113

Анонимен

преди 2 години

Никой не е над закона!

112

Анонимен

преди 2 години

Глупости, Кокорчо иска да се изкара мъж като Бойко. Кой знае каква всъщност е истината, та тоя да реве като вдовица.

111

Анонимен

преди 2 години

До КИРТАЦИТЕ НА ЧЕРЕПА:НЕ НЕ РАДЕВ,Точно този е човека Петков и Рашков-по късна доба сами ще се договорят-защо му е на К,Петков Ас.Василев!?!?

110

Анонимен

преди 2 години

Ся ше му покажат показно на Кирчо и Рошко как се прави арест и се повдига обвинение. Тъкмо ше се научи да знае за другия път........ ама друг път нема да има

109

Анонимен

преди 2 години

Кой го съди? Георги Самоилов от ИНСА ли?

108

Анонимен

преди 2 години

С качулка и белезници. Хахахаха нееее... без качулка. Трябва да се види безценно като се ококори. Очите ще му изхвръкнат като види прангите.

107

Сега

преди 2 години

Трябва МВР да се задейства и да го арестува за 24 часа.Известно е, че този човес е мо-шеник и е бил съден за измами.Преди да е забегнал при Божков веднага да се задържи

106

Анонимен

преди 2 години

От Спец. прокуратурата припомниха, че след промени в НПК от 2017 г. досъдебните производства се образуват за извършени престъпления, а не срещу конкретни лица. Рашков е един алкохолик. Изобщо не знам защо медиите му се вързват на този психопат. Той е професионален лъжец. Има изкривена психика още от времето когато Петър Стоянов не подписва указа Рашков да стане Главен Прокурор. П. Стоянов навремето каза, че Рашков не е надпартиен, освен това гл.прокурор трябва да внесе спокойствие в обществото.

105

Анонимен

преди 2 години

Хора, не слушайте анимационния герой Рашков. Вижте плана за възстановяване. Готвят се да ни окрадат. Рашков е димка, само пушек дига. И с истинската престъпност толкова ще се справи.

104

Анонимен

преди 2 години

На Кокорко не пука, че ще стане 5 лева лука. Не му пука и от съд. Асен Василев е съден и осъден заради кражбата на интелектуална собственост код от компютър. Продал го е тайно от съдружника си. Отървал се е със съдебно споразумение. Пак ще се отърве. Тези двамата харвардски мошеници имат много големи протекции от чуждо посолство. Няма как без партия да се намърдат като първи на изборите. Василев е фалирал Everbread с почти 9 млн.британски паунда. Няма имоти и пари в Б-я. Ще си бие камшика скоро.

103

Анонимен

преди 2 години

Дамаджаната лъже като за последно. Много хубаво да е истина, но не е образувано досъдебно производство защото СПОРЕД Наказателно-процесуалния кодекс се образува за извършено престъпление, а не срещу лице. Рашков не внимава. Разсеян е и много лъже. Рашков Дамаджаната внимава само докато прелива ракия от дамаджана в малка бутилка. ОСТАВКА!

102

Анонимен

преди 2 години

Напълно нормално, даже закъснял. Просто Киро хардварски и подобните му рушат държавноста с неумията си и медийни балони.Ако законниците не намерят начин да удържат държавата в законови рамки, ще се разцепим на различна публика, хранена от различни пропаганди.И без саморазправа няма да се размине.Трябва да удържим държавата, в законови рамки. Размириците да бъдат наказани.

101

Анонимен

преди 2 години

Дамаджаната лъже като за последно. Много хубаво да е истина, но не е образувано досъдебно производство защото н Наказателно-процесуалния кодекс се образува за извършено престъпление, а не срещу лице. Рашков не внимава. Разсеян е и много лъже. Рашков Дамаджаната внимава само докато прелива ракия от дамаджана в малка бутилка. ОСТАВКА!

100

Как така бе?

преди 2 години

Е тия нали имат политически имунитет?

99

Анонимен

преди 2 години

Е видяхме промяната

98

Анонимен

преди 2 години

Радев - импийчмънт

97

Анонимен

преди 2 години

Киро го доведе нали * отставка

96

Соломон Паси се е

преди 2 години

изгаврил с Българското знамеВижте това: YOUTUBE >>ЛИЦЕТО НА АНТИБЪЛГАРИЗМА >>https://youtube/watch?v=0N-Dzvq47kw

95

Анонимен

преди 2 години

Барво ! Отварям шампанско ,гърмя зарята ! И дет се вика ,само добри новини да има, очакваме и киро да последва авера си.

94

Анонимен

преди 2 години

Стани богат, въпрос за 100лв: Колко тъ*п е Рашков ?а) тъ*п б) по-тъ*пв) най-тъ*пд) МЕГА ТЪ*ПБез жокери, моля!