418

Анонимен

преди 2 години

То буквите, просветата и културата няма как да ни ги върнете, но златния резрв и царския архив си ги искаме, дето ги заграбихте през 44-та, когато но "асвабадихте" от свободата ни и елита ни.

417

балкански поток

преди 2 години

България като собственик на тръбата може да диктува някои условия. Дефекта ще се се окаже ефект. Вучич не случайно вие на умряло.А иначе и Вигенин днес попита официално "Защо бе братушки, след като сме се снишили толкова много да ближем на Путин ***, ни включвате в списъка с неприятели?!"Защото на Путин не му дреме нито за Копейкин, Нинова или хилядите *** рускопоклоници, ама то тя малко мозък в тези кухи кратуни!

416

москва

преди 2 години

Идеално, путинофилите и те са вее неприятели. Язък за барута

415

rendeto

преди 2 години

как да не направи враждебни стъпки бе, кой би подкрепил действията на тия ? по-простите хора, да, те ги подкрепят без съмнение. аре наздраве, и дано оная грозната руска посланичка мутрафонова-не знам си ква, да си ходи у дома и никога да не се връща

414

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 437Може само да те радва, че не си на тази земя. Ние които сме тук ще се справим ... както винаги!

413

Анонимен

преди 2 години

Че откъде толкоз рубли,ще трябва много да печата за враждебните държави и кат раздаде на невраждебните да правят смяната туй също е разход за него трансфер и процент да ги стимулира да извършват смяна от враждебните с разход трансфери процент през невраждебните до него в които ще остават големи суми чужда валута за обслужване щото ще я получат срещу рубли с които враждебните ще платят на него за газ и няма нужда на отчет на двустранен баланс само рубли и само от него,балнса само с невраждебните

412

Анонимен

преди 2 години

E, сега не виждам проблем да пратим самолетите към Украина - човекът ви каза, и да пращате и да не пращате все сте врагове, както е било и както ще бъде винаги , защото на русанците им трябва само земята ви. Какво правите на нея и как не е релевантно.

411

До Анонимен 435

преди 2 години

Дали съм САМА и дали си пиша от редакцията няма значение, аз пиша от България, ти като не си тук, какво те интересува дали ще мрем от студ или глад?

410

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 427 Ти като си пишеш САМА и си от редакцията, защо си даваш толкова зор?

409

До Анонимен 427

преди 2 години

Ти нали не си в България, какво т интересува тебе?

408

акуд

преди 2 години

песков, на кремъл всяка стъпка спрямо БЪЛГАРИЯ е враждебна , кашкавал

407

Анонимен

преди 2 години

РЕДАКЦИЯТА, кажете нещо за документите за финансирането на биолабораториите в Украйна от пентагона и от фонда на сина на Байдън... Е това е новина!

406

Анонимен

преди 2 години

Гнусно псе.

405

Не

преди 2 години

можете ли да не заплашвате и да тероризирате останалите страни,Песков ?! Защо си мислите,че Русия е " солта на земята " ?!Ние, българите, имаме една такава приказка - на всичко му се намира колая ! Вие му мислете,че ЗАВИНАГИ ще останете без верни приятели ! В Европа освен едната Сърбия НИКОЙ друг не ви подкрепя,а много скоро и в останалия свят подкрепящите ви ще се броят на пръсти...Да,мразим и ненавиждаме завоевателите,агресорите,убийците на мирни граждани,разрушаването на населените места!

404

Анонимен

преди 2 години

Русия отдавна трябваше да въведе златна дигитална рубла за нуждите на международната търговия. Долара и еврото вече не са твърди валути .Обезценяват се с по 10 % на година а то в международната търговия се работи на 10 % печалба щото количествата са големи. Това блокира международната търговия. Трябва котва със златно покритие която да стабилизира нещата . Саудитите искат същото .

403

Анонимен

преди 2 години

"Изискването за плащане в рубли... е нарушение на договора." --- Преди всичко, много по-голямо нарушение на договор е замразяването не активите. Това е чист обир, пиратство. Естествено, че сега Русия няма да иска да продава във валути, които могат да бъдат замразени. Пък вие ако щете газ срещу рубли. Никога не е късно да умрете от студ. Както и от глупост

402

Анонимен

преди 2 години

Софиянци понеже вземат по големи заплати не протестират за увеличението хранителни продукти и горивата а за украйнците ,оставка на ПП и коалиции

401

Повторение за глупац

преди 2 години

България ще плаща за доставките на руски газ в рубли, заяви министърът на енергетиката на страната Александър Николов.

400

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВсичко можем )) Можем да караме газ и от Австралия ))) Абе и на мен ми се струва, че цената е много низка... Време е да внасяме по хубава и скъпа газ.Турция направо ще ни го набие в дупарата сега.

399

Без коментар

преди 2 години

Всички ли се успокоиха или не? България ще плаща за доставките на руски газ в рубли, заяви министърът на енергетиката на страната Александър Николов.