71

Анонимен

преди 2 години

Ако чакаме още и един месец, последствията от действията на Кирил Петков ще са фатални за страната ни.

70

Анонимен

преди 2 години

Не са стабилни, но поне не подкрепят Путин. Все е нещо.

69

Анонимен

преди 2 години

Мен президентът ме тревожи повече. Няма мъжкарско поведение. Все говори уклончиво и нищо не казва. Плевнелиев беше по- мъж от него, крив-прав, поне не си сменяше позицииите и Корнелката пред него не важеше.

68

Анонимен

преди 2 години

Големи сте разбирачи на хартия, ама в реалния живот се биете за 1 бутилка олио, защото толкова ви е акъла.

67

z-rock

преди 2 години

Що не каже тоя Киро, какво става с българският кораб в Мариопул - "добрите украйнци" използват нашите моряци като заложници и не им осигуряват коридор за отплаване!!

66

Анонимен

преди 2 години

Дотук изтегления дълг премина двуцифрено число, колкото и да го завоалират и крият по различна форма. Благодарение на него държавата се крепи да не падне в пропастта СЕГА. Утре тези пари трябва да ги връщате ВИЕ, дето сега се кефите на лафовете на Кирчовци, Кокорчовци и сие. Тях не ги мислете. Те вече попълниха банковите сметки и утре ще ви кажат ЧАО. Вие къде мислите да емигрирате?

65

чака ни фалит

преди 2 години

И то страховит!

64

спор няма

преди 2 години

Много са стабилни!Особено с БСП,дето влязоха през задния вход!И дето на бързо почнаха да теглят заеми-1,5 млрд за...30 ДНИ!Ама народ,дето не иска да работи,а чака някой да му дава на готово е така!А ЧЕ ДО ЕСЕНТА ЩЕ ИМА ИЗБОРИ ХИЧ НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ!И още нещо!Знам,че Бойко е виновен!

63

Мидъ

преди 2 години

и на коча са стабилни, ама се клатят

62

Карлсон

преди 2 години

я ве, ай на бас?

61

Приемането

преди 2 години

На богатите украинци се дава възможност за война по курортите ни. Никой не ги проверява за оръжие. За тях пари и безплатни услуги има но за българите НЕ. Водят антибългарска политика, дескриминират собственото си население

60

Анонимен

преди 2 години

Стабилен е кабинета като мините в черно море, които според същия кабинет ги няма. Оставям на по-умните да помислят какво обезвреждат румъния и турция.

59

За 100

преди 2 години

Дена сътворихте куп глупостите. Пенсии, Македония, Украйна и др. Онзи дето му пречи МВР да ходи и регистрира бежанците. Пратили си оперативни. Това е безмозъчно решение, защото същите след време ще им водят разработки. Но у калинки де мозък за това. Много са им грешките век нямат

58

Анонимен

преди 2 години

Ох киро резило, думи не ми стигат за коментар..

57

Анонимен

преди 2 години

Много е стабилен, да. Наши хора на всички позиции, заеми да връщат и правнуците, осигурителен доход за малкото работещи на реална заплата надут, всички стоки и услуги с поне 20 процента нагоре, ковид мерки няма никакви за да освободи ресурс НОИ от пенсионерите. Изобщо прекрасна стабилност, хората само могат да мечтаят за такава.

56

Анонимен

преди 2 години

Когато погрешка се оказа на нудистки плаж, младият ехцибиционист Киро осъзна, че животът му е изгубил смисъл.

55

Часовникар

преди 2 години

М-даааа,много са стабилни цените,скъпотията,тотално повишаване на цените на горивата, на продуктите и много други " стабилности ":))) Но сигурно може и по-стабилно от това .Тия изобщо не тежат на местата си,бълват само глупости и се занимават с такива !!!

54

Анонимен

преди 2 години

Те много искат да изкарат поне година, все пак са заложили още 11 млрд да се теглят, които ние да плащаме.

53

Анонимен

преди 2 години

Трайте българи. Сега ви оправят качествено и ще ви държи влага поне 10 години. Стискай зъби!

52

11

преди 2 години

Ади бе? Даа, даа, ама не. Ааа, не бее!