145

До 186

преди 2 години

Само на теб ли не ти стана ясно, че тая война е между Русия и САЩ? Въпроса е ние как ще я втасаме, при условие, че ако влязат два танка, ще ни превземат.

144

Анонимен

преди 2 години

Щом си войник, изпълняваш заповеди. Не изпълняваш ли си обикновен страхлив дезертьор. Има само едно наказание.

143

Анонимен

преди 2 години

CNN СЕ ВЪЛНУВА ПОВЕЧЕ ОТ ГОЛФ УДАРЪТ НА Tiger Woods ОТКОЛКОТО ОТ ВОЙНАТА В УКРАЙНА!!!

142

Анонимен

преди 2 години

До Петров Само тоя таварищ Петров знае истината. Всичко което е неприятно за Русия е фейк. И понеже няма нито една приятна новина за Русия през последните 2 седмици излиза че цялата информация по медиите е фейк. Лесно и дълго се живее без мозък. Тоя таваришч съм сигурен че никога не го е боляла главата поради простата причина че в нея няма нищо.

141

До 186

преди 2 години

Дано не те обстрелват с "Точка-У" и да си жив и здрав.

140

До До 181

преди 2 години

Войната в Донбас е локален конфликт, нещо като войната между турци и кюрди. Едни хора се бият там за нещо си, и всеки е прав за себе си. Просто е засегнат сравнително малък регион и всеки сравнително лесно може да се измъкне там и отиде на безопасно място в някой съседен град или село. Със сигурност в такива конфликти има невинни жертви, но света е свикнал и не се трогва много от такив неща.

139

Петров

преди 2 години

По цял ден лъжи и фантасмагории и това го знаят дори тези дето се подписват *** не знам коя си. Аман за долари на какво ли не са готови бедни момчета от провинцията.

138

ПУТИНОФИЛИ

преди 2 години

ама като ви гледам всички сте от професор нагоре,АМА САМО НА ПРИКАЗКИ като дойде време да ядете шамари ,ще бъдете на светлини години от темата УКРАЙНА

137

До 181

преди 2 години

Войната срещу Донбас и Луганск е от 2014г. Защо никой не казваше нищо за нея?

136

Психологик

преди 2 години

Да оставим настрана всички пропагандни материали на дребно и от двете страни, но защо Путин се оправдаше пак защо е започнал войната? Това за мен е знак че нещо губи увереност и почва под краката си.

135

Хубаво

преди 2 години

Ще е да пуснат същите пленници и след месец. Склонна съм да повярвам, че на хората не им се воюва. Нормално е. Но не съм склонна да повярвам, че войници или каквито и да е хора, действащи под заповед, ще кажат, че знаят, че ще отговарят за престъпленията си. В този смисъл, ако не ги пуснат след месец щастливо живеещи, май са били ликвидирани. Нещо като горене на вещица, която е карана да признае, че е вещица в средновековието, за да бъде убита не чрез изгаряне, а по "хуманен" начин.

134

Анонимен

преди 2 години

Украйна се ползва като буфер за започване на Трета Световна Война. Войната в момента е между Русия и САЩ. Въпрос на време и провокация е да се намесят САЩ и да ни въвлекат и нас в безсмислена(за нас) война за господство. Въпроса е как ще постъпят нашите управляващи, засега според мен, е че ще бъдем изпепелени

133

ъъъ

преди 2 години

Екземплярите от вида хомо-путинус явно не знаят добре руски и не могат да открият десетките записи на руски войници, които наред казват едни и същи неща - не са знаели, че е война, трябвало е за 2-3 дни само да се разходят, търсели нацисти, убиват ги, ако не искат да се бият. Някои от тях даже са изоставени насред полето в разни недовършени строежи, подгизнали и прегладнели. Мадар Раша много добре се отнася с населението си, определено... Много от тях се предават, за да могат да се нахранят...

132

Анонимен

преди 2 години

Разрушават градове, избиват хора и говрят че срещу тях имало "фашисти" . Че то по-ужасен фашизъм от руския няма. За всичко ще си платят много сурово.

131

Психолог

преди 2 години

Путин е за психиотър!!! Той е точно повторение на Хитлер. Няма оправдание за направеното досега в УК.

130

Анонимен

преди 2 години

Пилотите колеги на Зеленски.

129

Анонимен

преди 2 години

Бункерното джудже е пътник. Проблемът е, че върна Русия в 1918 г.

128

Бай Петко

преди 2 години

Това е стара новина в ютуб такива клипове се въртят повече от седмица. Спорно е доколко са искрени пилотите, въпреки че не изглежда фалшиво държанието им.

127

Анонимен

преди 2 години

Типично англосаксонско скодоумие. И причината не е в гугъл преводача- толкова си могат, защото публиката им толкова може..

126

Буратино Пинокиев

преди 2 години

Рашките могат да бъдат превзети много лесно. Само трябва да бомбардират позициите им с каси с водка и са улетели.