56

Е да де , аМЪ ?

преди 2 години

До Военовлюбец. Милиарди от ЕС за въоръжение , и накрая ЕС няма армия ? Кой СВИ милиардите на ЕС , Русия ли ?

55

Военовлюбец

преди 2 години

Обичам военните особено тези с по-тъмен загар от ЮЕС АРМИ и все ще се стигне до открит сблъсък във които НАТО ще скрие топката на Путин и той пак ще се хване за копчето какво го чакат ,като толкова искат да са господари освен да се предадем и да им угодим !

54

Анонимен

преди 2 години

Кой е Запада , бюрократите от Брюксел, подкрепящи само краварите? Може да кажем едно голямо благодаря на руснака, че ни избави от биологичното оръжие-ковид , дошло точно от отвъд океана. Нима в Киев, има Алея на ангелите? Къде беше този запад, когато ставаше терора 2014 год ?

53

НА практика

преди 2 години

Търговията на щатите и Англия със Русия , си е на 100 % , за ЕС ---санкции , да ама санкции май идват не само към и от Русия за ЕС !Кой разбрал , разбрал , търговията е много сладка работа , особено когато има война , НЯКОИ СТАВАТ МИЛИАРДЕРИ , ЗА СМЕТКА , НА ''ДРУГИ'' БАЛЪЦИ !

52

Военовлюбец

преди 2 години

Обичам военните особено тези с по-тъмен загар от ЮЕС АРМИ и не е ли правилно малко да се действа по-твърдо в края на краищата откак се помня запада инвестира във противоракетна отбрана ,а и Путин е обграден от всякъде !

51

ЗАПАДЪТ???

преди 2 години

А НАТО-то / САЩ / , сеир ли ще гледат ПАК ?

50

Анонимен

преди 2 години

До НИКАКВИ САМОЛЕТИ.... - "Нашите танкове" - онези НЕвидимите , защото никой не може да ги види да локализира - за тях ли става дума ?!

49

Марта

преди 2 години

Организацията за забрана на химическите оръжия съобщава през 2021 г., Че единственият член на организацията,който има запаси от химически оръжия са САЩ.Русия е завършила ликвидирането на запасите си през 2017 г.

48

Назарбев

преди 2 години

Да допуснем че руснаците използват химическо оръжие ,чудно ми е ,,запада " ( каквото означава това ) как ще се намесят ,,решително " ? Войници ли ще пратят или контингент пушечно месо от Румъния ,България и Полша ? ,,ЗАПАДА " да си трае че да не изгрееят ядрени гъби над кочините им

47

Rrr

преди 2 години

что несет этот козел? У России нет химического оружия. Пусть расскажет о биолабораториях сащ на территории украины

46

Миротворец

преди 2 години

Не мисля ,че ракетите на НАТО ще са по-бавни и ще ударят втори ,дали сега след молба на Зеленски за забрана на полетите дали след безумно измиране на хората от глад във обградените градове, дали след химическа атака ,дали след безогледно бомбардиране и масово изселване на украинци--все ще се стигне до открит сблъсък във които НАТО ще скрие топката на Путин и той пак ще се хване за копчето какво го чакат ,като толкова искат да са господари освен да се предадем и да им угодим !

45

Анонимен

преди 2 години

Измислят си претекст за намеса. Ще размахват пак епруветката с белия прах в ООН, дето се оказа, че е прах за пране, ама послужи за повод да нападнат Ирак? Тоя път обаче могат и да получат масиран ядрен удар и да е последната им намеса.

44

НИКАКВИ САМОЛЕТИ....

преди 2 години

ТОВА СА СТАРИ РУСКИ ТЕНЕКИИ, КОИТО НЕ ВЪРШАТ РАБОТА----ПРАТЕТЕ ИМ БОЙНИ ДРОНОВЕ ЗАЩОТО СА АДСКИ ЕФЕКТИВНИ И НЕУЛОВИМИ..... ХАХАХААА...А, И НАШИТЕ ТАНКОВЕ СЪЩО ВЪРШАТ РАБОТА!!!!

43

Анонимен

преди 2 години

ИнХП 55. Ти да не искаш Шойгу да ти се явява лично всеки ден?

42

Асан

преди 2 години

Урсула ше пуска зарин зоман :)))

41

Военолюбец

преди 2 години

Не ви ли става ясно ,че със Путин и него подобен реваншист и кандидат император мир няма да има най много да отсрочи за да се подготви и да те изненада ,всички имат ядрено оръжие ,много е вероятно да направят съюз със Китай срещу запада,,докато това не е станало реалност и докато запада е много по силен не е ли правилно малко да се действа по-твърдо в края на краищата откак се помня запада инвестира във противоракетна отбрана ,а и Путин е обграден от всякъде !

40

Анонимен

преди 2 години

Какви совалки с Венецуела? Нали Мадуро беше нелигитимен?

39

ИнХП

преди 2 години

Путинописунокядеци, къде е Шойгу? Путин го е убил,защото е бил против инвазията

38

158

преди 2 години

Е, нагли са. То химическото оръжие е тяхно!

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "А "повод" лесно може да се намери или изфабрикува" "поводът" вече се подготвя - 80тона амоняк в Харков и обучение по справяне с химическа заплаха. Това го изпробваха в Сирия, но не с амоняк, а с хлор! Нищо ново не могат да измислят!