405

Анонимен

преди 2 години

Младите като избягат от Русия след 50 години населението и ще е 70,80 милиона... Леко леко Китай ще си върне земите и така...Но руснаците нямат против, те са семейство с Китай... Вечна любов.

404

Анонимен

преди 2 години

Изтичат им мозъците.Нормално е при такъв президент.

403

Анонимен

преди 2 години

Ако путин изгуби войната, лошо! Германия излезе катастрофално първата и започна втората търсейки реванш! Путин е грандоман като хитлер и също ще търси реванш по подготвен и ще стане трета световна! Накрая ще свърши като хитлер!

402

Анонимен

преди 2 години

480 под "тази ***" какво имаш предвид, че човек може да си помисли че говориш за мястото в което живееш самият ти?!

401

Анонимен

преди 2 години

Абе хора, толкова ли сте платени от нпо та не виждате какво пишете. Ако всичко това е вярно, излиза.че у нас 30 год ни управляват сатрапи и изедници, защото от 9 милиона през 1990 сме около 5 милиона. Колко народ избяга и смени имената си в чужбина, че да не го асоциират с нас? Колко синове и дъщери се изпожениха за чужденци и приеха фамилиите им, взеха чуждо гражданство и дори не споменават че са българи. Я се успокойте малко с пропагандата.

400

Анонимен

преди 2 години

Путин гръмна по посока Украйна, а удари Русия! Сега го мисли дали не е хвърлил бумеранг! Едва ли може да дремне повече от час когато всичко се разпада! След него пустош и омраза! Ей дребен, кой е следващия когото ще защитаваш? Най трудно ще ти е да защитиш руснаците в Русия? ДА ЖИВЕЕ УКРАЙНА!!!

399

Анонимен

преди 2 години

бягат либер-а-с-ти-те содомитите и плъховете, които ги има навсякъде. бяга петата колона, понеже знаят, че следващата операция ще е срещу тях. Бягат тези които са живяли на западни пропагандни пари, които не бяха никак малко

398

до Q

преди 2 години

В Русия летят всички самолети на държавите, които не са в списъка за санкциите... Руснаците могат да бягат от там , колкото си искат.

397

Анонимен

преди 2 години

ПАК ДА УТОЧНЯ РУСНАЦИ БЯГАТ ОТ ПУТИН В ЛОШАТА ЕВРОПА, АМИ АКО ПУТИН ТРЪГНЕ ДА ГИ СПАСЯВА ПО СВЕТА И У НАС И ЦЯЛА ЕВРОПА, НЕ Е ЛИ ПО ДОБРЕ ДА СИ ГИ ПРИБЕРЕ В РУСИЯ И ДА СИ ГИ ОБГРИЖВА КАКТО ТОЙ СИ ЗНАЕ И ПО НАЙ ДОБРИЯТ НАЧИН ЗА ТЯХ.

396

Анонимен

преди 2 години

80% от жителите на Харков са руснаци по произход, но това не пречи на Путиновата войска да го бомбардира... Това ли е денацифицирането по руски образец? Умните и будни руснаци виждат накъде отива Русия и затова бягат.

395

Анонимен

преди 2 години

КОГАТО ЗАПОЧНА ВОЙНАТА ХИТЛЕР ВЕДНАГА СИ ПРИБРА ГЕРМАНЦИТЕ ПРЪСНАТИ ПО СВЕТА, И ЕТО ВЪЗНИКВАТ ВЪПРОСИ- КОГАТО РЪСИ ОГЪН И РАЗРУХА В УКРАЙНА ПУТИН КАК Е СИГУРЕН ЧЕ НЕ УБИВА РУСНАЦИ И ОЩЕ ЗАЩО РУСНАЦИТЕ НАПУСКАТ РУСИЯ НА ПУТИН И ОТИВАТ В ТОЯ ЛОШ ЗАПАД КОЙТО СПОРЕД ЛАВРОВ УНИЩОЖАВА УКРАИНЦИ И РУСНАЦИ С ПРЕДОСТАВЕНОТО ИМ ОРЪЖИЕ...

394

Анонимен

преди 2 години

Последният да дръпне шалтера и да драсне клечката!

393

Анонимен

преди 2 години

Великия запАд разбра ли се кой ще предаде миговете на урките, или още си ги прехвърлят като горещ картоф?

392

Анонимен

преди 2 години

Слава на Иран! И как смее Путин да прави инвазия на Русия? БайДъм е типичната икона на това, което запАда представлява - безполезна изкуфяла развалина на нявгашно величие, постигнато чрез кървав империализъм. Сменят фасадата на всеки няколко години, но това отдолу се руши, и действията на БайДъм ускоряват този процес неимоверно. Русия е голяма и си има всичко, да му мисли изтощена пренаселена и изпростяла Европа.

391

Q

преди 2 години

Статията е манипулираща,Аэрофлот не лети вече 10 дни, Ехото... стана русофбска .. Казват нещо, но го подредактироват к манипулиране..

390

Анонимен

преди 2 години

МНОГО СТРАННО- ПУТИН ТРЪГНА ДА ЗАЩИТАВА РУСНАЦИТЕ В УКРАЙНА ОТ ФАШИСТИТЕ УКРАИНЦИ, А РУСНАЦИТЕ ОТ РУСИЯ БЯГАТ ОТ НЕГО.

389

Анонимен

преди 2 години

Путин се страхува от мобилизация. Даде ли оръжие на народа, той ще направи революция и ще тръгне към Москва да го свали от власт. Страхува се от генералите и от мобилизирания народ.

388

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 458 "453 много илюзии имаш. Питай българите в Англия да ти кажат какво им си случи, когато започна Брекзит!" Две братовчедки имам, които жовеят във Великобритания, нямаш си и бегла идея за какво говориш. На всички българи, които живеят там им беше дадено правото да кандидатстват за уседналост. Никой не ги е "гледал" никак. Великобритания е изключително гостоприемна държава.

387

Анонимен

преди 2 години

Защото е много хубаво !!!

386

Анонимен

преди 2 години

Русия има повече право да води конфликт за да си подсигури буквалната граница отколкото ФАЩ има на другия край на земята, където 99% от хамериканците дори не знаят какво има.