18

Анонимен

преди 2 години

Рано е за Одеса, първо свърталището на полка азов в мариопол, после суми, затвявряне на киев и харков и тогава обсада на Одеса, в комбинация със множество вакумни над лвов. Твърде много хора има в Киев и по добре да не се напада, по важно е Украйна да остане без излаз на черно море, което би я направило още по зависима от Русия

17

Анонимен

преди 2 години

Руснаците чакат на харабрите защитници да им свърши тоалетната хартия. тогава ще ги ударят.

16

BGN

преди 2 години

Интересно, тия ако наистина стрелят по собствените си граждани, както пише тука( макар че вече на нищо не вярвам), какво ги прави по различни от руснаците ????

15

Z

преди 2 години

В Одеса ще се действа внимателно понеже има голямо рускоговорящо население. А като приключи акцията, Максим Марченко доста време ще го оставят да се люлее пред профсъюзния дом.

14

Анонимен

преди 2 години

Върху Одеса няма да има бомби и ракети. Там и до ден днешен не могат да повярват, че се намират в Украйна.

13

Анализатор

преди 2 години

То и Мариупул и Харков бяха про-руски, но каква стана. Явно хората се усетиха, каква "желязна завеса" го чака и не щат и да чуят, за руско управление.

12

споко

преди 2 години

Ще разберете след като вече се е случил.

11

Анонимен

преди 2 години

Когато и да се очаква жителите на Одеса са подготвени. Фюрерът Владимир Путин загуби тази война.Очакваме разпад на Руската Федерация. Да, лошо ще бъде. За всички. И за нас ще бъде лошо. Но няма друг изход!!!

10

Анонимен

преди 2 години

Люк Фери:За да влезем във война срещу Русия, трябва да сме готови за десетки милиони загинали в Европа.С право или не, руснаците се чувстват едновременно презирани от ЕС и заплашени от разширяването на НАТО на изток, още повече, че в последно време САЩ не се поколебаха да се намесят с военна сила срещу суверенни страни по едностранен начин, напук на международното право и опирайки се, освен това, какъвто беше случаят в Ирак, на безсрамни лъжи, пише френският философ във Фигаро.

9

Pen

преди 2 години

Какво става с войната в Йемен ? Журналята защо не ни информират ?

8

Анонимен

преди 2 години

След три месеца докато падне Мариупол.Чак тогава може да се опитат да превземат Одеса.Ако не е фалирала Русия разбира се дотогава.

7

тодор живков

преди 2 години

Да не питате после защо Украйна не спира доставките за Русия по време на санкции .

6

Анонимен

преди 2 години

какъв десант на Одеса??? Последно четох от украински източници, че украинския флот подготвя десант в Санкт Петербург и Крим, а укrанските дивизии са в преградията на Москва...

5

летец

преди 2 години

този десант можеше да е насочен към българското крайбрежие, при положение, че не се бяхме "отворили" за НАТО.

4

РР

преди 2 години

А дали руснаците изобщо ще посмеят да го направят. Не им достига жива сила, а ако изпратят десант рискуват да бъдат избити. Одеса се е подготвила достатъчно добре, а липсва и елемент на изненадата.

3

Анонимен

преди 2 години

Преди седмица по Нова ТВ проф. Боян Чуков каза, че на 16 март Одеса ще е в руски ръце, Украйна ще бъде лишена от излаз на Черно море и войната ще свърши. Днес май е 17 март?! Като видите и чуете някой професор в медиите да знаете, че това не е титла, а диагноза.

2

Анонимен

преди 2 години

По добре да го правят вече тоя десант, че украинците се изпотрепаха помежду си от страх и напрежение.

1

Анонимен

преди 2 години

след 3 минути