88

Анонимен

преди 2 години

Като никой не иска, айде на арабите.Миналата седмица началника на ГЩ на Беларуската армия е подал оставка защото не е съгласен с помоща която Лукашенко оказва на руските орди.

87

Пълно падение и срам

преди 2 години

Какво падение, Кaдиров отказа, Лукашенко отказа...сега и Асад ако откаже ? Магучая стана за смях...този замисля ли се колко кюрди ще се запишат на страната на Украйна..

86

Пхахахахаааааа

преди 2 години

16 хил сирийци ? та тяхната цяла армия е толкова...

85

Анонимен

преди 2 години

който с меч влиза от меч умира.

84

Жалко

преди 2 години

На Копейкин майка му, му е написала извинителна бележка...не може да се запише...

83

На пангара

преди 2 години

Кадировците свършиха ли ? Търси се спешно още пушечно месо...после следват доброволци от Африка...

82

Смех

преди 2 години

""Джавлин" и "Стингър" да бъдат предадени на бойци от разбунтувалите се Луганска и Донецка области."Неговите явно не работят и използва американски. Пал-ячо :)

81

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия разчита на тея араби Русия е загазила. Тарамбуките се молят по 5 пъти на ден!Украинците ще ги дебнат баш кога дойде време да се надупат и ще им вкарат по някой куршум изотзаде.

80

Анонимен

преди 2 години

До Време беше . . .Костя отиде до Украйна както го посъветва Кирчо, ама беше предаден и му удариха черен печат в паспорта, защото Кирчо им е казал, че бил проруски човечец.

79

(не)Случайна мъдрост

преди 2 години

...хората са казали: Който копае гроб другиму, сам пада в него, а Путин продължава да копае все по-дълбоко...

78

r3v0lv3r

преди 2 години

Няма как, руснаците нямат опит в градски сражения и ще дадат големи загуби. Затова не искаха да влизат в градовете, но сега виждат, че няма да стане и ще си наемат войници с опит в подобна обстановка. Все пак именно сирийците се бият основно, докато руснаците само раздават акъл и стрелят от самелети и танкове.

77

Къде ги ?

преди 2 години

Хайде да видим сега русофилите понеже са големи "мъже" да видим кой ще се запише ...къде сте гашници, не се крийте в панелките...

76

Анонимен

преди 2 години

Айде *** освободени от присъствието си, вашият племенен вожд ви зове.

75

Време беше

преди 2 години

Ама защо от Близкия изток...тук има много желаещи. Костя би трябвало да е пръв в драфта !

74

A

преди 2 години

Войната между беззащитният украински натод и агресорът Путин приключи. Сирийският сценарий е вече в действие. Прокси война между Руската федерация и Западът. С много жертви.

73

пешо рендето

преди 2 години

Колко мн си приличаме с руснаците! Хайдути като тях!

72

Анонимен

преди 2 години

Вой и тежки клетви се носят от православните християнски евроатлантици, задето хора от Близкия изток отиват да се бият на страната на Русия. Същите православни евроатлантици доскоро обясняваха как "бежанците" в Западна Европа се обиждат от празнуването на Коледа, но не това е въпросът. Въпросът е, че евроатлантиците забравят какви хубости търпи Близкият изток откъм САЩ и ЕС вече много години. Тези хора наистина ще бият с кеф и доброволно всеки слуга на САЩ в Украйна.

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86 "Ся, Путин го каза, че на всяко действие Русия ще отговори огледално." Ако трябваше да има огледални действия сега танковете на НАТО щяха да обстрелват Кремъл.

70

Анонимен

преди 2 години

А въпросът е има ли доброволци? Щото руснаците масово се изнасят от руския рай

69

руское гавно

преди 2 години

Ахаха, спец операцията май хич не върви по план