187

Анонимен

преди 2 години

Тея са пълни неадекватници. Какво ме интересува колко олио има като ми го продавате за 8 лева?

186

Надя

преди 2 години

До АМА ЗА *** ПОНЕ 1200ЛЕВА НА МЕСЕЦ ....Анонимен

185

you

преди 2 години

Василев кажи на народа къде отидоха или в кое чекмедже 9 млрд. лева?Сами виждате ,че за тая държава вие не мислите,а по скоро гледате кой и където може да краде,пък каквото ще да става.Вижте си некадърните министри ,вие,Петков,дамаджаната,аз съм Наско,Нинова която знае само да обещава,без да дава,оня дет ще кара влака с 200км/ч и други лауреати ,които не знаят защо са назначени там в министерствата.Всички те имат по няколко заместника и секретарки с по 2-3000лв заплатка.Хляба нали знаеш колко е

184

от Плевен

преди 2 години

Велик ден идва, яйца за боядисване, за козунаци ..! Аз вече си поръчах от село от кака Маруца 12 кори селски яйца. Яйцата също ще бъдат хит в близките дни. Какво правим? Имам два чувало с грубо брашанце, само от такова правим домашни питки. В скоро време всичко ще бъде хит.

183

,

преди 2 години

Потребителите да сигнализират и лично курнелиа ще налага глоби в магазина.

182

Чичо

преди 2 години

Юруш на маслините, граби народе, де що видиш, днеска има утре няма. Който свари той ще натовари. Колко е бил мъдър българския народ в годините на соца. Само че за едно съм сигурен, че в съвременните условия не може да се изкупи всичко. Е поне може да опита и да тъпче в мазето. Хайде взломаджиии и крадци, отваря ви се работа. Само стоите пред блока и гледате кой какво разтоварва от колите и през нощта сте вие.

181

до мнение

преди 2 години

Пиите ги тия хапчета другаре. Цяла Тутраканска област се е обявила против капитализма..Абе вие верно ли си ги мислите тия работи или просто каквото ви спуснат от горе и го повтаряте?? Човекот беше от пернико село с външен клозет, докато вярвате на такива и им се слагате няма да прокопсате. Мечтата на българина, да стане чудо и хоп парите да потекат, всичко да е евтино а всеки да е директор. То затова ви лъжат 75г. Ако просто се образовахте малко повече, нямаше да ви лъжат, а да ви търсят за висо

180

МНЕНИЕ

преди 2 години

На Първанов трябва да целуваме ръцете - човека искаше да направи АЕЦ Белене , Южен Поток и Тръба за Нефт от Арабите до Бургас - ако беше се случило , България щеше да мине стандарта на живот на Норвегия и Германия накуп .

179

Анонимен

преди 2 години

След захарта и брашното истерия за ориз и леща.

178

Анонимен

преди 2 години

Два били най-големите страхове на българина: 1. да не се мине и 2. да не изстине! Търговците и те са българановци, ако не изклатят материала при сгоден случай - голяма минавка става!

177

Анонимен

преди 2 години

Всъщност в северна Европа , където съм, отглеждат много рапица и никой не купува и ползва слънчогледово олио. Рапичното е и най-полезно за здравето за готвене. А за салата зехтин.

176

Анонимен

преди 2 години

Другия път опашките май ще са от кандидати да хвърлят развалени яйца и камъни по щандовете на тази верига, която прави хората на маймуни.Вчера управителят на нашия клон се беше скрил на Информация, докато траеше мелето. Ходих да му искам обяснение, да съобщи по микрофона, че олио няма, не можел да работи с техниката!Смееше се ехидно и нагло. Спекула е 100 % това, една голяма постановка, която си плаче за камъни и дърве.

175

Анонимен

преди 2 години

Нали искахте промяна,сега трябва да сте доволни.Сами си го докарахме това положение и тепърва ще става по- лошо. Протестиращите къде са?

174

Deutsches Maedel

преди 2 години

Хора, изненадани ли сте? От хилядолетия светът се дели на роби и владетели. Днес много от простолюдието си мислим, че сме в клуба на богатите, но този клуб е малък и ние всички не сме част от него. Същества като Кокорчо и Киро Харварда също не са част от него, те са просто едни изпълнители, на които онези с гърбавите носове са хвърлили малко по-дебел кокал и затова те са послушни. Не е трудно, не е конспирация. Роби сме, роби сме били и роби ще са децат ви. Както винаги е било.

173

катя

преди 2 години

Не се притеснявайте. Като падне мораториума върху цените на тока на физическите лица, тогава няма да имаме пари за такива скъпотии. Ще си стоят по щандовете и постепенно ще им паднат цените. Половината ни заплата ще е за ток.

172

Анонимен

преди 2 години

Каква е разликата между олио от слънчоглед и рапица, палма, маслина и т.н., нали не се правят от л.***, купувайте си други бе нямате ли избор, купувайте си свинска мас, ей, че претенциозни сте станали, опитайте друг вид, може манджите ви да станат по-вкусни ! Като коне с капаци сте никакво разнообразие ! Шемети !

171

Анонимен

преди 2 години

Вместо на опашка пред магазина - на площада. Да направят, каквото правят другите държави и да спрат СПЕКУЛАТА. Българските бизнесмени са доказано алчни и са ДОКАЗАНО НАЦИОНАЛНО БЕЗОТГОВОРНИ! Решението е на площада - СРЕЩУ СПЕКУЛАТА! Да се научат първо да управляват и после да крадат!

170

Анонимен

преди 2 години

А бе не знам ,ама в Полша от един месец няма слънчогледово олио,само от рапица по 3 лева.

169

ЛУКАНОВ=ЖАН=РАДЕВ

преди 2 години

= ФАЛИРАЛА БЪЛГАРИЯ.............

168

Анонимен

преди 2 години

Брашно и захар са следващите!