27

Е Как ще Се Пропука

преди 2 години

като 4-ната Ламя е Градна за Власт и Алчна за Пари, тази Коалиция продаде и Род и Родината само и само да можи да граби!

26

Анонимен

преди 2 години

Знае ли някой в коя друга държава на ЕС има вицепрезидент?

25

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха каква е тази прическа? Това да не е Маргарет Пеги Бънди? :D :D :D

24

Азимов

преди 2 години

Тая шия не е от туршия.

23

Анонимен

преди 2 години

Г-жа Йотова ще се извини ли някога на майките в черно, които погребаха 14 войничета изгорели във военен камион ГАЗ-53/А. през лятото на 1995г. "Кървавото хоро" на Жан Виденов сътворено от Илияна Йотова в централната емисия новини преди 27 години още се помни. В камиона имаше 13 войничета и един офицер. До ден днешен Йотова не се извини на майките. Нагаждачката Йотова беше шефка на новините по онова време. В еуфорията си да покаже хорото на Жан Виденов сбута новината за смъртта на войничетата.

22

Анонимен

преди 2 години

Ние сме последната държава без План за възстановяване. Защо? Защото се чудят как да откраднат парите, правителството на Просто Киро. На комунисти и социалисти пари не се дават.

21

Анонимен

преди 2 години

Аз си мислех, че президент/вицепрезидент трябва да брани народа а не младежкото ДС.

20

Аз промяната

преди 2 години

Йотова в коя България живееш Явно в тази на милионерите Оставка Оставка Оставка Импийчмънт

19

Анонимен

преди 2 години

Йотова, Божков ли ти написа речта?

18

Диана

преди 2 години

Мнението на Йотова е ясно още преди да си е отворила устата - винаги едно и също: ние сме много добре и вървим с бодри крачки напред, да живей, живей труда! По безсмислено същество в политиката ни едва ли има...Не можела да открие пресечни точки на МВР и Прокуратурата?!И не само това, ами затова й ставало ясно, че такива нямало...Ами наличието или отсъствието на подобни точки се определя от траекториите на движение, които се пресичат или не по волята на какво?!..ЗАКОНИТЕ!..Трагедия..БСП ВЪН

17

Анонимен

преди 2 години

Йотова, ако хвърлиш един трезвен поглед върху нещата, ще ти се припие като видиш реално как хората броят последните си пари от пенсийката и се отказват от лекарствата. Доволна била! Как не те е срам? Хората се бият за олио, Киро маже филии с хайвер в ЕП докато Зеленски се жалва за убитите хора. Йотова знае ли цената на 1 хляб? Щото Киро не я знае. Йотова знае ли къде отидоха 9 милиарда само през декември 2021? Знае ли, че се теглят всяка седмица милиарди? Радев назначил Деса с корупция на 2 ТД.

16

Анонимен

преди 2 години

И при Виденов тази викаше, че всичко е наред. Йотова беше назначена тогава за шеф на БНТ и не позволи да се излъчи информацията за 14 изгорели войничета в камион на Околовръстното в София.

15

Анонимен

преди 2 години

Само ГЕРБ и Бойко Борисов. Само той ще спаси България от потъващият кораб.

14

Цар Киро

преди 2 години

българите да отстъпят домовете си за украйна. за тях сме осигурили полеви лагери, естествено платени от тях

13

Анонимен

преди 2 години

В момента единствено прокуратурата си върши работата и е преграда пред беззаконието, което се опитва да налага охранената крава Йотова, началника й Радев, пияницата Рашков и шайката на националния предател и храненик на Сорос Кирилчо Петков.Оставка и затвор за правителството!

12

пенсионерка

преди 2 години

Да бе...нищо няма...ние сме от Нисбек...А дето се бият помежду си министри на нинова???То всичко е по мед и масло...А защо бившия министър Ст.Я. си позволява да плюе сегашния? А ? Госпожоооо???

11

Анонимен

преди 2 години

А доволна ли е Йотова от 10% инфлация, която предизвикаха нейните храненици?

10

Anonimen

преди 2 години

Пропукване няма и няма да има!! Никога повече г,е,р,б!!

9

Анонимен

преди 2 години

Как няма да е доволна? Тая шия не е от туршия.

8

Анонимен

преди 2 години

нямаме нужда от руски газ, имаме си аец... ама ес не ни дават да го ползваме