48

преди 15 години

Не преписвай твоя живот на други. Веселбата на живота ти ако е да се налееш с шльокавица и да си копаш нивите, не мисли че и другите са такива елементарни животни.

47

преди 15 години

За червените гласуват само бабичките и дядовците. Ако питате някои пенсионер за кризата през 97ма година, всичките ще ви кажат, че СДСарите са виновни. Повечето възрастни си мислят, че Станишев е голяма работа и затова гласуват за БСП под строй.

46

Пипи

преди 15 години

След време може и брат да се появи, и чичовци и още дузина хрантитковци.

45

преди 15 години

аре още един прегрял нъмбър 42. Абе немате ли климатици да се охладите. За к'во са ти нивите на царя бе. Ти нивите на дядо ти копаш ли ги, плащаш ли им данъците? Или си беден *** и сега ревеш. Пъхай си гравата под чешмата, явно в неделя си прекалил с шльокавицата.

44

преди 15 години

Истината е следната: На вашият любим "цар" му е през ... за вас и за България. Нещо повече той мрази българите. Презира ни и си мисли, че е нещо повече от нас. Избрахте си един мошеник за премиер, въпреки че медиите ви информираха, че Симо за нищо не става. Казаха го в прав текст - този не е успял да постигне НИЩО в живота. Вие обаче повярвахте, че един неудачник ще ви оправи за 800 дни и гласувахте, против дясното управление. Така червените се върнаха на бял кон /нещо което след Виденов си мислех за невъзможно/.Е сега ще си сърбате попарата.

43

дедо ти

преди 15 години

36 -ти,ти,ти за какви експертизи ми говориш. ЕС ти казва, че в тази държава няма правосъдие, всичко е проядено от мафията. Айде моля ти се бегай пред централата на БКП и скандирай - долу царя , да живей БКП-то по всичките земни кълбета. За простите и лудите умора нема. Хайде оди си пий гинкобилобата, че си го закъсал с тройната експертиза.

42

преди 15 години

Като си се запенил толкова защо не се сетиш как самия Симеон идвайки в България заяви, че няма никакви претенции и не иска нищо да си връща. Какъв човек трябва да си та после да се отмяташ по най-просташкия начин. Много добре знаеш, че той не е българин, а и все трябва да си прочел някъде тези земи как са придобивани. Трябва да си най безочливото същество, а и супер алчно и нагло за да предявяваш претенци сега. Той не е по различен от всички тези които изброяваш.

41

преди 15 години

аре бе според петорната експертиза Белнейски са смазани, после изнасилени, после погребани, после есхумирани, после ......май некои наиснтина са за лудницата или такъвм случай не е имало????????????????????????????????????????????? ??

40

mara

преди 15 години

сега Бойко иде на власт, той ше им ги върне

39

преди 15 години

Да ти ги върнат под формата на компенсаторки както на нас ги върнаха ама нали е някой за тях може . Бах ти демокрацията.Бах ти рестетуцията /за некои/До кога царюююююююю-гнида

38

преди 15 години

*** са те, *** сте и вие които ги защитавате.

37

преди 15 години

днес на 2 юни Ботев си е оставил живота за тази земя, а днес хора които нямат и капка българско самосъзнание претендират за собственост върху нея... Срам!

36

Съдия

преди 15 години

Според тройната съдебна експертиза, която беше направена по делото, имотите не могат да бъдат идентифицирани.Не можете ли да четете , или не искате - не една , не две , а тройна експертиза казва че тези имоти не са техни !!!

35

muncho

преди 15 години

Царските грабители, немат нищо общо с т'ва дет си писал/а братле. Такива като теб, не треа да ги пускат от лудницата

34

Дон

преди 15 години

За голямо съжаление 32 е напълно прав, и бих добавил колкото и да ми е болно за България , че всеки народ си заслужава управниците :(

33

Spiro

преди 15 години

"Какво искате от хората - защо да не си вземат нивите - нали са царски"Много просто ти отговарям - защото не са техни. Те са принадлежали на монархията, а в България монархия вече няма. Възстановяването на тези имоти е полулегално и си е чист политически акт.

32

преди 15 години

Ей *** и завистлив народ. Какво искате от хората - защо да не си вземат нивите - нали са царски. А бе, малко ли ви са Меджидиеви, мистър 10%, разни менти, салфетки, кардинали, самоковци, доктори, маджовци, илийката, жоровци,бай миле, и стотици знайни и незнайки крадци, които перат парите на политическата мафия, която убива децата ви с дрога и направи дъщерите ви . Защо не ревете затова? Хробок ли накара две момчета да заколят приятелите си и да ги разфасоват като пилета,оня дето удуши и изгори приятелката си 18 г.момиче, тези дето да изналиха пребиха и премаха сестрите Белнейски, тези дето ги самоубиват били те редови полицайчета, или на свръх срочна служба.За ститиците неизлечимо болни, за които на държавата не и пука, за клошарите бивши учители, артисти и инженери, които преживяват от контейнерите с ***.Затова ли пречи Хробок. Или всеки гледа себе си - нали неговата черга не гори. Писна ми от простаци, затова ни управляват такива.

31

.

преди 15 години

kakvoto i da govorime tuk nqma da ima nqkakva polza . trqbva da ima ne6to koeto da napravime da mahneme si4ki mrasnici det ograbiha nas i darjavata . a p1k teq carskite 4eda o6te ne se uqdoha .samo na taq mariq luiza kat q pogledne6 i ti stava v1pros kakva zloba tai v sebe si

30

Церовски

преди 15 години

Княгиня Хробок - какво красиво българско име , и каква отрудена физиономия има само , сякаш цял живот се е бъхтила за тези ниви и имоти , бъхтила ли казах - ами да , това са 3500 км път от Испания малко ли се е бъхтила да ги пропътува , горката , а пък те се опъват да им върнат тез имоти , които според троина съдебна експертиза са НЕИНДЕТИФИЦИРАНИ , но те са си ги разпознали като техни , и за какво са въобще тези експертизи , като хората си знаят че са си техни ... !!!

29

RAMONES

преди 15 години

какъв цар е тоз?Последния български цар е Иван Шишман!!!!!!!!!На неговите наследници можем да върнем нещо -но на този : !!!!!