35

Анонимен

преди 2 години

В момента цената на газта е същата, сато в средата на Дукември. Нищо общо с войната, а единствено с некадърната политика на брюкселските психопати и нашенските им пдлги.

34

Събираме се чета ...

преди 2 години

... И ще одиме, да ги вадиме алчняците от джипките и ще си искаме паричките! Знайте ли ко хубуу ше дават без пари,аааа ахаа хахаха! САМО ЛЕВСКИ!

33

бг

преди 2 години

Няма страшно, важното е да налагаме санкции и да участваме във войни. Газта ще поскъпне още, дизелът, бензинът, сметките за ток не са малки. Строителните фирми спряха работа вече поради скъпата арматура. Олио, брашно, захар... Но, да живеят атлантическите ценности.

32

Анонимен

преди 2 години

Някой ще си припомним Виденовата зима на 1996/97, а за други ще бъде ново изживяване.. нищо че ще е през лятото

31

Клати злобно глава

преди 2 години

До Анонимен 41 - Както имаше Мишо Бирата, ще има Стоян Олиото и Иван Брашно и ще га упрай рабтотта той! Ша видиш!

30

Анонимен

преди 2 години

Пак ще излизаме на улицата, да упраийми работата...

29

Анонимен

преди 2 години

Що да не би сега да сме в разцвет? На къде повече?

28

123

преди 2 години

А заплатите??? По-добре на борсата, отколкото да бачкам само за едната "манджа" и сметки.....

27

Анонимен

преди 2 години

Младок, ще настъпиш на котето опашката

26

Анонимен

преди 2 години

Трябва да сме благодарни на САЩ, ако не бяха те тази содомия наречена Евроге*йски съюз щеше още дълго да съществува, а сега края му се вижда!

25

Анонимен

преди 2 години

Така наречените количествени облекчения в САЩ и Европа са си просто печатане на пари вече 10 години. Сега да добавим нарушените доставки заради Ковид истерията последните 2 години плюс войната и санкциите около и след нея. При това положение 20% инфлация за годината не ни мърда (в Европа, и 15% в САЩ). Проблема въобще не е вътрешен, а външен. Умствено бедните хора могат колкото искат да си въобразяват, че Бойко ще ги "оправи" за един ден - колкото ги оправи по време на постната пица на Дянков.

24

SHEFA

преди 2 години

ОБЯВЯВАМ ЧАСТЕН ФАЛИТ-ЗНАЧИ МОЖЕ ДА ПЛАЩАМЕ НА ХОТЕЛИЕРИТЕ ПО 40Е ЛВ НА ДЕН ЗА ЧОВЕК-А ДЕТСКИТЕ СА 40 НА МЕСЕЦ-БРАВО.

23

Prosveten

преди 2 години

Моля такива икономисти първо да се събудят, а после да се правят на врачки. Освен помпане на инфлационни очаквания, друго Нема.

22

Анонимен

преди 2 години

Хората, които имаме руски близки, не коментираме заради тяхната безопасност.Само ще ви кажа, че не трябва да поддържате никой диктатор в света....

21

Избирател

преди 2 години

Вземете си олиото и бати ви гойко с маста и дим да ви няма...

20

тТт

преди 2 години

В Европа очакват инфлацията да продължи до края на годината, нашите "капацитети" - само 3 месеца! То бива, бива да си оптимист, ама това тяхното вече на подигравка с народа стана!!! ОЧАКВА НИ ЗВЕРСКО ОБЕДНЯВАНЕ тази година, заедно с миналогодишната инфлация - ако примерно си взимал 1000 лв заплата тогава, в края на тези 1000 лв ще се равнява на 600-650 лв максимум. Тъжно, но ще е факт.

19

Анонимен

преди 2 години

...или 3 години....или 30 години....или 300 години...инфлацията е Вечна величина, само % са различни.

18

Анонимен

преди 2 години

Сурово слънчогледово олио EXW БългарияSPOT5,000.00 лв/тон

17

Анонимен

преди 2 години

Бойко, връщай се за да има диктатура! Тогава всички мълчат и изпълняват.За пореден път доказахме, че не сме узрели за демокрация.Може би след 200 години....Завръщай се Бойко и довършвай започнатото!!! Всяка държава си има мафия, само ББ си има държава.Повеждай стадото като един истински стар пес....И след като им обясниш, че цените растат, защото Петков за три месеца е съсипал всичко, овцете ще блеят гладни и наистина ще го повярват, както вярваха 12 години.

16

Анонимен

преди 2 години

Значи, когато някой студент ми даде краен срок на ифлацията, тутакси го късам и го връщам в първи клас.