129

Анонимен

преди 2 години

Ех значи, под носа му станало и само той не разбрал че тоя бтр е украински, и е прегазил колата, понеже помисли, че дядото движейки се сам в съвсем различна посока бил руски диверсант. Също така, кварталите не се разстрелват а се обстрелват, и предполагам не защото руснаците им се хабят боеприпаси.

128

Анонимен

преди 2 години

Изключително зоблно отношение и към едните и другите, хаде стегнете се, не сте по-добри от тях изглежда

127

Д-р Рачо Петров

преди 2 години

До Неутрален....... Пък за Бтр-а Украинците си признаха........ От много руски фейкове има опасност да развиеш путинизъм на главният мозък!

126

Анонимен

преди 2 години

Сигурно и преди 100г такива като родните русоффили са се радвали и когато Хитлер е влязъл в Полша.И са били на негова страна. Иначе..всички са си сложили българското знаме на профилите в мрежите..но зашитават ***. Срам. Срам за България.

125

Put In side

преди 2 години

ПУТКИНЧОВСКО да ти бааат ммата украинците! абе то скоро целия свят ще ти бебе ммамата уруууд мрсен!

124

Ужас

преди 2 години

Руските хлеб*арки ни пробутват версията, че не са сринали засега целият Киев, защото били "хуманни"? Няма такъв цинизъм! Погнусата е пълна!

123

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До АнонименА когато един град е обсаден, къде трябва да си разположиш артилерията? И защо руснаците не се биха с немците на голо поле а използваха ленинградчани за жив щит три години?

122

Стига бе,

преди 2 години

Руското дебелоочие не знае граници! Да газиш с танк цивилна кола, и да обстрелвал с ракети детска болница било ..."операция за мир"! Няма по-голяма погнуса! Когато са избили близо 22 хиляди души в Катинската гора, сигурно също е било операция за "мир"? Трябваше им повече от половин век да си признаят за това престъпление! Путин явно се възхищава на страпа Сталин!

121

Анонимен

преди 2 години

До анонименКогато бягат от вътрешността си пробиват път до Крим. Пълна тъпота е между ушите ти.

120

Анонимен

преди 2 години

До дядо йоцо гледа Киев може да падне за минути. Просто го подлагат на тотален артилерийски обстрел и след това разчистват. Проблемът е, че това ще значи десетки хиляди цивилни жертви. Затова и тактиката явно е натиск да се усетят украинците да капитулират. В случая цивилните жертви са по вина на украинците- ако не искаха да има такива, нямаше да се окопават по градовете и да разполагат там техниката си. Да, на открито поле биха били разбити за 0 време, но тактиката не оправдава жертвите.

119

Анонимен

преди 2 години

На Медийте Агит - Парите ги пренасочиха от Ковид към Войната !! Независими Журналисти са зависими и натрупват виждането на САЩ ! Вече си навсякох опашка от ГДоп за омраза към САЩ

118

Анонимен

преди 2 години

Вярна е статията, Китай е нападнал Крим през нощта и вече китайците са в Севастопол

117

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се ча баламите които вярват на Лъжемедията като тази тук са доста по-малко дори от тези които се вързаха на Ковид пропагандата, издишатеееееееее

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимени за какво да задействаме този член 5, за да заприличаме на Украйна, да избият майките и бащите ни които не могат да вървят без придружител. Какви облаги ще получиш ако и в България има война, или викаш, важно е Русия да бъде сразена веднъж за винаги, а после какво, по един мерцедес за всеки помогнал, а после какво? Русия е земя на руснаци. България на българи

115

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБисмарк го е казал. И още : Договорите с Русия струват колкото хартията на която са написани''

114

убийруснакспасидете

преди 2 години

Русия ще плати за престъпленията си скъпо

113

анонимен

преди 2 години

как да си пробият път да Крим та нали е руски - пълна тъпота на пишещите

112

Анонимен

преди 2 години

У нас има много привърженици на злото идващо от изток... Това са вредни предателски елементи.

111

аз

преди 2 години

ако само малко поне мислехте..............путин до сега де е изравнил украйна............що ли не го е направил още ? това журналистите сте най-прод.ажните и прости същества.

110

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Падна ли Киев?....или пак се отлага за другата седмица.