385

ЦТЪу

преди 2 години

А защо Гърция отказа да си даде системите С-300 на Украйна?А, ***?

384

Джордже Балашевич

преди 2 години

Ти не си български генерал. Отивай да служиш в американската армия. Жалко, че човек като теб, който трябва да има точна и професионална оценка в момент като този ,лъже и се опитва да заблуди народа си. Ти не може да бъдеш генерал от българската армия. Ти си предател и срам за армията на Р България!

383

Анонимен

преди 2 години

С-300 срещу Кинжал. А да видим!

382

Велин

преди 2 години

Интересен извод на генерал!?!? То излиза, че с две-три роти НАТО може без жертви да стигне до Владивосток. По-наивен и *** коментар не бях чувал. То сигурно руската армия няма даже и гориво за машините. Голям майтап.

381

Анонимен

преди 2 години

С 300 ще им дадем, ама той върви с ген. Събев. Само ген. Събев е обучен да работи с С 300 и като истински атлантик ще замине за Украйна да защитава парламентаризма и демокрацията от руския ботуш.

380

Анонимен

преди 2 години

Заминаваш за Украйна и си предлагаш дупето.Останалата работа ще я свършат, приятелите ти фашисти нео нацисти. Остави си идеята само за теб,не раси мозък на българският народ.За това България стада.Вземи пример от Сърбия,Китари, Индия и така нататък.Кога ще има такива политици, които да милеят за народа и България????

379

toti

преди 2 години

Айде да си гледаме пенсииката и си садим доматите,че от войната в Югославия още радсада не ми се хваща поради заразена почва!!!

378

Анонимен

преди 2 години

Интересно какви ни прави размяната на кон за кокошка...

377

Да им го дадем

преди 2 години

ген. Съби^2

376

sherlock

преди 2 години

A Turkye??? Te imat S-400!!!!

375

Morski

преди 2 години

При РаспутИН и ЛенИН започна гибелта на Русия.При СталИН продължи , а при ПутИН завършва! И всички избранници са ИН !Само факти!Частната армия Вагнер= Частнсата армия SS на Хитлер!

374

До

преди 2 години

То само главичкат не ви прави тсаредеп

373

БЕН

преди 2 години

Точно обратното ,прави ни мишени. Никакво оръжие няма да давате, глави без мозъци.

372

5KOF

преди 2 години

съби сабята пак се обади от коневръза. Да се хваща с пасито за ръчичка и през морето с една надуваема лодчица, та при Зеленски. Там ще са от най-голяма полза. Ако ли пък не достигнат ще буде поредния гоуем успех за БГ демокрацията. Щото те и двамцата, и за тор не стават. Само ще нарушат екологичното равновесие.

371

Анонимен

преди 2 години

Ние предлагаме да дадем генералите като този на Украйна. Щом искат да помагат да ги изпратим с по една афтаматка.

370

Булгаристан

преди 2 години

И да пускате убйици на свобода ви прави правова държава!

369

ББ

преди 2 години

хаха "ядрените" кгб имат само минуси....и манипулации като "оръжията" на хитлер...вярват на лъжите си,приятели САЩ няма загубена кауза...всичките са били Божии...човеколюбиви,путин и обслужващите го ще си платят...жертват народите си...щадим ги...има механизми...хуманни...путин няма ядрени като нас...няма технологии като тези на Свободният Свят..знае,че няма шанс...играе...последен казачок...донесъл позор за Народите на Русия...убиващ невинни жени и деца в Украйна,безсмислени и ненужни,позорни

368

ББ

преди 2 години

такива като теб продават животите на българите на скраб...задължително трябва да дадем каквото можем,това е справедливата позиция,чий го търси путин в чужд дом и на чужда земя,кои му е дал правото да казва на Свободен Народ кой му е приятел и как да живеят?украйнците не са рубашки крепостни на луд,пълна подкрепа...или сте съучастници на убиец...г-жо нинова

367

Анонимен

преди 2 години

Дайте им бе то в Украйна малко скраб има вече дайте им още после поне ще продават на вторични суровини.

366

ББ

преди 2 години

от 22 дни гледате ка каин путин убива децата на брат си...с омчите си го гледате...и...заблудени,платени,манипулирани...вярвате на това което ви казват платените от путин дпс-гроб-възраждане...заплашваха ме...да не споделям...аз споделям...не сужа на никого...на Божиите...грижа ме е за децата ми...копейкин с рублите как ще осигури бъдещето на децата си в несправедлив свят...няма начин...путин и живота на неговите деца може да застраши...слепият и зависим,божиите ценности...путин е луд убиец!