221

Анонимен

преди 2 години

За тези българи, които не са подписвали международни договори във всеки договор обикновено в края се пише . . . , Освен при форсмажорни обстоятелства! Адвокатите знаят какво означава на *** български - при обстоятелства независещи от . . .т.е. може да се сменят някои членове на договора! Няма нищо общо със защита на някаква страна от договора!

220

Путин

преди 2 години

Истават ви 3 дена, или си Осигурете Рубли, или си търсете нов Доставчик на Газ!

219

Аха

преди 2 години

Газ ще ти даде баби макронца без рубли

218

Бай Гроздан

преди 2 години

Много е практичен.Отърва ни от най-скъпият газ в света.

217

Анонимен

преди 2 години

На макарона му е през оная работа еуския газ. Французите цоцат африкански газ. Да плащат в натура газа кат' не щат да плащат, защото еврото също се актсаха да го печатат и да го раздават по времето на маскарада.

216

Анонимен

преди 2 години

кога накарате Германците да се съгласят с едностранна промяна на договор и да Ви плащата в рубли, елате да ми се пофалите, германците най-мразят е такива номера, може да платят за нещо 10 пъти по-висока цена но нема Ви дадът и цент, а за Франция е безмислено да коментираме, те си внасят газ от северна Африка, така че им е през оная какво иска Путин

215

Анонимен

преди 2 години

Путин държи кранчетата, а бай дън санкциите -- хайде да видим сега колко ум имат евроджендърята и как от ес ще остане само един бледен спомен. Въпрос на време е да започнат да затварят фабрики и ще се радват на безкрайна демокрация, и-хуу! Или другият път е да отменят санкциите и тихичко и мирно да приемат поражението. Часовникът цъка, трябва да се сее, няма торове.

214

До 231

преди 2 години

*** - изборът е *** за всички засегнати страни или приемат условията или няма сделка. Ако няма сделка няма газ. Дори такъв като теб би следвало да може да си напъне 2те мозъчни клетки да вникне. Всъщност наскоро самият Запад си наруши договорите с други свои западни партньори. По спомен ставаше въпрос за оръжейна сделка, договорена и подписана между Франция и Австалия. И изведнъж договорът нямаше знапение. Франция беше изместена от САЩ..

213

Анонимен

преди 2 години

Играят си с тигър. Русия няма да спре да им продава сега. Ще го направи зимата. И те ще се молят и ще предлагат рубли, ама ще им тегли една. Лятото всички са смели. Но тогава се коват най-добрите планове

212

Анонимен

преди 2 години

На изказването на Макрон,Путин отвърнал-На баба ти хвърчилото.Упс, извинявай!!!На жена ти.

211

Дзивко

преди 2 години

Тази криза е ефект от края на студената война, ние гледаме твърде краткосрочно на нещата, защото просто човешкия живот е кратък, Русия реагира сега защото обградена от НАТО няма да има механизъм за реакция, което ще и се отрази в бъдеще, ако се замислите дори и с кризите за ресурси след ВСВ Европа най добре е живяла през70- 80 те години, което е цели 35 години след войната, за човек много време, но е капка в историята

210

Анонимен

преди 2 години

Да ще ни отпадне далаверата плащаме в Евро после стопираме сметката защото е в Евро и с конфискуваните пари пак може да плащаме и така газта става безплатна за ЕС, тамън се отвори далаверата и Путин веднага иска да я запечата. Както казва Макрон санцията е далаверата с безплатната газ да бъде безплатна а не да я плащаме.

209

Анонимен

преди 2 години

путинофилите сте ми много смешни, ама наистина ли си мислите че при подписани договори и определени условия, страни като Германия и Франция ще приемат едностранна промяна в договорите? просто си го избиите от главата

208

Анонимен

преди 2 години

То не е "искане". Просто съобщение, че за предприелите неприятелски действия срещу Русия държави, газ се продава срещу рубли. Няма рубри - няма газ. Просто е. Това не са нашите продажни и наведени по д метки. Путин не ги пита. Само ги информира.

207

Бай Гроздан

преди 2 години

С какво право този Путин ще се опитва да заобикаля санкции?

206

Продължение..

преди 2 години

...едната страна просто решава да дръпне пешките на другата от шахматната дъска без да спазва правилата на шаха, но очаква другата да продължи да движи фигурите си по тези правила. Няма как да стане. Не и в тоя случай.

205

Анонимен

преди 2 години

ще плащате на Император Владимир Велики в рубли като попове и ще си трайкате , иначе хлад и студ чака джрндъраците

204

Анонимен

преди 2 години

Миличките, они не поняли, никой вече ни ги брои за сливи, Китай чака Русия да се отърве от тях. За да купят рубли сега ще трябва първо да купят юани и с тях рубли. На Русия не й трябват долари и евро защото заради санкциите с тях не може да купи нищо.Когато начело на ес слагат всякакви дилетанти и парашутистки като тази лайен -- по образование гинеколог, какво друго може да се очаква. И си мислят, че ще наричат Путин диктатор и Русия ще им осигурява доживот ресурси на тепсия. А руския болт?

203

Анонимен

преди 2 години

Ей затова е гнила западната цивилизация (и обречена) - заради халюцинациите им, че светът се върти около тях и могат едностранно да променят правилата на играта и без никакви последствия. Договорите и въобще правната система са създадени да регулират отношенията между хората и държавите. Да договори правила на играта, които са известни, приети и се спазват от всички. Технически, чрез доставка на оръжия, ЕС е част от военния конфликт. Санкциите също не произтичат от договори. В случая...

202

Баланс

преди 2 години

Когато върнат 300 милиарда $ запорирани на Русия тогава да говорят за договори .