127

Анонимен

преди 2 години

Путин няма шанс в България.Ние сме НАТО.Много добре го каза много уважаваният Премиер гн Кирил Петков от нас.Той е пич нее изменник като малкият *** Радев.

126

ти да видиш

преди 2 години

българска простотия , Радев отказва подкрепа на Украйна с оръжие следователно подкрепя Путин,а ако им дадем оръжие това не е намеса в конфликта. Намеса е. Знаете ли какаво ще ви кажа ,българи,България е слабо въоръжена и с малобройна армия, като ни подпука ония Путин нищо няма да остане от нас.

125

Анонимен

преди 2 години

Сър Пичук е бот

124

Анонимен

преди 2 години

На онзи къдети предлага да се пращат хора в трудови лагери да произвеждат куршуми,за да се пращат в Украйна ще му подаря една униформа и с шут ще го пратя на война там.Само после да не вземе да хленчи!

123

ВБЗ

преди 2 години

До КолюНай-якото е, че ни продадоха самолети само на хартия на 100% платени които не се знае кога и дали ще дойдат.

122

Анонимен

преди 2 години

Аз обичам САЩ и мразя всичко руско

121

Анонимен

преди 2 години

Трябва спешно да се предоставят всякакви оръжия на Украйна, а всички продажни рубладжии да се впрегнат в трудови лагери да произвеждат патрони за украинците

120

Анонимен

преди 2 години

значи арсенал продава на американското правителсто и то не директно ги дава на украйна бок....ци

119

До Колю

преди 2 години

А българина кого не мрази? Той и себе си мрази, но не иска да го осъзнае!

118

Ицо

преди 2 години

Вярно е, мразим САЩ! Дайте ми една причина да ги обичам. Само една.

117

Колю

преди 2 години

Истината е че българина мрази САЩ. Докараха в България само нищета и мезерия. Няма нормална храна, няма нормални взаимоотношения, говори се само за пари, народа се озлоби разрушиха ни икономиката само и само да си внасят техните стоки и т.н. Разбира с че има и много хубави неща. Но от морална гледна точка само щети.

116

До 125 Вече е факт

преди 2 години

Биолаборатория вече откриха във ВМА и Института по паразитология.

115

Празни приказки

преди 2 години

Защо Шаламанов е още в България? Защо не е на бойното поле?

114

Боце

преди 2 години

Кой е този "национален спец", за да дава оценки, кое е правилно и кое не. Държавата ни е пълна с такива некадърници като този ***. Какво като си завършил военото училище в Шумен, твоето мнение важи само пред жена ти. А като си толкова отворен купи със собствените си пари оръжие и го изпрати на фашистите в Украйна. ***.

113

Анонимен

преди 2 години

Ми Радев има топки за разлика от мкрето Шаламанов.

112

Татьяна

преди 2 години

На мысе Калиакра стоит паметник русскому адмиралу Ушакову. Он заслужил паметник от болгарского народа. Ушаков и за Крым сражался. Крым это русская земля. Калиакра болгарская земля. Если бы русские были захватчики они бы и Калиакру себе забрали... У украинцев и у русских есть поговорка :" Паны дерутся, а у холопов чубы трещат". Холопы простые люди, могли бы объединиться против произвола всех политиков... Но нет, проще комментарии писать о том, о чм не смыслят...

111

Русофоб

преди 2 години

русия е вре.дна за България , колкото по далече от раща, толкова по добре за БГ. Не ги разбирам русо..робите децата им предпочели "лошия Запад" , а те прекланят глава и хвалят путин и русия. Лошо възпитание...

110

Са са

преди 2 години

Приказка от 1001 нощ

109

Анонимен

преди 2 години

България вместо да се бута в шамарите ,трябва да се ОБЯВИ ПРОТИВ РАЗРАБОТВАНЕ НА БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ В БЛИЗОСТ ДО ГРАНИЦИТЕ И ВСЯКАКВИ ЕКСПЕРИМЕНТИ С ТАКИВА НА НЕЙНА ТЕРИТОРИЯ.ПОМНИТЕ ЛИ ДЕЛФИНИТЕ В ЧЕРНО МОРЕ,КОИТО СЕ УСТАНОВИ ,ЧЕ СА БОЛНИ ОТ МОРБИЛИ КАТО НАМЕРИХА УМРЕЛИ ПО БРЕГОВЕТЕ,А ПОСЛЕ НЕ ЗАКЪСНЯХА И СЛУЧАИТЕ НА МОРБИЛИ У ВАКСИНИРАНИ ХОРА.ВСЯКА ГОДИНА ДЕЦАТА НИ СТРАДАТ ОТ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ БАКТЕРИИ И ВИРУСИ,ЩО НА ЗАПАД НЯМА ТАКЪВ БУМ?????

108

мак

преди 2 години

Спрете се, бе. Каквото и да решат, пак е зле, пак застават на нечия страна. И стига сте дъвкали Радев. Ще отговаря, пред кого? Както израелци ще "отговарят" пред зеленски, защото, видиш ли, не му пращат оръжия, нали.