136

Анонимен

преди 2 години

Медиие, ако отразяваха с такава бързина и престъпленията на нацатальоните, щеше да е много полезно за някои другаре...

135

dnnnn

преди 2 години

Гледайте интервюта и предавания с ВВ Жириновский от преди 2008 г. и прогнозите му за това, какво би предизвикало Русия , ако Украйна иска да изгони Русия от Крим и ако иска да влезе в НАТО !!! Тогава тази журналистка е ходила права под масата !

134

Анонимен

преди 2 години

В европейска България такава свобода на себеизразяването няма и не може да има. Този инцидент доказва, че свободата на словото е дотолкова органично явление в Русия, че избуява в основен телевизионен канал. Огромното болшинство руски граждани станаха свидетели на протеста на рeдактoрa Марина Овсяникова и свободно могат да изберат зад нея ли да застанат или зад Путин.

133

Слава Україні БРАТЯ

преди 2 години

БРАВО! Има и смели хора останали ТАМ, в мордовията...

132

С любов към Укайна

преди 2 години

Едно нещо не разбирам пишете че путин нямал армя че е зле, аве хора който е ходил в казарма знае, путин има най голямата армия и това не е война това е тест на стари оръжия, ама като сте клавиетурни нежни пръсти няма как да го знаете.

131

До "зараждането

преди 2 години

От километър се виждате зомбираните руски копи-пейст пропагандатори. Стилът ви е еднакъв. Не се хабете, нормалният човек като прочете първия ред, по-нататък не ви чете. За да имате ефект, придържайте се към коментари от 1 ред.

130

Зараждането

преди 2 години

На ЕВРОПЕЙСКАТА РУБЛА-Обосновани птедположения базирани на независими и социални анализи извън пропагандата в медиите. Европа в жертвата на сащ.Европа фалира. Приемаме че е енергиино зависима от руските ресурси. Икономиката и политиката са взаимо свързани. Тази зависимост ще доведе дп поглъщане от Русия. Знаци:Санкциите се поуспокоиха. Доказването на биологични оръжия означава каквото означава. Ще има приемственост. Всъщност зеленски подари европа на путин.

129

Респект

преди 2 години

Хвала на тази рускиня! Явно мъжете в Русия са два вида: пушечно месо и зомбирани.

128

Анонимен

преди 2 години

Скоро Русия ще я нарежат на парчета! В новия световен ред няма място за държави като Русия.

127

Анонимен

преди 2 години

Путин е тръгнал по пътя на Хитлер.

126

Кика

преди 2 години

Браво на тази смела жена!!! Има и достойни хора в Русия .

125

До 175

преди 2 години

Путин използва същата реторика и действия като хитлер. Това е факт, който може и да не ви харесва, но никой не се интересува от мнението ви.

124

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин!

123

Анонимен

преди 2 години

Русия загина, скоро ще е по зле и от СССРв последните години. Слава на Украйна!

122

Край

преди 2 години

Сравняващите Путин с Хитлер дали мигат да дадат пример за протести в Германия по време на ВСВ. Тази била много смела щели да я уволнят и можело в затвора да я вкарат. При Хитлер дали щеше да и мине през ум даже.

121

Уракол

преди 2 години

Моля не пишете негативни неща за Господин Путин, защото той е чувствителен и усеща. Да не го дразним, защото в момента забожда габърчета на глобуса къде да изпрати най-яростните атомни бомби наведнъж. Засега България я няма, ама говоерете благи неща да не вземе да я цъкне.

120

putin

преди 2 години

журналистите на "днес" къртят мивки: "Протест срещу вАйната", а после "Няма война"

119

Прилепат

преди 2 години

До вчера. Чернобил вече не в украйна. Инфото ти е старо

118

Анонимен

преди 2 години

Сега ще и правят TAP по цял ден.

117

до 166

преди 2 години

Ако беше поне с малко мозък колкото на колибри например, нямаше да напишеш тази глупост ! Ами нали този канал излъчва за цяла Европа и тази Европа говори и разбира по-добре английски отколкото руски, дали разбра какво ти намекнах ? Защо сте толкова п'р*ости червените зооекземпляри ?