67

от дупката

преди 2 години

Това човече от шайката на Симо пак изпълзя,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

66

Анонимен

преди 2 години

аман от разбирачи,се всичките много учили,много знаят пък направиха държавата на нищо...да вземете да си вземете и дипломите,и съветите да се връщате от там от където сте дошли,че ми се струва скоро време народа ще ви подкара...

65

Русия потъва

преди 2 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

64

Анонимен

преди 2 години

ХАРИ Потър е луд.

63

Анонимен

преди 2 години

А колко ще бъде новия дълг до края на годината ? А инфлацията ? А светлото бъдеще ? А ценностите ? Да вереваме ли че Брюксел ще ни оправи ?

62

от този няма почивка

преди 2 години

Всеки път като включа тв му гледам физиономията на тоя, няма ли други гости?

61

мак

преди 2 години

На България й бе нужен неутралитет, а не да играе по свирката на големите, кеф ти санкции - да, разбира се, йес. Кой наскоро каза, че България е почти изцяло зависима от руски горива? Е, сега ще берем плодовете на слагачество.

60

българина

преди 2 години

ти кажи защо борсите не се сринаха, въпреки че сащ ще бъдат обвинени в геноцид срещу славяните зарад разработените етнически вируси в украйна, за което и Вики Нюланд призна пред Конгреса онзи ден?

59

Гиб Мелсън

преди 2 години

В живота е така. Няма пълно щастие. Или си неутрален и имаш кинти. Или си русофоб и страдаш. Няма как хем да си русофоб, хем да си добре. Украинците си мислеха, че може, но сега кремълския дужудист им показва нагледно, че няма как хем да си русофоб и в същото време да имаш светло бъдеще. Нещата са несъвместими. Между другото американците не са русофоби. Те не мразят руснаците. Просто си следват интереса.Говорил съм с американци, дори имат симпатии към Русия и колекционират матрьошки и други неща

58

Васалитет

преди 2 години

Васалите ще мръзнат гладни...

57

ай сик

преди 2 години

Щото ако беше Лойко,всичко щеше да е цветя и рози?!Друг път.Щеше да е в пъти по-зле с алчен ***.

56

И КАК ДА НЕ ПРОДЪЛЖИ

преди 2 години

ЗАПДА налива още оръжия в конфликта! После кой ни бил виновен!

55

Анонимен

преди 2 години

Беше юпи,а сга само се дупи.

54

ЛУКАНОВ=ЖАН=РАДЕВ

преди 2 години

= ФАЛИРАЛА БЪЛГАРИЯ....... НО 60 % ОТ БЪЛГАРИТЕ ДАДОХА НА РАДЕВ=РЕЙТИНГ=60 %....... ЯЖТЕ МУ РЕЙТИНГА СЕГА....!!

53

Гиб Мелсън

преди 2 години

Ами щом подкрепяме Украйна значи войната ще продължи дълго. Значи ние се борим войната да продължи дълго. Един вид се борим да станем още по-бедни. Но в крайна сметка не е важно дали ще сме бедни. Важното е Украйна да влезе в НАТО. Ето това е най-важното.

52

Анонимен

преди 2 години

Петрола ще продължи да се вдига дори без война . Консумацията в развиващите се страни се вдига особено в Индия но не само .Дори в ,,бедна,, Африка потреблението на петрол расте а Саудитите отказват да повишат добивите .Явно имат договорка с Русия . Казват че нормалните цени и заради печатането са 170 - 180 долара за барел ама да видим. Лихви не могат да се вдигнат много .Когато фалираш като запада нищо друго не помага освен обявяване на фалит . До тогава ще ровим дъното .

51

Анонимен

преди 2 години

защо тока поскъпва нали си го правим сами? как става това? а може би трябва някой в ЕС да прояви разум, 5000 санкции срещу русия до какво точно доведоха? всички ли полудяхте а ***???

50

A В СЪРБИЯ

преди 2 години

газта е 200 долара, а при нашите умници 3000 евро - а, честито!!!

49

Що?

преди 2 години

България произвежда два пъти тока който използва. Как така ще стане скъп за нас?

48

Анонимен

преди 2 години

Коко, кажи си го направо: ако войната продължи, което е сигурно, Европа я очаква много тежка рецесия и икономическа криза, а България на Кирчо и Кокорчо - сигурен фалит. От всичко това ще спечели Китай, а ще загуби САЩ на 78-годишния престарял президентБайдън. Американците си го избраха, сваляйки доста по-умерения и търговски настроен Mr Trump. Халал да им е 'Бидона'!