45

DIvanov

преди 2 години

Що бе, нали ютюб бяха терористи?

44

Браво

преди 2 години

на запада, трясна всичко руско и то как трябва. Сега задръжте така 2 3 години, и мечетата ще се опулят. да им фикам майката руска на тези чйоплюци

43

До 34

преди 2 години

Аааа за Китай не е сигурно вече....май и те започнаха да се дистанцират от Раша заради агресията

42

До Петров

преди 2 години

Вземи си пии хапчетата

41

Петров

преди 2 години

Българите си плащат газта по най-високата разценка и се радват че така е изгодно на американците. Свобода, свобода, свобода, урааааа

40

До Анонимен 38

преди 2 години

Мда, и аз така. Пускам си Охота и рыбалка и се информирам. Единствената руска програма, която пускам. Другото е фейк

39

haha

преди 2 години

Дрогари ко стана бе? - Ko да е станало бе старши??? Нещата са си добре - тубата ще изчезне от Руския ефир и толкова... Ко да е станало ???

38

хаха

преди 2 години

ето за тази руска ароганстност говоря. Чак щели еди какво си да направят. Бан за цяла русия да правят каквото си искат.

37

Петров

преди 2 години

Украинската армия е пред вратите на Москва, но руската пропаганда в България крие това. В кабинета на най-демократичния и миролюбив президент Зеленски стоят портретите на Тома Биков и Цеца Караянчева като символи на свободата и интелекта в политиката. Но руската пропаганда крие и това.

36

хаха

преди 2 години

ами да си направят руски ютюб какво толкова , програмисти ли нямат. Я гледай все еднпо някой им е длъжен. Марш да ви знаете какво

35

Анонимен

преди 2 години

Да си направят собствена видео платформа. Без западен софтуер и компютри. Само руски технологии. И там вече могат да дават акъл. Невероятна наглост! Хората не ги искат, те пак се бутат в тях.

34

Петров

преди 2 години

Българите купуват олио по 6 лева и нафта за 3,20 със заплати от по 400 евро на месец. Положението очевидно става все по-добре. Прибраха и Меркела от Банкя, единствената надежда да станем Арканзас на Балканите.

33

Анонимен

преди 2 години

Проблемите с руските канали имат дълга предистория. Запада падна толкоз ниско в пропагандата и насажда е на русофобия, при което се оказа, че дори тяхната публика се насочи към руските канали за да се информира. За това се уплашиха и започнаха под всякакви предлози да ги стесняват, като накрая ги спряха. Но то бе същото и с дипломати, дипломатически мисии и пр.

32

Анонимен

преди 2 години

Блокирайте си крепосните селяни, You tupe може и без вас.

31

Анонимен

преди 2 години

Русия има 28 пъти по голяма територия от Украйна! Украинците кат ги набият, ща дръпнат рязко с материала

30

Анонимен

преди 2 години

За санкции към Русия са англосаксонските държави плюс държавите в Европа подчинени на англосаксонските държави и подчинената на САЩ Япония.

29

Анонимен

преди 2 години

Против санкциите към Русия са Китай, Индия, Бразилия, Мексико, ЮАР, Аржентина, Турция и други държави.

28

Анонимен

преди 2 години

В разгара сме на Първа световна информационна война.Толкова със Западната ценност свобода на словото, на мисълта и мнението! В навечерието, а може би, сме в началото вече на Трета световна война- това ще го кажат историците след време, ако останат такива...Войната в Украйна е провокирана, старателно отгледана, предизвикана от желанието на едни самозазабравили се либерал фашисти, уверени, че светът и ресурсите трябва да бъдат техни.

27

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Блокирайте ги от всякъде, Тези имат 17 милиона квадратни километра Земя, и не им стига - тръгнали Украинци да убиват да им вземат земята !!!! Тия са Зомбита - биологично опасни са , Никакъв Контакт

26

Чета и си мисля

преди 2 години

До Медийно Затъмнение - виж коментар 29 (До Ееее) и се замисли върху основата на позициите си!