31

Fena

преди 2 години

Старата любов ръжда не хваща - нали ги е таковал с двеста...... :)

30

пълен провал

преди 2 години

просто кирчу ше представи доказателства от фейсо а милиционера рашкОФ ше размахва едни хвърчащи листчета с така наречените доказателства :) не може да арестуват без неуспорими доказателства !

29

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще бъде внесена и петиция в ЕК стещу погазването на върховенството на закона в ЕС от Рашков и Петков!

28

Мнение

преди 2 години

Да бяга го гръмнали, което всъщност заслужава, по-малко шум щеше да има по медиите.

27

Анонимен

преди 2 години

Това са ЕНП прокурорите на Буци. Гешев ще ги зачисли на заплата в Главната прокуратура.

26

Анонимен

преди 2 години

Ще им се наложи да чуят какви престъпления е вършил години наред и кой го пази. После ще кажат добре познанитите ни клишета за законността и човешките прави.

25

Анонимен

преди 2 години

Айде Простото Киро и Дамаджаната изгоряха!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Защо ни обяснявате за какво отговарят комисиите. Те не идват в качеството си на членове на комисиите, а в качеството си на членове на ЕНП :) За да представляват комисиите, мисията трябва да я сформира ЕП.

23

Промяна

преди 2 години

Мислих да протестирам срещу усмихнатите Харвард крадци, но вече няма нужда. През 1996-97 година съм имал четири срещи със г-н. Васил Божков по договори. Срещу мен още тогава стоеше мъж убиец със поглед само. Сега вече съм спокоен за възмездието на просто Киро. Това не е виждал Божков. Като го види, ще му трябват памперси. После от просто Киро, ще бъде мани,мани Кирилка. И вече няма спасение където и да е по света. Тока че, слушай Рашков той знае!!

22

еднопартийци

преди 2 години

Фашиста рашков бивш доносник от Бългорската соц. раб. партия няма разлика с Хитлер от Немската нац.Ссоциалистическа Рработническа партия

21

Анонимен

преди 2 години

Борисов работи с петков. Три часа преди да го арестуват Борисов вече си беше глътнал граматиката на тема украйна и от загрижен стана незаинтересуван. Полицията те хваща и после те пускат. Това е фашистката мафия от дубай

20

Геноцид от мутри

преди 2 години

Милиции близки до Борисов и Гешев изтезават хора в Перник и Бобов дол!

19

аха

преди 2 години

ама тоя некадърник кирчо и неговия червен палач рашков прекалиха бе! осъдете го дъртия пезе-венк за крадените 19 имота - от митьо очите има подарена къща в несебър да го освободи от затвора....и ще говори за корупция!

18

ПроСоТо

преди 2 години

ха ха !...Стреснаха са Боковите господари ..Зер ако почне да са нищи работата ще стане известно и кой от въпросните "лидери на енп" е получавал прословутите "Двукилограмови куфарчета",които Мутрьо най-редовно им е пращал..Всичко,свързано с Мутрьо ВОНИна престъпление!...ВСИЧКО !!!...Но може би всяко зло за добро..Ако видат,че ще им лъснат корупционните далавери на тия от енп,може да "запретнат ръкави" и да не чакат Сретан.."Има Боко,има проблем,нема Боко-нема проблем"..Та да видим..

17

Анонимен

преди 2 години

притесняват се компромати за тях да не се появпт нали....тиквата се е застраховал хубаво

16

Пич

преди 2 години

Ех, какви протекции има тоя Баце! Пък ние се чудим, че не можем да го бутнем. То прокуратура го пази, то ЕНП. Явно всички са част от далаверата, щом тичат лично да проверят какви доказателства има, та да не стигне до тях.

15

Анонимен

преди 2 години

да си го зимат у нидерландия да си ги управлява, щом му се кефят

14

Анонимен

преди 2 години

Идват да се уверят, че няма да се разприказва за далаверите на ЕНП.

13

1

преди 2 години

Защо трябва да бият път до България,ЛАУРА,ще им докладва за *невинното*слънце на България.

12

Анонимен

преди 2 години

Само дружките от ЕНП, обаче :) На другите им е ясно какво става :)