252

Зеленски май ги пред

преди 2 години

От всичките СоцПрезиденти след1990 единственно Зеленски се доказа,че макар и бъкел дане чатка отМеждународно Право,Военно дело,Морал и Преданност,той успя с финес дапрелъже бандеровските бойци Мариопол-най далеко от Киев,заряза ги и даде на опълченците оръжие даги избият за зверствата от 2014-2022.Браворно бе как прекръсти няколко дерата,селски пътища с имената на видниБандеровци а тия момчета му повярваха и леганаха под руските танкове и бомби издъхвайки с последен дъс лозунга "СЛАБА УКРАИНА"

251

ЗелюхатаИзбиФашюхите

преди 2 години

Зеленски крие колко УКРбоици и войска са загинали зада неуплашат очакваните наемници,тъй като УКРвойската харизва огромни количества мини,бомби и патрони заедно с пистолетите,автоматите и базуките връцете на ЛДНР.Така Зеленски би трябвало дабъде поствен вХага запрестъпление с/у човечеството.Ако не той кой предаде на московците къде са био-лабораториите,предава оръжие на опълченците и прилъгва националисти от други дъ-ви за да бъдат избити като био-мишени.Ранените и избити деца са негово дело

250

Анонимен

преди 2 години

ВерВаме ти ! Гледам , че сте обкръжили Москва и скоро ще победите ....

249

Анонимен

преди 2 години

Ами да, то затова украинската столица е в обкръжение, защото като излезе един украинец да пуца с чифтето убива по 10 руснаци с един изстрел, а като свършат куршумите - само с поглед! То бива и може пропас, ама това вашето вече как да повярваме??? За призрака от Киев не сте писали скоро какво става с украинската авиация, колко руски самолети свалиха днес :)

248

Анонимен българин

преди 2 години

А Зеленски дали ще направи видео как неговите хора са горили живи хора,приковани на кръст?https://youtu.be/3YqXJc9wwlAЕдва ли.По-лесно му е да се надруса пак и да хвърли хора на смърт.Този е антихриста!Господ да ни пази!Иска трета световна война и ще го направи.Ще му платят милиарди долари.

247

Анонимен

преди 2 години

Другите 10-15 хиляди, коронавирус ли ги е писал? Или брои само редовната войска без нацистките батальони и теротбраната.

246

Анонимен

преди 2 години

Русофилията е хронична болест.

245

Ребята

преди 2 години

Друзя мои, СССР се отлага за 2122 година. Точка.

244

Анонимен

преди 2 години

До Манолов Гледай си гей ценностите ,парадите и евроатлатнтическите ценности и не си навирай гагата в мъжки работи ,многополов !

243

Анонимен

преди 2 години

Русия е похарчила 17 милирда долара за първите дни от войната

242

Хага зове

преди 2 години

Вижте заповедта на Шойгу от 10 март за уволнение на руски офицери които са разрушавали сгради

241

Анонимен

преди 2 години

То ако слушаш Наполеончик те вече са пред Москва и са готови да атакуват, такава пропаганда и по комунистическо време не е имало....

240

ПРО СИА

преди 2 години

когато господин Т Рола ви предупрегдаваше 4е сега идват.. ИСТИНСКИТЕ мутри и аз му се надсмивах.. оба4е 4овека е наккъв вътресхен.. както казват ХААмериканците... INSIDER. INSIGHT

239

до до зАз

преди 2 години

Това са потвърдени данни и от... Пентагона! -))) Никога не приемам за достоверни данните само от един източник, защото: "По време на войва първа загива Истината".

238

Путин е пътник...

преди 2 години

Щом и Орбан заклейми Путин, нещата при Путин са много зле...

237

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, вие там за ковид тествате ли се?

236

ПРО СИА

преди 2 години

До USAСУПЕР КИРО Е НОФ подкрепям те 4овек,, никои не ти вервасхе преди 1 год когато предупреди.....

235

Русия плаща

преди 2 години

Русия отдавна плаща на българските предатели-комунистите от БСП/АБВ/Възраждане/Атака и президента Грипен Радеф за да защитават руските интереси в България.

234

Анонимен

преди 2 години

До Русия-смях...Браво

233

Анонимен

преди 2 години

Путин ще бъде разцепен на две от лазер пуснат от сателит