66

ББ

преди 2 години

мира е решението,спрете геноцида над мирните граждани на Украйна...останалото са манипулации и лъжи...седнете и говорете...те ви вярваха...вие ги убивате...децата им никога няма да ви простят и повярват...вършите грях...и си нагъл...явно и ти играеш срещу путин като го четкаш и го вкарахте в този параграф без изход!!!

65

ББ

преди 2 години

трият постове ама съм пущиняк....та песков и Свободният има ядрени...по бързи по мощни...и нямаш шанс...НАТО не е Украйна...ще горят и вашите довоме,ще горят както никога не са,внимавай какво си пожелаваш...

64

Иман

преди 2 години

Ако бях на местото на Путин отдавна да съм направил европа на стъкло .А всички злобни драскачи тук ,ще ги изпратя в някоя наказателна колония със два комплекта дамско бельо .хехехех

63

Hoho_Boho

преди 2 години

До 82: Как можа да напишеш едно толкова дълго изречение? Сам ли го написа или някой ти помагаше?

62

Анонимен

преди 2 години

Тия-ония под една шапка само ще си провеждат конфендициалната си гражданска война реванш от времето Испания1936г,само че в Украйна при съвременни условия и въоръжение назначили си среща за показно съпротивление на идейни течения отпреди 80-90г. как появили се и в постоянно противоречие на заклети врагове в антагонистично общество за градене модела на политическо-икономическо съществуване с орентация в блок и обявена преорентация как перестройка с последствия идейно удобрени да се състои сливане.

61

Анонимен

преди 2 години

Кинжалите вече свършиха.. Руските генерали също са на привършване.. Очаквам скоро да се появи и казашката конница

60

Дядо от село

преди 2 години

Е ми тогава е трябвало да го използва, когато Путин седна на руския престол

59

Анонимен

преди 2 години

До 74След края на операцията следва почистване на сащ.)))))))Ох,ох, а дано, за тази работа ушан ките да си вземат повечко вазелин, че ония тъмни американски рейнджъри ще сцепят диверенцияла на Мужиците.

58

То ,тоя колко лъже..

преди 2 години

От тук нататък нито един човек на запад няма да спи докато не де намери начин тези да бъдат разоръжени ,изобщо не мога да влезна във главата и да му проумея за какво де мислят ,всеки случай не са във ред !

57

ЖивкоТодоров

преди 2 години

Украйна се бори да стане военна база на щатите, която ще е залепена на г*3а на Русия. Руснаците 15 години повтаряха, че това няма да го допуснат, който не ги е разбрал си носи последствията ... апък , ако тандема сащ-украйна може (или имат желание) да се справят с в пряк военен сблъсък с руснаците - да действат, щатите никога не са се сзадълбавали в действията си с разни санкции на ООН , ако изгарят от желание да изравнят някоя държава със земята,така че всичко опира до ВЪЗМОЖНОСТИ, да пробват.

56

Анонимен

преди 2 години

Понеже всичко каквото кажат от Маскве, то става обратно, излиза, че целта е окупиране на Украйна,за да се постигне тази цел, може да използват и ядрено оръжие.

55

Анонимен

преди 2 години

След края на операцията следва почистване на сащ.

54

То ,тоя колко лъже..

преди 2 години

Изобщо някой слуша ли го ,щом решат да ползват атома и децата им измират ,ама на тях не им пукало на мен пък ептен ,даже ако имам власт първи натискам копчето !

53

Анонимен

преди 2 години

Бохо ква родина ве СССР е родината на сегашната крайна. Теа само *** тука

52

Анонимен

преди 2 години

Тя Русия нямаше и да напада Украйна амааа...

51

Анонимен

преди 2 години

Много фашизирани русофили тука. Прокуратурата спи ли? Ше се наложи сами да се оправяме с тях и после и майките им няма да ги познаят.

50

Hoho_Boho

преди 2 години

До 62, Живко Тодоров: Сега руснаците се оакаха. Те са агресорът. Няма място за сравнения. Украйна се бори за РОДИНАТА СИ.

49

Анонимен

преди 2 години

Съществувайте си.Ама за години напред сте вън от световната цивилизация.И не си нападайте съседите.

48

Анонимен

преди 2 години

Въх видях кинжала и спекох, направо корема ме заболя. От смях.

47

Анонимен

преди 2 години

Грантоядите много ги е страх защото са гузни. Но възмездие ще има. Няма да е атомната . Даже аз накрая мога да се постарая да ги намеря. Някои са и известни. Манол Глишев, Асен Генов, Плевнелиев и подобни са ми в списъка. Нека ми се отдаде възможност не знам дали ще са само със средни телесни повреди. Другите от прокопиевите издания тролловете бая ще се разбягат като научат че някой ги е почнал по списък. Но това няма да ги спаси.