276

България е дивашка

преди 2 години

страна в очите на "българската" княгиня Мария Луиза

275

Елеонора

преди 2 години

Каролина Гаспарина Луиза става Българска царица

274

ЗАКРИВАЙ!!!

преди 2 години

съжаление;ако си с ЕС-трябва да си против Русия!Не може вечно да се стои на два стола и трябва да се избира между християнските ценности-Русия и джендарските ценности и съсипаното стопанство с ЕС!

273

Мария Луиза се

преди 2 години

е гнусяла от подаръците на българите

272

До ПроСоТо

преди 2 години

Всичките деца на Фердинанд от Мария Луиза са родени в КНЯЖЕСТВО България!

271

Анонимен

преди 2 години

Националните катастрофи за България - Междусъюзническата война, Първата световна, Втората световна...Но пък били обединители и не знам си какво. Няма как да си в Европейския съюз, със САЩ и да не си против Русия. Няма как богата и голяма Русия да не е примамлива плячка.Никой не може да ни забрани да мечтаем, въпреки хищническия свят. В навечерието на нов ужас.

270

Мария Луиза

преди 2 години

С православното миро са помазани челото, ноздрите, ушите и гърдите на младенеца Борис. Майка му( ревността римокатоличка) е омерзена от отстъпничеството от вярата на предците си

269

Мария Луиза за

преди 2 години

Стамболов: "А тез подозрителни цирки по врата му.. Боже мой, каква гнycoта!"

268

Анонимен

преди 2 години

До обективенНаучил е нещо от баща си."Винаги с Германия, никога против Русия!" - Цар Борис III

267

Пиян залян

преди 2 години

Най накрая да каже нещо умно .....

266

Шопите не харесвали

преди 2 години

Мария Луиза. Най-страшната сцена обаче се разиграва в двореца, където ревностната католичка Мария Луиза забравя всякакво добро възпитание. Изпаднала в истерия, тя обсипва Фердинанд с викове и сълзи, даже започва да го удря. До сутринта княгинята реве, та се къса, блъска главата си в стената замеря портрета на княза с обувката си, нарича България дивашка страна.

265

Анонимен

преди 2 години

До 286:Ще загинеш в злобата си:)

264

Я!

преди 2 години

Лъжлив Дедо и той се обади!

263

До 285

преди 2 години

Ти си лицемерен бо-***, нощо че се престуваш на незлоблив човек.

262

Анонимен

преди 2 години

Към просото:и аз забелязах,че има някакви луди във форума.Може да им плащат и да са на хонорар с цел да раздвижат форума.Такава злоба има в тях,че чак не е ненормално.

261

До ПроСоТо

преди 2 години

Ти си скот по произход , душа и съзнание, знаеш ли, че такъв си в очите на "негово величество" Симеон втори? Фердинанд ни е натресен, а преди него е бил законно избрания Александър Батенберг, погребан в София! Дума за него няма, скоте!!

260

Анонимен

преди 2 години

На мен пък ми хареса какво е казал.За всичко е прав.Малка държава сме,имаме здрав разум да не се замесваме в подобни сблъсъци,опитваме се да решаваме проблемите, а не да се сблъскваме с тях.Нито мястото на картата,нито историята си можем да променим.Винаги помагаме на закъсалите въпреки че самите ние имаме нужда от помощ.

259

ПроСоТо

преди 2 години

...та от какъв зор дедите ни извикаха изпадналия Фердинанд,вместо да основат Чистата и Свята Република на Левски ?!?!...Не схващате нещата,нали?..Сега защо било така,защо било онака,Борис не бил цар,бил "копелеот Двореца",...ПРОСТОТИИ!...А,и накрая "ПроСоТо" бил.."царист".../Я,сега ведях че некакъв с пяна на устата ме е нарекъл "скот"..?!?!../...Прощавайте,не знаех,че съм попаднал на хора,избягали от усмирителните ризи..

258

Handel

преди 2 години

Този съвсем е изкукуригал.

257

До ПроСоТо

преди 2 години

Скоте по живот, съзнание и произход, виж това, което си написал:"Борис Трети е роден в България,от царя на българите". Питам те: Какъв "цар" е "бащата" Фрединад в Княжевска България, тъ-пако?