148

Алекс

преди 2 години

Войната се развива по класически афганистански сценарий.След много бой,руската армия ще напусне безславно Украйна.

147

Анонимен

преди 2 години

До Black MetalТова и е била работата на Голда Майер, тя е била шпионка на Англия и е работила за Англия, а какво е казала, изобщо не е важно, задачата и е била да разруши приятелството между евреи и руснаци и използва евреите срещу руснаците, тя не е работила за нищо добро, след което руснаците се обръщат към арабите, но дали и това не е било в сметките им на англичаните, да стане точно така?

146

скоро

преди 2 години

га му цъфнат налъмите

145

Анонимен

преди 2 години

До Black MetalДа уточним - Голда Майер, еврейка и английска шпионка, работила срещу Русия и в полза на Англия. А какво е казала , не е важно, тя създава умишлено конфликта между евреи и руснаци,дори са убити руснаци, а руснаците са спасили евреите от нацистките концлагери и създадоха държава на евреите, за да не бъдат преследвани в Европа, защото нацистите не бяха осъдени и продължаваха да убиват хора и след ВСВ и да работят срещу нашите държави от източна Европа и убиват хора!

144

j

преди 2 години

До Анонимен Да те питам само, мислиш ли , че в момента в училищата и детските градини на Украйна има деца- т.е активно се посещават по време на война?

143

Анонимен

преди 2 години

Само едно не разбирам на Русоробите. Каква е тая извратена любов към Русия дето имате, че без значение какво правят винаги са прави във вашите очи? Това трябва да е някакъв стокхолмски синдром вашето. Ако утре Путин вземе тук да мята ракети по детски градини нормалните хора ще сме много притеснени и разгневени, но имам чувството, че вие ще скандирате "Смърт за нашите деца! Братска куршум в моята глава по-добре от западно евро в моя джоб! Братска ракета по моята къща по-добре от европейска ТВ'

142

Black Metal

преди 2 години

Това към колко часа ще стане? "Можем да простим на арабите, че убиваха децата ни, но не можем да им простим, че ни принудиха да убиваме децата им. Ще имаме мир с арабите, само когато те обичат децата си повече, отколкото ни мразят". "Лидер, който не се колебае преди да изпрати нацията си в битка, не е годен да бъде лидер". "Вярно е, че сме спечелили всичките си войни, но сме платили за тях. Вече не искаме победи". Голда Мейр - силна и умна жена.

141

Анонимен

преди 2 години

До Офф ,да се омитатА къде е полицията, да прибере тези украински бандити, ако не ги приберете, ще направят същите золуми и тук! Полицията спи ли?

140

Анонимен

преди 2 години

До До Гладомор в БенгалА аз ти казвам , да намериш документацията от този период, за да видиш с очите си, че отново запада умишлено е предизвикал Голодомора и умишлено са убити хората в цяла Русия чрез глад, руснаците искат и заеми, но и заеми им отказват УМИШЛЕНО, това е бил умишлен геноцид над населението в цяла Русия , предизвикано от някои западни държави!

139

Сократ

преди 2 години

До До Гладомор в БенгалА знаеш ли, че глад по това време е имало по цяла Европа? Не само в "Украйна". Стига повтаряхте лъжите на укро-фашистите. Това им е мантрата повтаряна последните години.

138

гого

преди 2 години

победа над Русия или НА Русия - разликата е само 1 буква!?

137

e

преди 2 години

До Към Зеленския Всъщност, мариупол вече приключи. Вероятно ще го обяват до ден два и украинците, като предполагам ще е с някое гръмко видео за самотвержената отбрана на Азовският батальон- цитират завода Азовстал.... Украинците се готвят и за същата участ на Харков

136

Анонимен

преди 2 години

Австрийците създават първо Румъния в края на 18 век, като асимилират силно преобладаващото българско население, руснаците живеещи на север и североизток в днешна Румъния и малко унгарци, които не са асимилирани, имало е големи бунтове срещу румънизацията и смяната на Кирилицата с Латиница, но австрийците ги потушават, след това се опитват да асимилират и с руското население на Русия, на територията на днешна Украйна, но не им минава номера, защото Антатата спечелва войната(ПСВ).

135

Към Зеленския

преди 2 години

Бате. Ти сигурен ли си че това в чая е пудра захар ? Твоите любими нацистите от батальона Азов в Мариупол вече са във два по малки котела. Руските части снощи са разполовили отбраната на две. Последователите на офицера от СС нацисткия военнопрестъпник Степан Бандера повтарят стъпка по стъпка точно съдбата на шеста армия на фелдмаршал Паулус при Сталинград ! Включително чуждестранните наемници фашисти. При късмет, ако оцелеят ще изкарат следващите 30÷40 години в Сибир на минус 50тина градуса !

134

Анонимен

преди 2 години

Глупости. То не ги и мисли този наркоман, той е 100% зависим от тези, които го държат в плен и му нареждат какво да говори. По-неадекватно от него се държат само П.К и Б.Б. които сега правят цирк, само по терлици да бъдат изнесени С-200 и България да бъде хвърлена в самоубийствена война, че да могат НАТО-вци да се намесят, в уж в "защита" на НАТО-вса държава.

133

Анонимен

преди 2 години

Украинците са чисти руснаци по приоизход. За първи път, през ПСВ, австрийците се опитват да откъснат тероториите на Украйна от Русия и обособят руснаците там , като отделна "украинска" нация и цели четири години насилват руснаците да учат измисления "украински" език, пращат ги дори в концлагери, но не успяват, защото Антатата(Русия,Франция,Англия) побеждава във войната, но комунистите и Ленин,който пък е чужд шпионин, разцепва Русия на части и области и така е създадена Украйна.

132

Пак по опорката?

преди 2 години

До До Гладомор в Бенгал: Голодомор по време и преди война? Тези, които са умрели от глад едва ли са почувствали тази разлика.

131

До Гладомор в Бенгал

преди 2 години

Това какво общо има с Украйна само не ми стана ясно? Другото коеот искам да осъзнаеш, е че глад по време на война е едно. В Украйна глада е бил по мирно време 1932-1933. Това е целенасочен геноцид над мирно население, защото СССР е искал да налива пари във въоръжение и просто е взимал храната на украинците за да я разпределя да хранят цяла Русия и останалите СССРски републики!

130

Нищо ново

преди 2 години

"Украинците скоро заедно ще празнуват победата над Русия"? От ежедневно приказване на г'лупости Зеленски тотално губи връзка със здравият разум.

129

Разстрел

преди 2 години

Който иска може да види как разстрелват искащите да напуснат Мариопол баща с дъщери , мъж с жена си и др. ***/ tzenzora /5999После щели да победят, държейки за заложници собственото си цивилно население за жив щит. Кой взриви мостовете- укрите, за да немогат цивилните да напуснат градовете с коли. Кой стреля по западни журналисти решили да стигнат по мостовете - пак те! Събудте се ... и си носете маските, много помагат :)