170

Анонимен

преди 2 години

До до 195: Разбира се, че не е вярно. Не че Милошевич и сърбите като цяло са цвете, но всичко това са отдавна разобличени лъжи. Точно както твърдението, че Ирак притежавал оръжия за масово унищожаване. Дори Колин Пауъл призна за това и каза, че се срамува от действията си пред ООН. Но това не попречи на САЩ да изтреби между 100 000 и 700 000 мирно население в Ирак. Схемата винаги е една и съща.

169

Анонимен

преди 2 години

Нали печелехте бе, г-н Зеленски, защо са ви танкове? Като гледам, вече с прашки ги гърмите руските танкове и сваляте самолети. На вас жокер ви не требе...

168

до ПИЧ

преди 2 години

Не става въпрос, че ИРАН и Либия са сравними със Запада, а че хората си харесват лидерите (говоря за Либия конкретно). Хората които не са така да се каже християни и от нашия ген, нямат силно развити държави и те самите разсъждават на по-просто и примитивно ниво, дали това е свързано с религията им или нещо друго аз не знам. Но е факт, че си харесваха лидерите. Относно Иран не съм запознат, но на тоя етап младото поколение в Иран иска повече свобода. Метнали са се на Западните ценности.

167

Анонимен

преди 2 години

Не ни интересуват другите държави, сега е важно престъпника Зеленски и укро-нацистите да се махнат, защото те са вредни не само за Украйна, но и за цяла Европа, дори са опасни за Европа, а укро-нацистите продължават да вършат престъпления в Украйна. Зеленски, върнете децата , които укро-нацистите от Азов и други подобни изверги отвлякоха, ВЪРНЕТЕ ДЕЦАТА, мошенико!

166

До до 195

преди 2 години

Не си мисли, а чети. Имаш 2-*** осъдени за геноцид, престъпления срещу човечеството, военни престъпления и етнически чистки. Бившия президент на Сърбия - Радован Караджич и бившия му главнокомандващ Ратко Младич. Всички дето сме над 40 станахме свидетели на свинщините. Макетата и те щяха да са под ножа, ако ние не ги бяхме опазили. Храни куче да те лае. Сега Русия твърди, че Украйна прави същото, което правиха Сърбите тогава. Тук русофилите викат "що дадохме коридор на НАТО тогава" е затова!

165

Пич

преди 2 години

"Ами лесно, вчера говорих с още един либиец" - аха, ти си говорил с двама либийци? Хайде пий една ракия и се завивай ношем по-добре ...

164

Пич

преди 2 години

99% в ГДР гласуваха за комунистическата партия, защо им насадиха тази демокрация? Като махнаха стената и 1 месец не могад да отидат в западната част на страната заради опашки, същите тия 99%. Гледам по-долу някакви леви мъдреци се упражняват в риторика - какви хубави и независими държави си били Иран и Либия, как добре си живеели, пък САЩ изведнъж се намесили (заради петрола разбира се), и как всички пропаднало. Еййй, няма оправяне с тия празни глави, няма ...

163

до ПИЧ

преди 2 години

Ами лесно, вчера говорих с още един либиец. Предиодично имам разговори с араби от Сверна Африка. Ако знаеш Английски, поговори с някой, увери се и ще разбереш, че хората в Либия подкрепяха Кадафи.

162

Анонимен

преди 2 години

Относно стрелянето от страна на Украинската армия и нацистите срещу цивилно население в Украйна е вярно, но става въпрос за Руското цивилно население. Имайте го предвид. Това е Европейска демокрация която е правдида и затова не я дават по нашите медии.

161

Анонимен

преди 2 години

Зеленият клоун пак е предозирал. Фосфорни бомби години наред използваше украинската армия и най-вече пронацистките групировки, интегрирани в състава й, срещу мирното население в Донбас. Сигурно си е пуснал стари клипове с обстрела на ДНР и ЛНР от ВСУ и в делириума си е разменил местата на причинител и потърпевш. Това често му се случва.

160

Пич

преди 2 години

"Било то Либия че Кадафи бил лош човек, а 90% от Либийска народ го подкрепяше" - Това е вечния лаф на пролетариата - "805 от народа си харесва диктатора, не ни трябва вашата демокрация". Как точно знаеш кой каво харесва в общество, което живее в тежка дългогодишна диктатура? Как ги вадиш тия проценти от ръкава? Хора родени в клетка си били харесали клетката. Поколения увишлено натикани в мизерията, необразовани, простовати, те си били харесвали това или онова. Сами си преценяли ... хайде стига.

159

Анонимен

преди 2 години

А защо САЩ водиха война в Либия и Близкия Изток? Освен, че там искаха независими държави и икономики, искаха да търгуват петрол със своя валута. Ако САЩ допусне това, лека полека ще стигнат дъното защото и други държави ще последват примера на Близкия Изток. Превантивно им нанесоха демокрация и сложиха везните пак в тяхна полза. Сега Руснаците, Китайците, Индийците с Обединените Арабски Емирста + Саудитска Арабия се опитват да стоят същото, тоя път няма мърдане. И други ще се включат.

158

до 195

преди 2 години

Това вярно ли е? За кланетата от Сръбска страна? Защото все си мисля, че нашите Западни партньори винаги си търсят причина кого да бомбят под претекст все за нещо мн сериозно и грандиозно. Било то Либия че Кадафи бил лош човек, а 90% от Либийска народ го подкрепяше. Даже вчера говорих с един либиец и той сподели това, беше добър лидер и Запада излъга за него. От къде да вярвам, че не лъжат сега за Сърбия? Като гледам как скриват информацията за Украйна и показват само това което искат ние да вид

157

Анонимен

преди 2 години

Мuршо, слагай подписа и да се свършва. Нацизма отдавна е свършил

156

Анонимен

преди 2 години

Ей, престъпнико Зеленски, върнете децата, които отвлякоха укро-нацистите!

155

До Защо мълчите за т

преди 2 години

Интересно, е че се сещаш за бомбандировките на НАТО в Югославия при които загинаха 5000 души, но пропускаш свинщините на Сърбите, при които умряха 140 000 души и бяха прогонени 4 млн. Свинщини които приключиха след бомбандировките на НАТО. Ако НАТО не беше спряло Сърбите, те с подкрепата на Русия щяха да залеят балканите с кръв. Колко кланета преди да кажеш "айде стига вече"? Само Сребреница са над 8000 деца, жени и старци! Сега Русия прави същите свинщини!

154

Кармен Златарева

преди 2 години

И ние си имаме Зеленски в БГ, казва се К.Петков

153

анонимен

преди 2 години

Не е луд. Играе това, което изигра гей билтс, при кови истерията.

152

Анонимен

преди 2 години

Зеленски постоянно дава публично поводи да въвлече света в трета световна. А нашите медии пускат фейк новини, че Украйна атакува и не са отговарящи на истината спрямо речите на Зеленски. Русия в момента се опитва да унищожи военната техника на Украйна с масирани ракетни атаки, избягвайки фронтални бойни действия с армията на УК и фашистите. САЩ също не ги устройва, че във войната няма кръв и драма и почнаха да говорят за биологични ракетни удари, фосфорни и т.н.т. Искат шум. Край на царството им

151

Анонимен

преди 2 години

При нормални условия, този ще е пациент на лудница, а не водач на цяла нация. Аз съм един *** невролог, а не психиатър, но няма как да не забележа психиатричните проблеми на този. Лошото е, че ще ни натика и нас във война. Хора, събудете се!