20

Анонимен

преди 2 години

Таварищ Песков, остави тия празни приказки за антируски истерии. Кажи какво става с чувала в който се набутахте в Киев. Как мислите да излезете от сложната ситуация да се предадете или да умрете? Все пак става въпрос за 12000 рускиезични заради чието "освобождение" психопата започна тая война.

19

Анонимен

преди 2 години

Параноята е сериозно заболяване.

18

анон

преди 2 години

В същност Европа няма нищо против руската федерация. Има против Песко, шефот му приятелчетата му - вече не знам колко години са под санкции. Ама понеже те не се сещат и правят глупости, вместо да отърват руският народ от себеси, ги въвлича в целият този фарс. За съжаление те са си виновни, че сега целият руски народ е под санкции. И ще е така докато руснаците не се осъзнаят и не ги изхвърлят от властта.

17

Анонимен

преди 2 години

Почти цяла източна Европа ги мрази от сърце - Полша, балтийските републики, Чехия, Словакия, Румъния. Единствените изключения са Беларус който е диктатура по образ и подобие на Русия, Сърбия която е дълбоко шовинистка държава и България в която населението е промито с образователна пропаганда за Русия от 1 клас.

16

смOTAN

преди 2 години

Западът е в истерия по подразбиране, а като добавим към това и Русия, западняците направо пълнят памперсите.

15

Питър

преди 2 години

До ЛавровТоя същия татарин с дебелите джуки не само каза "няма да нападаме", каза "НЕ СМЕ НАПАДАЛИ" две седмици след началото на войната

14

Лавров

преди 2 години

"Запада е в една истерия, ние няма да нападаме Украйна, това е само едно учение".

13

Жоро Сороса

преди 2 години

"Краварския" бахур се оказа толкова дебел, че ще им пръсне ченето на тия...

12

Анонимен

преди 2 години

Типично

11

Диана

преди 2 години

Западът не веднъж изпада в подобни състояния - техните ментални болници са пълни и препълнени, чака се с години за най-обикновен преглед там, особено в Англия!Тези истерии си имат причини-те се провокират като психологичен натиск върху Путин и дори изследват до кога ще издържал Путин на техните псохо-атаки..Властите там им дават обект за да изливат чувствата и крясъците си някъде и те се възползват без да им мигне окото-по-добре да крещят срещу Путин, отколкото да избиват жените и децата си..

10

Мен

преди 2 години

До L.Пожелавам ти една такава инжекция да се намери в твоята къща.

9

Пешо

преди 2 години

Руснаците убиват деца, нахлуват в чужда държава, рушат всичко, ама другите са били виновни.Прости, нагли руснаци, малко им е

8

L.

преди 2 години

Щом се е докарал до истерия, му трябват успокоителни инжекции. Нещо със среден обсег. Извън тъпага шега - това поведение на западните политици ще го плати обикновения гражданин, включително и у нас. Защото друго има-няма, сметка ще има.

7

Анонимен

преди 2 години

Това е само началото , завесата пада .

6

taschunka witko

преди 2 години

Отначалото на своите действия Кире Джон Траволта прависамо гафове.

5

хъхъъ

преди 2 години

Тия рушки денонощно по националната тв говорят как ще нападат с ядрено оръжие и крещят, заплашват. Дори не споменавам простотията, която започнаха в Украйна. После пак другите били в истерия, а те изобщо даже не били нападали. Това състояние психолозите и невролозите има да го изучават доста време. Не е когнитивен дисонанс, а някакво тотално увреждане на невроните в неокортекса.

4

Анонимен

преди 2 години

Има дръжки. Само си мечтаете.

3

а

преди 2 години

Аааа не бе цял живот вашите глупости ще слушаме

2

АбдокодирХоджибобоев

преди 2 години

Определено западът е в антируска истерия. Очаквам до дни да започнат да скачат от голните етажи с викове "Руснаците идват".

1

Петков

преди 2 години

Отзовал бълг посланик в Москва за консултации. Абе тия хора нямат ли Скайп или Вайбър?!