96

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 112 "Понеже ако е за съдържание - гладен ще си умреш." Винаги ме е забавлявало как русофилите си успокояват нервите с фантазии. Нормално е, реалния живот е тежък за тях.

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 "Тази сутрин видях една котка, смазана на паркинга. Мяцала е срещу Путин." Захарова изглежда зле, но не чак колкото премазана на паркинг котка. Недей така. Но е вярно, че нарече Путин "луд човек без морал": 15.02.2022г. Захарова: Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна.

94

Анонимен

преди 2 години

забравихте да пишете че Путин и е изпил кръвта...

93

Анонимен

преди 2 години

"До Анонимен 107 "Как ти плащат за безсмислените глупости?" Напълно безплатно напомням на русофилите какво представляват. Считам го за граждански дълг." - - Дано ти плащант поне за бройка постове. Понеже ако е за съдържание - гладен ще си умреш.

92

Анонимен

преди 2 години

Тоз лош Путин! Той и за мало у мието на пишещите подобни статии е виновен - не е предприел задължителни образователни мерки поне за началното им ограмотяване.

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 107 "Как ти плащат за безсмислените глупости?" Напълно безплатно напомням на русофилите какво представляват. Считам го за граждански дълг.

90

Анонимен

преди 2 години

Дъното на пропагандата е българската пропаганда. Тя постига антиефект. Поради изключително неграмотната организация и изпълнение.

89

Анонимен

преди 2 години

Тази сутрин видях една котка, смазана на паркинга. Мяцала е срещу Путин.

88

Анонимен

преди 2 години

"До Анонимен 102 "Доста неадекватна ти е реакцията." Успя ли да се погледнеш в огледалото без през ума ти да мине какво представляваш? Съмнява ме." ххххххххх Как ти плащат за безсмислените глупости? Съвсем навятъра им отиват центовете.

87

До 99,

преди 2 години

"Абе, я кАжи ваксиниран ли си? Ама много ли? Щото забелязвам интересна зависимост - надупчените сте все русофоби. Бее-ее!" - -Всъщност това са все едни и същи платени от пропагандната машина тр о лове - първо им се плащаше да рекламират страх и отрови по време на подготвителната кампания,наричана "пландемия", сега ги пуснаха същите тия в боя, без да отчетат, че ги няма никакви в изпълнението и дори спешно денонощно обучение не ги оправя. Обаче с такъв материал разполагат. Умен човек не се връзва

86

Ганьйо българин

преди 2 години

Той ганьйо си е голтак от както е уж независим и преди това си беше гол.так ганьйо освен да краде да лъже и да проси да шмекерува да се излага и той тръгнал света да оправя шиба.ния му голтак

85

L.

преди 2 години

Погледнете Фейсбук че и коментарите по медиите. Ами то някакво награждаване на Мис Вселена. "Искам да има световен мир и смъртта на Путин!" Истерика някаква. А що тия хора не си седят по къщите и пият водката, ами са излезли да се трепят, никой не мисли. Даже имам чувството че съм на хокеен мач САЩ - Русия.

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102 "Доста неадекватна ти е реакцията." Успя ли да се погледнеш в огледалото без през ума ти да мине какво представляваш? Съмнява ме.

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99 "Их, как ме разкри!" Не е трудно. Драска за това колко ти е скъпо олиото.

82

Анонимен

преди 2 години

"До Анонимен 98 "Божке, що за сервилнечене" Погледни се в огледалото ... ако можеш." ........... Доста неадекватна ти е реакцията. Нищо смислено няма в нея. Опитай с нещо поне с малко смисъл. Ако ти е възможно. Ако не - питай шефовете на пропагандата какво да напишеш. И да ти го проверят редакторите за грешки, че поне да се разбере някакъв смисъл. Като гледам статиите, в изпълнение на тези поръчки, какви са неграмотни, коментарите ви на вас, платените, са още по-зле.

81

Анонимен

преди 2 години

Подвеждащо заглавие и статия, написана от петокласник.Почнах да чета и не продължих.

80

Анонимен

преди 2 години

До 96 Их, как ме разкри! Страшна бедност ме тресе, поради което вместо олио ползвам ги и зехтин. Абе, я кАжи ваксиниран ли си? Ама много ли? Щото забелязвам интересна зависимост - надупчените сте все русофоби. Бее-еееее!

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98 "Божке, що за сервилнечене" Погледни се в огледалото ... ако можеш.

78

Анонимен

преди 2 години

Плоската пропаганда дори в новина за лична драма на убита от гаджето си жена се намеси ... Путин! Божке, що за сервилнечене, що за некачествени поръчкови изпълнения? Вижте там другата "новина", дето Бийбър се тревожел за здравето наприятелката си - да неби нещо Путин да я е уплашил и за там да е крив. С манталитет на детска градина сте. Целите на пропагандата няма как да ги постигнете по толкова елементарен начин, дори с платените тр олове в сайта, пишещи под всяка статия обиди и заплахи.

77

Ангел

преди 2 години

След като е доказано че убийството и не е свързано с Путин защо в заглавието пишете какво е казала за Путин . Много елементарна ви стана Пропагандата!!!