82

Анонимен

преди 2 години

Я как спокойно се говори за 24-25 лв/кг, сякаш е съвсем нормално в нашата ненормална държава.

81

първо

преди 2 години

това не е никакво агнешко-довлечено кой знай от къде и колко е години е било във фризера-като ви се ядат *** -яжте-значи нищо не разбирате-жалко за вас

80

Alex

преди 2 години

Лилов.... умник си бате. Каза го димитър Попов.

79

Анонимен

преди 2 години

Ха ся му eжти, на Боко кюлчето му eжти!

78

Социаглиcт

преди 2 години

Както казваше другаря Лилов "За Бога братя, не купувайте!".

77

Анонимен

преди 2 години

Който гласува за Радев и неговата промяна е така!

76

Чичо Гошо

преди 2 години

Ще плащате за скъпо агнешко и няма да се оплаквате.Все сте недоволни не стига че промяната дойде ами пак ревете.Ще плащате и хоро ще играете.

75

Анонимен

преди 2 години

Малко е 130 трябва да бъде.

74

Анонимен

преди 2 години

Миналата година порцийка сготвено идваше около 30 лв., тази година ще поръчваме порцийката на около 50 кинта.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 60 Който трябваше, вече си отиде :)

72

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик - любовницата ти много ти отива ! 100 лв. щял да дава за кило агнешко ! Всичките коментатори тук сте от олигарх нагоре ... хахахахахахахаха

71

хм

преди 2 години

Нещата много бързо се променят. Юни, преди жътва ще се излее един здрав дъжд 5-6 дена, не могат прибра 30-40% от зърното и ще ревнат държавата да им помага, че ще фалират. А сега въпреки огромните субсидии, които държавата им плаща, стискат зърното и готови да го изнесат за няколко стотинки по-висока цена в чужбина, като последните *** и продажници. Спрете им вече субсидиите. С нашите пари си накупиха БМВ та и Мерцедеси, вече започнаха да си купуват яхти и самолети. Това сериозно.

70

Анонимен

преди 2 години

2 връзки пресен лук.малко бурканче мариновани гъбки 1 препълнена чаша ориз 4 супени лъжици олио 3 чаши вода и гюзум и "фалшива " дроб сърма с вкус като истинска.с поливка отгоре 1 яйце прясно мляко и брашно.може и без поливка.4 големи пилешки бутчета и картофи около тях и готова..без атнешко от 30лв

69

селянин

преди 2 години

до пияницата колега тва да печеш пушиш и так дале месо си е мъжка работа женорята не ги разбират тънкостите за бой си с 5 кила месо отиват три кофи вино и една ракийка па това си е комай цел месец веселба

68

Анонимен

преди 2 години

Новата промяна е голям цирк, от цената до бензините, до олиото и месото и зеленчуците , всичко било спекула и друг им е виновен. Дори и да е спекула, вие за какво сте там, нали да се справяте със спекулата.

67

пияница мистик

преди 2 години

До Въпрос === Да, абсолютно си прав, но направих аналогия и цитирах Смирненски, защото по време на прехваления соц сме били дори и още по-зле от царско. А лично аз си купувам агнешко от арабите на Женския пазар и ми е супер, не ме интересува цената, ако ще и 100лв за кг да стане. Миналата година хвърлих тава сигурно с 5 кила агнешко, защото моята мaл0yмна любовница ми го сготви с канела, а от всичко най-мразя канела на света. Решила да експериментира :))))

66

селянин

преди 2 години

то боб чорбата удари 10 лв а за великде 30 лв за агнешка супичка доуточнявайте се

65

хм

преди 2 години

Спирайте всякакви помощи за бизнеса - по-добре парите ги раздавайте директно на потребителите и те да решат с парите си, кой заслужава да остане на пазара и кой да фалира.

64

хм

преди 2 години

Вижте, само като видя как бг търговците и производителите печелят приза за най-големите кожодери и спекуланти, гледащи как да измъкнат и последния лев на българина от джоба му и се пукам по шевовете, като се сетя що пара им налива държавата под каквито се сетите форми - субсидии, намаляване на ДДС, което остава за тях, плащане на част от тока, мерки 60:40, безвъзмездни грантове, каквото се сетите от общия кюп се влива по техните сметки, а като се почувстват силните и кожата ще ти одеарат.

63

пенсионер-ветеран

преди 2 години

а на мене Агнешкото ми струва 200 лева на час...