45

Геннадий Друзенко

преди 2 години

Телеканал Рината Ахметова "Украина 24", осознав, что только что в эфире прозвучало откровенное признание в самом настоящем военном преступлении, постарался оперативно убрать запись со своего Ютуб-канала, но было уже поздно. Животное, которое руководит украинским "мобильным госпиталем", опознали, и его откровения зафиксированы. Его в сети, кстати, уже прозвали "украинским доктором Менгеле".

44

До Чуков

преди 2 години

А ти какво искаш ? Русия да бъде щастлива че има за съсед нацистка Украйна с фашисти на власт !

43

Анонимен

преди 2 години

Днес в Норвегия щандовете са празни, няма олио. А бензина удари 2.50 евро в Германия, обаче за това си мълчим. Това не е информативен източник а пропаганден. Подлизурковци сте днес, както и Петков и Кирчо и останалите. Бълария не може да случи на политици и това е, все са продажници.

42

Анонимен

преди 2 години

Боцко се бори яко с руската агресия - затвори договора за азербайджански газ за да сме само 90 процента зависими а не сто... можеше и до сто да го докара...

41

Анонимен

преди 2 години

Пълните сайта с текстове по повод въоръжения конфликт. Липсва обаче информация от главните "спомоществователи" САЩ и ЕС. Как е полоцението при тях? Работни места, цени, международни контакти, производства, свобода на медиите?

40

Анонимен

преди 2 години

Дааа, Бобо е цар на преговорите... като хване една бухалка, не от тия за ансамбъла по художествена гимнастика и като ми ти запреговаря...

39

Мими921

преди 2 години

До анонимен 14 да подкрепят ги всички продажни политици слушат господаря си САЩ пълнят медиите в полза за Украйна.

38

До Младежи ГЕРБ

преди 2 години

Ако Бойко беше премиер щеше да се самоарестува и самоосъди от страх да не се наложи да отиде в Киев по някаква причина :)))

37

:-)

преди 2 години

американски братя, вземете топ коромпираните ни политици и в Гуантанамо на курорт :-

36

:-)

преди 2 години

сеятели на рабски чувства - царисти и бойковисти - ето ви български путинисти

35

историк

преди 2 години

До историкНе пиши минуси, а вземи да прочетеш мемоарите на Горбачов, мемоарите на Нанси Рейгън и ще разбереш за какво иде реч

34

историк

преди 2 години

До Анонимен - не беше Рейгън, не му приписвайте разпада на СССР. То и този джуджак Путин ги лъготи хората в Русия тази дезинформация. Раиса Горбачова свърши тази работа! и да не забравяме хитрите директори на плановите заводи около др. Горбачов, които също искаха разпада на системата. Още Андропов бяха убедили, че Русия до 2-3 години е фалирала и е до там..А Раиса искаше молове, искаше да купува свободно.. Тя си остана най-големия демократ във времената на перестройката.

33

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

Лойко-Лойко-лойко....*** много се кефите на слънцето, че къртиците от полицията ви предупредиха ааа?

32

Анонимен

преди 2 години

Откакто САЩ свалиха гербаджийската пасмина съм върл американофил.

31

:-)

преди 2 години

До pereklyкой е ДС агент, кого визираш, Иво Инджев или агент Николая

30

Анонимен

преди 2 години

Тоя Чуков си е петоколонец.

29

Анонимен

преди 2 години

До д-р ДрузенкоКаквото укрите сами си направят, това никой не може да им направи.

28

:-)

преди 2 години

До Младежи ГЕРББорисов има и терен къде да преговаря, килията на Иванчева отдавна е празна .... абе какъв долнопробен робски митинг малей страх...

27

Анонимен

преди 2 години

РЕДНО Е САЩ ДА НИ ПОДПОМОГНАТ НЕ САМО С ЕДНА РОТА, ЗАЩОТО ТОВА Е МАЛКО. Вече не изключвам заплахи за страната ни и от север а не само от Турция.

26

Анонимен

преди 2 години

УКРАИНЦИТЕ, КОИТО ПОСЕГНАХА НА ПРАВАТА НА МАЛЦИНСТВАТА СЕГА ТЕЗИ МАЛЦИНСТВА МНОГО ИМ ПОТРЯБВАХА И ДАНО СЛЕД МИРА СЕ ОСЪЗНАЯТ Е ВЪРНАТ ТЕХНИТЕ КУЛТУРНИ ПРАВА. МАРИЯ СТАНА МАРИШКА, АЛЕКСАНДЪР ОЛЕКСАНДЪР И ТЕРЗИЕВА СТАНА ТЕРЗИВЕЦ-ПЪРШИВЕЦ И СЕГА ИМ Е МЪЧНО И ЛЕКИНКО НАНАГОРНО.