393

123

преди 2 години

Днес.бг онивиняват нациска организация призната за такава с ЕС и САЩ за Русия ясно !

392

Войника Швейк

преди 2 години

Има нещо много сбъркано в тая снимка... Това осветление е типично за театрална зала... Азовското знаме увесено на някакво читалищно шкафче и закрепено с чифт свещници .... Оня с официалната ризка и черния панталон му се е провесил ремъка на автомата като на стар слон мъ**урите . Ако го види моя старшинка ша му нашока канчето с дръжката на пистолета .... другия и той ... нефелник, и той не знае какво да прави с ремъка си та го е омотал около приклада и посяга с грешната ръка да зареди. Паляци...

391

Дачо

преди 2 години

По-лошо от комунизма е единсвено..когато виното не ферментира....

390

Анонимен

преди 2 години

Не щем шовинистичната укро-нацистка *** тук. Да вървят в Полша.

389

Анонимен

преди 2 години

до ал.попов като толкова ги защитаваш защо не идеш при тях да вземеш автомат да ги защитиш бе го.ве...до

388

Путин нацист N1

преди 2 години

Путин е военнопрестъпник, наравно с Хитлер!

387

Индже войвода

преди 2 години

Индже войвода е бил Нацист, :) Значи Шкембе войвода е нацист и Туркия може да ни нападне,:)))

386

Анонимен

преди 2 години

Да оправдаваш нацисти би трябвало да е престъпление. Тази статия в срам за написалия я. Дори запада не може да отрече че азовците са нацисти.

385

Статия пропаганда

преди 2 години

Опитва да ни внуши (много нескопосано) че нацистите от Азов видиш ли, са чисти като девици герои на украинската съпротива !? Къде бяха авторите на тези брътвежи от 2014г насам докато последователите на офицера от СС военнопрестъпника Степан Бандера избиваха цивилни граждани защото говорили на руски ?! Има истински (неманипулирани) медии които показват тези факти. Който иска може да ги открие. Грамотни сте. Сега фашистите в Мариупол се крият в апартаменти училища детски градини...какви герои само

384

Дани

преди 2 години

Явно не вървят нещата добре за азовците, след като започват да се появяват такива статии :)Ей сега, повярвах, момини сълзици за тези, нали 8 години четем за тях.

383

Истината 3

преди 2 години

А днешните неонацисти и скинари нямат нищо общо с истинските националсоциалисти.

382

Истината 2

преди 2 години

За да замаскират проблемите си, и Западът, и Русия, не спират да размахват националсоциалистическото плашило. Всяка година филми за холокоста, за великата отечествена война, за Хитлер, който бил не знам си какъв си, и прочее. Прах в очите, за да скрият, че Фюрерът извади на бял свят мръсните им игри. И как само непримиримите "врагове" от Запад и Изток се обединиха приятелски, за да спрат лошите германци.

381

Ти

преди 2 години

как се класифицираш?

380

Истината

преди 2 години

Истината е, че националсоциализма е последната идеология със смислени идеи и идеали. Имало е класификация на "висши" и "нисши" раси, да, но е лъжа, че са планирали физическото унищожение, на която и да е раса или етническа група. Това го твърдят хора, незапознати с идеите на нацизма и прекалили с холивудските филми за газови камери, сапуни и прочее измишльотини. Комунизма и капитализма водят по лош път. Вижте проблемите в днешния свят - всичките са породени от тези две идеологии.

379

Анонимен

преди 2 години

Да център е на руската фашистка пропаганда, защото батальонът има малко общо с националистите от западна Украина.Съставът на батальонът е предимно от украински руснаци,, биещи се за своята Родина Украина", както казва командирът на полка, ще се бием до последният човек.В Ytybe има вчерашно интервю на командирът на полка с Дмитрий Гардон.

378

Скапан нацисти

преди 2 години

Обречени фашисти, малко ви остава!

377

Роко

преди 2 години

Браво момчета.Мачкай *** където и когато ги видиш!

376

Da da

преди 2 години

Когато тия от Азов изгориха мирни жители в домът на колтурата никой нищо не каза , когато германия влиза в украйна тия от Азов са най-безмилостни към украйнските Еврей и най-лошите пазачи в лагерите. Но да гледаме това което ни показват

375

Анонимен

преди 2 години

Батальона Азов ми прилича на бкп. Смени си името ама нрава не. Статия целяща да ни настрои полужително от украински военни избиващи украински граждани от руски произход, както такива и от български. Сега като им сменихме името от батальон на полк вече няма крайно десни расисти с нациски синволи избиващи невинни хора, а загрижени хора. Пълна простотия. Пропаганда е само показването на едната страна, и настройването на хората в така посока. Това е пропаганда. Това се прави.

374

Анонимен

преди 2 години

рускините се разхождат във Варна.облечени идеално.всяка бърбори по телефона и се оглежда за чейнчбюро...бежанци нали?