237

Анонимен

преди 2 години

До 252Посмали ***, Русия няма 2300 самолета нито в резерв 4000.Читави да има най-много 1500, изтребители, бомбардировачи, транспортни, от тях на съвременно ниво 4 поколение не повече от 700.За сведение само САЩ имат 4 - повече от които 4++ и 5 поколение Ф-22"Раптор" и Ф-35 към 1000.

236

Иван

преди 2 години

До Анонимен Дано ги дочакаме...

235

Иван

преди 2 години

До Разлика Само с тая разлика, че Русия има на първа линия мало над 2300 самолета, но в резерва и са още над 4000. При това има качествена разлика от авиопарка на Щатите и някои страни от НАТО. Докато америкосите разчитат на " невидими" бавни самолети (800-900 км/ч), руснаците разчитат на свръхзвукова скорост и висока маневреност. Идеята е ясна - за техните С400 и С500 двата основни американски самолета за завоюване на въздушното пространство са добре видими и лесно уязвими.

234

Анонимен

преди 2 години

До 248Ирак е много сериозен конфликтът и загинаха 1 милион цивилни от американските бомби. )))))Бреий,Жертвите в Ирак нарастват с всяка изминала година!!!!Истината е, че загиналите са стотици пъти по-малко, а в последващата анархия между кюрди, сунити, ИДИЛ загинаха много повече.Е, затова не са виновни американците,виновни са за това, че още през 1991 год при иракската инвазия в Кувейт не сринаха Багдат и Садам.

233

Анонимен

преди 2 години

Ние ще помогнем с нашите нови ф-16. Те са при американците.

232

Анонимен

преди 2 години

А ние - няколко бройки ф-16, на хартиен носител.

231

отговор

преди 2 години

До АнонименДа бе, защо да мислим, като можем въобще да сме коне с капаци. Гледай и чети! В Ирак е много сериозен конфликтът и загинаха 1 милион цивилни от американските бомби. Там, имаше фалшива информация на САЩ, че има хим оръжия. Самите американски войничета крещяха срещу Буш младши, че е излъгал и трябва да се изивини.

230

Анонимен

преди 2 години

Заглавието ви е фалшива новина. Поредната.

229

Гьь

преди 2 години

Зузана Капутова име като на псевдоним на чехословашка порно актриса нашумяла наскоро във Виена.

228

Иван

преди 2 години

До nimportequi Да де, след 2024, но до тогава я камилата, я камиларя

227

Хах

преди 2 години

До 241Щом вече си решил,че ще идват прав ти път към Великите Англосаксонски държави! Остави жена си тук да я оправят така както се прави,тогава и вазелин няма да има нужда,ще текне като река!

226

Анонимен

преди 2 години

Ало автора, няма самолети Миг-29,,!Има самолети МиГ-29(Микоян-Гуревич) Арменец и евреин са основателите тези на руските изтребители.

225

Анонимен

преди 2 години

До 235... Това е търговията с умове...алъш вериш.САЩ са една люпилня на тъпунгерии... това е доказан Факт! Коефициент на интелигентност средно под 90...Бате, тва е мега деградация. Та хората купуват всичко над 110... Не само от Русия бягат там,а от цял свят се продават за пари...И те печат и печат и печат....и затъват и затъват.Излизане няма. Тая велика нация на сто години няма да е още дълго велика

224

Анонимен

преди 2 години

До 238На вас ще ви трябва повечко вазелин, щото ще трябва да обслужвате руснаци и техните турски дружки с които ще дерибействат в България.

223

Анонимен

преди 2 години

Хубаво заглавие, ама май няма да изпрати. Най-много до Рамщайн.

222

Анонимен

преди 2 години

До 235Всъщност САЩ са в абсолютен и реален банкрут... Загубиха и Саудитска Арабия...приключиха и единствено войната ги държи))))))))До вчера говорехте, че Украйна е нападнала Русия, сега пък разбирам, че и САЩ воюват в РусияА, въпросният банкрут в САЩ е от 1917год.,от както комунистите са на власт, но чудно в банкрутиралят САЩ бягат все повече руснаци, а в обратна посока НИКОЙ.

221

Хах

преди 2 години

До 236Вазелина го пази за жена си,че като те види колко *** и гнусен си и пресъхва като Сахара!!!А Радев и всички дето ги изброи не знам колко трябва да си *** и да не виждаш ква *** са на любимите ти Кравари

220

msm

преди 2 години

До Я, па Я - крадяха и с *** си, та затова ги опандизиха. Добре, че го свалихме чрез избори, защото преяждаше с власт и се беше самозабравил .

219

Анонимен

преди 2 години

До 219Мислите ,че НАТО ще ни пази...... хахахахха.Смяяяяях.))))))Не няма да ни пази, защото такива като тебе, Радев, Янев, Корнелия, ще кажат на НАТО, че нямаме нужда от отбрана, защото вие сте си подготвили с цветя, хляб, сол и вазелин.

218

?

преди 2 години

Провалената икономика на Русия е над 100 пъти по добра от любимата за те САЩ( държавата с най брутален дълг)....просто провери външния дълг на двете страни! Елементарно,но естествено е по лесно да дрънкаш глупости!Всъщност САЩ са в абсолютен и реален банкрут... Загубиха и Саудитска Арабия...приключиха и единствено войната ги държи