77

до 87

преди 2 години

Това не е форум, а новинарски сайт. В Него пише който и каквото си иска и мнението на всекиго е важно. Какво мислиш ти не се интересува никой, освен шкембаците ти съседи пред панелката или съселяните ти.

76

до 79

преди 2 години

Не знам дали осъзнавате, че 2-3 изречения не можете да напишете правилно, а говорите за университети и бакалавърски програми. Вие сте срам.

75

Анонимен

преди 2 години

Абре мЕлионерчета,вземете си организирайте една сбирчица на живо,па вземете там си мерете чоорките!Кому е нужно да замърсявате форума който и без това не е твърде чист!

74

Анонимен

преди 2 години

Китай си реши много елегантно проблема със западните медии и корпорации, вместо да хаби тонове електроника за да и продиводейства, просто блокираха всичко и готово. За военни и индустриални цели не са необходими супер мощни или сложни чипове, тва е само за западните индустрии дето само връткат въображаеми парици без да произвеждат нищо полезно, и даже вредят на популацията

73

Анонимен

преди 2 години

електрониката е в недостиг вече повече от 2 години, тази война и контра санкциите тотално спират редица критични за производството на чипове ресурси, което тотално ще занижи производството, и вероятно ще са необходими години за да се намерят алтернативни източници, скоро и за запада няма да има електроника дори само за големите корпорацийки дето следят и записват всичко и всички

72

До 79

преди 2 години

Не съм човекът, с когото спорите, ама ми стана много смешно как шефът обикалял в офиса цял ден... Никой квалифициран служител не ходи в офис от години (дори преди КОВИД никой не ходеше), освен лекари и подобни. Квалифицираната работа е сладка- нямаш фиксирано работно време, работиш, откъдето ти е кеф, работиш за себе си (проходът на компанията ти е част от заплатата, имаш акции), а ти имаш доход и изказ на тираджия.

71

до 79

преди 2 години

Бедняко, кой е казал, че работя за заплата?! Имам консултантска малка компания. Отношенията ми са предимно B2B. Да, работя на едно място директно като външен консултант. А шеф на главата си нямам и не съм имал. Шефът ми са моите клиенти. А някакъв ***, който нито знае запетайка къде се слага, нито пълен член и се хвали как печелел 100к долара gross годишно, колкото дете студент в София, е нелепо. Мерси. Не ме коментирай, бедняко, като съм ти под нивото.

70

Анонимен

преди 2 години

Голям праз!

69

До 71

преди 2 години

Много си ми под нивото да те коментирам. Комплексът си го имаш и се вижда от далече. Да знаеш че си имам собствен бизнес, нямам работно време и шеф на главата. Ако исках да имам нямаше да спра на втората година бачлър в U-та. Цял ден на едно бюро в някакъв офис затворен шефа обикаля. Мерси за такава работа.

68

До 68

преди 2 години

Толкова взима студент в ИТ сектора. Не си беден, иначе казано. Средна класа човек си. Беден си за ИТ сектора.

67

Анонимен

преди 2 години

Също трябва да се забрани гласуването зад граница, хора които не са в пределите на родината си нямат право да решават съдбата на живеещите в нея.

66

Никой

преди 2 години

Китай си умира да и плащат в рубли . Драскайте глупости,драскайте.

65

Анонимен

преди 2 години

Леле! Ами сега? Милиони руски момичета в момента си казват : "Видно зря я на айфон сосала... ."

64

До71

преди 2 години

Айдееее,гледам сбрахте се форумните мЕлионери!

63

Анонимен

преди 2 години

До Боби, от Москва до Петербург все още не е готова магистралата, трябваше да е готова през 2014, после я отложиха за 2016, после за световното 2018, последно требваше да е готова миналта година, ама още не е, и да готовите участъци са платени и са доста солени таксите

62

Анонимен

преди 2 години

До 58, да бачкат това си е тяхно право като им харесва там да си стоят там, няма нужда да се месят в българските дела и работи, щом са решили да се устроят в САЩ си е тяхно право да гледат американският интерес и да не си навират носовете на 10 000 км.

61

До 58

преди 2 години

Бедняко, не си ме разбрал. Аз не работя в САЩ. Аз работя у нас, в България за 10-20 пъти, колкото тебе (може и 30-50 да са, не те знам колко си жалък и за какви стотинки се продаваш). Нищо не си разбрал от коментара- то си пише и във фиша със заплатата ти. Радвай се там на немската барака, слугувай в сивия сектор и наричай можещите и имащите меки китки. Само да не те набие някой някъде, че сме меки китки в твоите очи само- животът друго казва. Казва, че ти си меката китка, беден робе.

60

До 58

преди 2 години

Пич за 2020 имам Gross Income 123K, за 2021 имам 105 а за 2020 се очертава поне 110К. Според теб беден ли съм ?

59

Анонимен

преди 2 години

Русия ще е и е победител. Не се съмнявайте в това и стига сте писали глупости.

58

Тираджията руснак

преди 2 години

Русия ще започне по голяма търговия с Китай и ще направи китайците още по богати.И след 10 години дракона няма да има събаряне.Нито санкции манкции нищо няма да го докосне