39

Анонимен

преди 2 години

Даа, принципите оставяме за другите, за нас е важно да се задържим на власт.

38

Ха ха ха

преди 2 години

Значи бензиностанцията с ракетите е хубава бензиностанция.

37

Анонимен

преди 2 години

Простатаат тиква Бойко е виновен за всичко това.

36

математика

преди 2 години

Само пълното безпрекословно подчинениепред Русия ни дава шанс да оцелееем. Всеки който се противопоставя, ще бъде унищожен!

35

.

преди 2 години

Тая останка радев що не предложи как да се диферсифицираме и да се търсят алтернативи.

34

Кайчо Киряков

преди 2 години

Газта ще свърши някой ден и то по скоро отколкото си мислим, който се нагоди отсега към независима икономика, после ще е номер 1.

33

Ники Халича

преди 2 години

От радевата зима по лошо е само ядрената зима. Я си сакам Боко. Може да е прибарвал по нещо в чекмеджето , но си го е заслужил.

32

Анонимен

преди 2 години

Ама чакайте бе.Ами ако вече е свършил природният газ в природата и е свършил петролът какво правим?Никой ли не разбира,че трябва да се мисли в посока да не зависим от петрол и газ,без значение от Русия ли идва или от друг доставчик?!Има начин само държавата трябва да го направи заедно с хората.Да се инвестира в частни соларни,вятърни,речни електрически паркове.Да се използва минералната вода и каквото може само да не е газ и петрол.

31

Тираджията

преди 2 години

То за моженето може,ама цената каква ще бъде не ми се мисли.Ще те бият по кухата кратуна и Киро и Радев

30

ПроСоТо

преди 2 години

м/у другото,ще ви замоля да изясните следния факт:..-Доколкото знам /МОЖЕ и да греша/,но Бургаската рафинерия е проектирана за работа САМО с руски петрол,който ..ДО КОЛКОТО ЗНАМ,е.."тежък",или нещо подобно и се различава от "бренд"-а и иракския..Не съм чул до сега тя /рафинерията/ да използва друг петрол...Ако греша,то МОЛЯ,коригирайте ме !

29

Анонимен

преди 2 години

Благодарение на тиквата нямаме дизерфикация. Не ли? Ама пък си имаме тиквени тролеве на шехерезада. Тва е! Президента и премиера са прави.

28

Анонимен

преди 2 години

Само управляващите си ги внесохме от САЩ. Съвпадение?едва ли, че и военния министър и той внос от там.

27

пасарела

преди 2 години

Е е ех , така наречен президент , къде ти е сгодно , за там си съгласен !Така беше и кога Деси си шиеше тоалетите , и тогава ти каза да не се намесват в семейството ти , а народа има една песен не се бели , Маре мори , че ми се смеят ............ народа ! Добре , че за сега Киро се държи като съюзник /за някои много неудобен /, та да ни отсрамва пред европата , иначе сме си *** и русофили , но и Стамболов избяга от руския цар !!

26

П.К.

преди 2 години

Без Русия не можем да си вържем не само икономиката и насъщните ни ресурси за домашния бит. Има още много други важни взаимни връзки, които могат да развалят само плиткоумни политици и администратори... Така, че, уважаеми управленци, внимавайте много и не погребвайте изградените с векове взаимни добри отношения с РУСИЯ.

25

ПроСоТо

преди 2 години

До Евала....АКО ?!...Фърляш нещо в пространството,...но немаш доблестта да го ПОТВЪРДИШ . ?!..Ето и аз:-АКО баба ти беше мъжка,на корема си щеше да има дръжка...

24

Прокурора на Пелишат

преди 2 години

Кифладжията приглася на бозаджията!България не е правова държава,не е била и няма и да бъде...

23

Анонимен

преди 2 години

Президенте снишен ,руско гледащ мер завецо.Как се обявявате против войната ,а същевременно с Киро сте на едно менние ,че България ще продължи да спонсорира режима на Джуджето.Оставка на всички ви!

22

АнонимеН

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ НЯМА ПРЕМИЕР ,ИМА САМО ПРЕЗИДЕНТ! СЛУЖЕБНИЯ НИ ПРЕМИЕР ПЕТКОВ Е КУКЛА НА КОНЦИ НА РАДЕВ ТУРИЛ ГО С ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ! КАКВОТО МУ НАРЕДИ РАДЕВ ТОВА И ВЪРШИ СЛУЖЕБНИЯ НИ ПРЕМИЕР!

21

сс

преди 2 години

Радев го командва москва, а не вашингтон. Това е факт

20

Анонимен

преди 2 години

Прав е Киро тука! И това е приказка!