142

сиси

преди 15 години

Остави кюфтенцето, което не е престъпление, но да я гушкаш пред всички и да я наричеш "моето пиленце" и три дни след това публично да заявиш, че я оставяш, защото е досадна е меко казано НЕДЕЛИКАТНО

141

друг усмихнат

преди 15 години

Тъпият живот може да се живее не само у нас, въпроса е кой как ще избере да го живее - дали да се самосъжалява, да критикува всичко и да гледа в паничката на другия, или да се усмихва, независимо на какво - дори и на среден пръст. Иначе трябва всички дружно да нахлузим въжето на врата и да мрем. Аман от намусени интелектуалци с възвишени ценности!!!

140

преди 15 години

що бе да не е оставил онова кюфтенце дето го прегръщаше по едно време на сцената

139

eli

преди 15 години

Що не му оставиш и телефон, а?

138

harry

преди 15 години

тома,ако четеш това,знай,че докосна сърцето ми - това не ми се е случвало от 12 години.докосна го с музиката си,с поведението си,с интелекта си!виждала съм западни "икони",които немогат дори да се докоснат до таланта ти, а и на останалите финалисти.това подкрепя тезата,че не е нужно до имаш глас,за да станеш певец.завиждам на жената,която ще погледнеш с очите,с които гледаше снощи!желая ти успех - harry

137

Тъпо,по-тъпо,най-тъп

преди 15 години

Нямам нито един познат, който да гледа шоута от сорта на Music idol, Пей с мен или шоуто на Слави. Непонятно ми е кой изобщо ги гледа! Краткото време докато превключвам каналите ми е достатъчно за оценката на тази тъпотия.

136

депресиран

преди 15 години

Ти, който се усмихваш на тази пошлост и бездарност, сигурно се усмихваш и като ти покажат среден пръст. А иначе тъпият живот у нас е докато се усмихнеш и се озъбваш. За съжаление стойностното и истинsкото, духовното и възвишаващо човека и личността му няма да се намери по телевизията и още по-малко в реалити шоута и още по-малко в продуцираните от духовно бедните, но парично богатите тролчета Иван и Андрей.

135

мими

преди 15 години

на мен ми харесваха и четиримата, но всичко мина и не ви ли омръзна да плюете тоз какъв бил оня какъв, що не видите себе си, оставете хората на мира ВСЕКИ ЗНАЕ СЕБЕ СИ

134

сиси

преди 15 години

Много е гот да ти бият шута по телевизията.

133

мими

преди 15 години

най сетне нещо истинско!стига с нагласените неща

132

анонимен

преди 15 години

за позитивизма! Всички бяха чудесни! Всичко беше чудесно! Да плеснем с ръце и да се прегърнем!

131

Jinnie

преди 15 години

Браво на Тома, браво на Нора, браво на Ясен и на Деница, както и на всички останали, които ни забавляваха последните седмици.Радвам се, че Тома победи, защото хеви метълът е и мой любим жанр и се радвам, че има достатъчно други хора, които да го харесват. Но харесвам и останалите - селекцията наистина беше много добра - и нямаше да съм нещастен дори и друг да бе спечелил.На тия, които *** форума с депресиите си нямам какво да кажа, те са достатъчно наказани да се будят сутрин в една стая със себе си, а за лечение вече е късно, твърде късно, уви.Благодаря на всички достатъчно усмихнати и щастливи хора, на които им стига времето за да търсят красивото в света около себе си. Радвам се, че ви има.

130

Еленка

преди 15 години

леле, колко много коментари по темата! ето от какво се интересува обществеността! а случи ли се убийство нейде на неизвестен и пишете "еми, мир на прахта му".много странен синдром се е заформил - дай да стана известен, че да се оправя. от тия реалити шоа в страната вече на всеки 10-и човек - 9 са известни. а кой ще работи? нищо против Тома, харесвам ги всичките. говоря по принцип. много са ни плоски интересите вече за съжаление .......

129

преди 15 години

Mai ostanahte samo *** v foruma,y si legaite da pochivate malko.

128

езиковед

преди 15 години

ЗАВИСТ - животно от човешки род заченато в искърското дефиле от баща шоп и майка кръшна македонка

127

GOGO

преди 15 години

Идол е Иван Ангелов - тогава предаването свърши!Мислете бе хора!Иначе си изгубихме държавата!Но, май вече е късно!

126

преди 15 години

Та по повод визията. Какво значи добра визия и не е ли това проблема на музиката. Тя-визията ,се моделира успешно, но глас не се придобива с намеса отвън. Затова ще изпращаме на Ебровизия музикални инвалид и на музикални конкурси ще се занимаваме с визия.За мен безспорния талант беше Деница.

125

imperatora

преди 15 години

Това материал ли е . Ако беше Елена Пенева ,какво нещо щеще да напише. А това хлапе. дето още си сменя памперсите, ще ми говори за рок.

124

GoGo

преди 15 години

Честито на всички чалгари в България!!!!!Рокът още е жив!!!!!!!!ТОМА FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

123

anonimen_pi4

преди 15 години

bravo, 111, umna kratunka si ;)