227

Пп

преди 2 години

Няма да забравя - ди *** о - 40г виетнамец викаше пред гладьт и тока е безсилен - забраниха ни да ядем кучета с наказание от токКриехме се и пак ги залавяхме да не ти каркори стомаха - голяма свобода

226

Анонимен

преди 2 години

Путин е виновен.

225

Анонимен

преди 2 години

Вдигнете ни заплатите!

224

Анонимен

преди 2 години

Е, браво! Ще.ме пращате на село да садя зеленчуци! Е, това ли е модерното и харвардското и възпитаното? Понеже Бойко не се държеше на ниво и проявяваше балкански черти! А възпитаниците на Харвард ще ни докарат дотам да се върнем по селата да садим зеленчуци! Слава на селскостопанския труд!

223

та така

преди 2 години

искахте харвардски костюми и новия стар фигурант да ви управляват , ами управляват ви . тия ви продаваха и продължават да ви продават мечти , обаче както виждате цените на мечтите скочиха драстично . няма протести за свалянето им , значи живеете по добре , честито !

222

Да бе да

преди 2 години

Кой е виновен?Естествено Путин.

221

Пп

преди 2 години

Помните ли виетнамците дето работеха за -120 лв едно време по заводите ни колко бяха щастливи , че има какво да ядат и подслон по халетата в завода дето да спятПо старите като мен помнят

220

Анонимен

преди 2 години

Най ми дреме за Баце, ***, Киро, Асен, Карадай, хр Иванов, Слафчу. 32 години лъжи и стягане на колани от народа, кражби и лъжи от управляващи. То, не беше приватизацията, инфлация, ЕС фондове. Не се трае вече. Докато не се наемат млади, независими, повтарям независими от Козяк и Митрофанова няма да стане с подл. ги

219

Анонимен

преди 2 години

Давайте, гербави, още 750 и ще станат 1000 коментара :)

218

.

преди 2 години

До Анонимен 227 - одавна съм го разбрал - докато не изгладнеят овците и агнетата им няма да се вдигнат на бунт!

217

Цънцарова

преди 2 години

Рашков днес ще ми изневери с Нова ТВ, пиша веднага жалба до Божков, това е недопостим саботаж и баджака ми не може да го понесе!

216

Анонимен

преди 2 години

От 1200лв заплата чисто ми остава 935лв. Питам се за тези данъци, какво направи тая пробита държава за мен? Пред блока ми локви, дупки, неизхвърлени контейнери, улични кучета, хаос от накацали коли. Отиваш на лекар- гледа те в джоба, видиш детето в училище и пак те гледат в джоба. Помислете близо 3 милиона човека работят и държавата буквално ги рекетира. Взимат ти парите и нищо не се прави, само се доокражда каквото има останало. За толкова години един пирон не забиха.

215

Анонимен

преди 2 години

Аз от телевизията разбрах, че глад и фалит ще има за руснаците. Защо стана обратното? Някой знае ли?

214

Анонимен

преди 2 години

В северна корея поне имат хляб не гладуват за нас и той стана лукс

213

Анонимен

преди 2 години

Заплатите и пенсиите не само, че няма да се увеличат ами има вероятност и да се намалят поради липса на пари.

212

Юруш към Евразия !!!

преди 2 години

Нека и младите да видят , как е да те управляват комунисти и децата им . Днес пореден скок на цените и реанимация на милиционерската държава, а утре и купонна система.Те това е промяната към живот като в Северна Корея.Нашият Остап Бендер ще ни оправи хубаво и без вазелин ! Честито харвардски чалгаристанчета !!!

211

До промяната

преди 2 години

Можеш ли да се нахраниш духовно и да отидеш на работа да работиш по 12-13 ч

210

Промяната

преди 2 години

Стига сте мислили само за пари.Духовната храна е по важна.От сутрин до вечер само пари са ви в главата.Работете и не се оплаквайте.

209

Анонимен

преди 2 години

Продуктите от първа необходимост са станали двойно по-скъпи. Заплатите не са мръднали... Освен това газ, ток, вода, транспорт... Всичко скочи с по 20-30% преди за билет до София давах 10лв, а от една седмица ми искат 15лв, понеже поскъпнали горивата. ВиК ми иска повече токът бил скочил много и помпите не можели да работят. В апартамента отоплявам само едната стая, понеже газта стана лукс и съм я спрял и сега ползвам ел.радиатор ... Не се ли промени нещо емигрирам с цялото семейство

208

Анонимен

преди 2 години

Остава да стискаме палци за Северна Корея и да се хвърля според заслугите - по 2 Атомни бомби за Москва и Вашингтон, а за Киев, ако може, 3 и да си сядат на четирибуквието.