12

Анонимен

преди 2 години

България военно-президентска република ли е или е парламентарна република ?Всички ключови постове на силовите министерства са "онаследени" от редовното правителство във вида, в който те бяха изкадрувани от ген. Румен Радев по време на управлението му чрез двата служебни кабинета. Това на практика превръща редовното правителство и неговия премиер в пионка на един генерал, който видимо обслужва чужди интереси.Активното мероприятие на връх Шипка за унижаване на националния ни празник на премиера и на председателя на НС и последващия отказ на Радев за търсене на отговорност от виновните е нагл

11

ха-ха-хи

преди 2 години

КироКанадецо: Аз ще псувам по ефира Путин ,а службите за сигурност да продължат да ми предоставят оперативна информация за реакциите му......Охььь,майкооо...ПРОСТО-Киро...!

10

Киро

преди 2 години

Кирили вземай си парцалките ибеш в Канада Носиш на българите само разруха Съжелявам че ти се доверих

9

Анонимен

преди 2 години

Кириле тука не искам чужди да се бият .Българите няма да се бият ни с Украйнци ни с руснаци .

8

Анонимен

преди 2 години

Нашите служби, които ви уверяваха, че Путин няма да нападне Украйна, по добре да не дават никаква информация. РСМ са били по-осведомени от нас.

7

Махнете

преди 2 години

Санкциите и вс ще е ОК.

6

Анонимен

преди 2 години

Контрабандата ще раздвижи икономиката. Българските мутри ще направят отново пари с контрабанда на стоки и петрол.

5

Анонимен

преди 2 години

Проф. Джон Миършаймър професор по политология в Чикагския университет."Ако постоянно бъркаме с пръчка в очите на Русия, те ще намерят начин да ни отвърнат. САЩ имат по-голяма вина за кризата (от 2014-а) в Украйна, отколкото Русия. Основната цел е Украйна да се превърне във васал на Запада по руската граница, но Русия отговаря: ще направим всичко по силите си това да не се случи - точка по въпроса. Това е коренът на проблема.

4

Анонимен

преди 2 години

Половината мандат мина в изматата Ковид, другата в Украйна...

3

Пич

преди 2 години

И след толкова обсъждане стигнахте само ви извода, че позицията ни трябва да е "ясна и предвидима"? Това клише от 90-те? Абе нещо много ясни и предвидими станахте.

2

Анонимен

преди 2 години

Четириглавата змия мислят какво ще се случи като дойдат нови избори,или като шведите с бронзов тен живеем ден за ден?

1

Анонимен

преди 2 години

ПП и коалиция обсъждате украйна ,а кога че обсъдите българи