289

Оставка

преди 2 години

За украинците - пълен комфорт, за българите - пълна мизерия. Този и това правителство са тотал щета за България!

288

Анонимен

преди 2 години

А аз работя за 1000 лв :(

287

Петя

преди 2 години

До КАКВО УНИЖЕНИЕ?За какво са им пенсионери само да ядат ,замърсяват и мрънкат, а за бездомните ?.Господ гледа,но по-добре е да се огледа.

286

ЕВАЛА КИРЕ

преди 2 години

БЪЛГАРИТЕ ПОД ЛИНИЯТА НА БЕДНОСТ, А МИГРАНТИТЕ ДВА ПЪТИ НАД НЕЯ?

285

НЕ-валиден

преди 2 години

Има ли как да ми отпуснете 6 000 лева за тазобедрена става. Толкова ми искат в българска болница след 28 години осигуровки. Необходими са ми за да мога пак да работя и да плащам данъци, за да имате пари за да плащате на украинците.

284

Ставри

преди 2 години

Хайде Кире, сгъвай цирка! Нали разбра, че не ставаш, или още не си разбрал? .

283

Алоо

преди 2 години

КироДоста капани са ти поставилиПредишнитеПожарникари ли генерали ли не знам...Сега е ред за справедливост.На ход са Рашков и Гешев.Действайте господа

282

Избирател

преди 2 години

Кой,кой,койОкраде резерва...КироИскаме имена Гешев Сега е твоето времеМятай ги .Вземете им ограбените от нас производителите пари и ги дайте на нашите родители.

281

Анонимен

преди 2 години

Забележете китката на Киро на вратата!!! Хахахаха Мека китка е и това си е.

280

Анонимен

преди 2 години

1200 ЛЕВА ДАВАШ НА ЕДИН УКРАИНСКИ ТУРИСТ, А, КИРЕ? ТЕЗИ ХОРА НАЛИ ПО ЗАКОН НЕ БИЛИ БЕЖАНЦИ, А БИЛИ ТУРИСТИ? ЗА ТОВА ГИ НАСТАНЯВАШ В ХОТЕЛИТЕ. АМА СКОРО ХОТЕЛИЕРИТЕ ЩЕ ДОЙДАТ ОТНОВО И ТОЗИ ПЪТ НЯМА ДА ТЕ БИЯТ СЪС СНЕЖНИ ТОПКИ, А ДИРЕКТНО СЪС СНЕГОРИНА ЩЕ ТЕ ПРАТЯТ НА ЛУНАТА. ЛИЦЕМЕЕЕР! РАСИСТ! ЩО ТЕЗИ БЯГАЩИ ОТ ВОЙНАТА НЕ БИЛИ КАТО ДРУГИТЕ БЯГАЩИ ОТ ВОЙНАТА? ЗА ТЕЗИ СПОРЕД ТЕБ, КИРО НЕ МОЖЕЛО БЕЖАНСКИ ЦЕНТРОВЕ, А ЩО НЕ МОЖЕ? ДА СИ УРЕЖДАШ САМО ПРИЯТЕЛИ С ХОТЕЛИ ЛИ ИЗМИСЛИ 1200ЛВ ПОМОЩ ЗА МЕСЕЦ?

279

малии

преди 2 години

Колко от работещите, извън София получават такава сума!? Тия хора не знаят как живеят тези, които работят, за да изкарват тези пари. Поне да бяхте направили нещо за малкия бизнес, който е все още оцелял. Да бяхте вдигнали прага на ДДС регистрацията като Белгия, Литва, Румъния...за последните няколко години. Дайте малко въздух на хората тук, да се закрепят...Много предприятия затварят, те раздават парите ни.

278

Анонимен

преди 2 години

Миналата седмица казаха, че по нашето черноморие има над 50 хиляди апартамента на руснаци и около 15 хиляди на украинци.

277

Анонимен

преди 2 години

Украйна винаги е била по добре от нас като свърши войната бързо ще се оправят това ако у нас стане ще ни трябват 1000 години да възстановим пораженията! В бивша Югославия през 90те всичко беше разрушено а сега са на светлини година по напред от нас

276

Анонимен

преди 2 години

Защо украинците ползват наща азбука????

275

Анонимен

преди 2 години

Искам да съм украйнец

274

Анонимен

преди 2 години

40 лв. за бежанец от Украйна една част пристигнали с маркови коли. Ами кой пенсионер в България получава по 40 лв. на ден , а е бачкал 45-50г. господа управници?А тези които работят на минималната работна заплата имат едва по 20 лв. на ден. Българнките деца получават по 40 лв. на месец детски, и то не всички.На бежанците от Сирия,Афганистан и пр. и на тех по 40лв.Вече искам да съм бежанец.

273

Анонимен

преди 2 години

а за българските просяци

272

В харвард

преди 2 години

не ги учат а им промиват мозъците - за ***, 100 пола, любов към всичко американско, омраза към православието, Русия. харвард там е пълна измама и измислица за много пари!

271

Гост

преди 2 години

До Анонимен, който и да беше на власт щеше да им дава пари. Всичко това нали се сещате, че е продиктувано от вън!

270

Анонимен

преди 2 години

оставка