145

Анонимен

преди 2 години

До ...Мики вярно ако бяха твоите хора за 24 часа щяха да я превърнат във Хирошима нали или операция "шок и ужас",а защо не и прословутото химическо оръжие на Садам което използвахте във Виетнам в/у чужди и собственни войски!Само да не стане като в Куба залива на прасетата!

144

Анонимен

преди 2 години

Ами карък...

143

Анонимен

преди 2 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааЗащото е жалък смотльо най-вероятно и със малък инструмент и за да привлече внимание реве и се дере като пъдар,заплашва и се дуе та чак се плюе от злост!

142

...

преди 2 години

Абре питинисти, абре щоо великата непобедима съветска армия начело със император *** чеке цел месец не може да завладее украйна бре! то ракети стреляха и бая изтреляха и танкове май май самолетите не ги пускат толкоз много, че още си спомнят ко ги напраиха талбанте в афганстан! та самолети много много не фъркат ама веке цял месец нещо едно нищо и никакво градче не могат да завладеят а искат столицата да завладеят! Брях! ко стана що така!?

141

До Ха, ха,ха,хаааааа

преди 2 години

Злобата е най-видна у теб. И защо пишеш с главни букви? Мислиш, че глупостите ти така стават нещо умно и оригинално ли? Объркал си се.

140

Анонимен

преди 2 години

"Новината" ви е точно в стил "94 годишен мъж схронични заболяванияпочина от ковид". Пландемичната ви пропаганда си беше просто една загрявка за военната. И двете обаче - еднакво левашки изпълнени.

139

до 167

преди 2 години

Така като те гледам злобата си я насъбрал ти. Внимавай да не ти се пръсне някой кръвоносен съд в мозъка от нерви ,че ще дадеш фира !По полека я карай !

138

лагер ТРЕБЛИНКА

преди 2 години

Аз не знам как войските на Сталин не са го утрепали още 45-та година. Тоя е бил охрана в украинския конц лагер Треблинка .Първенеца сред всички нациски конц лагери по брой избити Евреи - около 900 000 !

137

Анонимен

преди 2 години

Убит е от Зеленски и другите около него, които се крият в бункерите и умишлено не искат да подпишат мирно споразумение с Русия.

136

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

МНОООГО ЗЛОБА СТЕ СЪБРАЛИ ТОВА КОМУНИСТИ И РУСОФИЛИ ....АМА ЩЕ ДОЙДЕ И ВАШИЯ ДЕН....ХА,ХА,ХААААААА....РЪКАТА НЯМА ДА МИ ТРЕПНЕ ИЗОБЩО , ЩОМ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА РАЗПЛАТА!...НЯМА ДА ВИ СЕ РАЗМИНЕ!!!!!!!

135

ей,гейберче

преди 2 години

До Анонимен 148 А в Батак и Копривщита фесовете колко деца заклаха,ама ся те командуват,щото си толераст.Негърски слуга.

134

Мед. лице

преди 2 години

До user 157****Че тя баба ти Пена е по умна от теб,защото ти е добре да умират деца, майки, старци и баби.Поправи си мозъчето ,което е обсебено да убиваш.Или си психопат, или социопат...

133

тоя бандеровец

преди 2 години

в лагерите е бил надзирател или агент на фашистите,затова е оцелял,местили са го от лагер в лагер,за да не го бастисат затворниците.Накрая си е намерил майстора.

132

Един старчок

преди 2 години

По-малко на свето един трън навън от полето! А туй булчи с него кувя е? Да додйде да полапа малко!

131

Право в целта

преди 2 години

Т. е. оцелял в 4 хитлеристки лагера, но не успял да оцелее в укрофашисткия лагер, създаден от запада след 2014 г.

130

До user

преди 2 години

Да бе така е требеда се пише колко непобедима е великата руска армия, нищо, че в афганстан я спукаха! требе да се пише, че колко велик е путин и как ше денацифиция украйна и всички други бивши съветски сателитни републики! Нищо, че те 70г ни денацифицираха! Ама така е бре! требе да се пишат такива неща не за некви ми ти умрели нацисти!!! ай сиктир!

129

Анонимен

преди 2 години

Мисирките тук са написали статия как руските спец части са организирали операция за да убият 96-годинишния украинец. Това е пародия на журналистика. Пуснете Еленка Кремчето да ни обясни как да дадем самолети на нацистите.

128

Анонимен

преди 2 години

ЕЖК... Защо мислят българите толкова прости, всичко това придобива обратен ефект.

127

user

преди 2 години

писна ми от кухи статии, които нямат абсолютно никаква стойност. Това е нещо от сорта Баба Пена яде боб.

126

Анонимен

преди 2 години

До ПолковникТо толкова евреи не е имало в целия СССР, откъде ги извади 900 000 убити само в един концлагер, знаеш ли, че най-много са били убити руснаци, поляци, славяни, чак след това евреи, а и хора от различни европейски държави са пращани в нацистките концлагери!