105

selo наше

преди 2 години

До Ss То така мислеха шведи,тевтонци.татари,французи,германци и т .н.да знаеш,че когато руснаците влизат в Париж ,руския император казва ,че те са се били с Напалеон а не с френския народ и не налага контрибуции на Франция,по късно франсетата за благодарност участват в Кримската война.

104

В. да Василев

преди 2 години

Ама мечтата на всеки президент би била: Икономиката на военни релси, разните олигарси да си берат гайлето. Народа ще го изхранят и без олигарсите Важното е свободата.

103

Ss

преди 2 години

До няколко месеца русите ще капитулират, а Путин ще го разтрелят олигарсите, които го докараха до този пост.

102

АТАКИСТ

преди 2 години

Няма проблем ракетите на Русия няма да свършат, по-вероятно е блоковете в украйна да свършат :))))

101

АТАКИСТ

преди 2 години

На това ли ва научи Шон Пен да лъжите достойно за холивуд хаха. И защо мълчат за загуните на тяхната армия :)

100

Ss

преди 2 години

Всички победи на русите са така наречените пирови победи. Те са като оVцете. На където тръгне единият, на там тръгват всички. Ако нямат атомни бомби руснаците и естонците ще ги победят.

99

Анонимен

преди 2 години

Тия както са я подкарали,до седмица ще бъдат в Москва!Време е дрогираният им лидер Зеленски поне да отдели малко време за своята наркотична детоксикация!

98

Пустиняк

преди 2 години

Ужас, някви сополанковци от Русия пратени за пушечно месо. Нищо ново. Така беше и в Афганистан с "великата" сАвеЦка армия. Сега вовата дет вика по 5млн рублей за мъртъв мужик ще обезщетява... Засега е на 55 милиарда рублейсметка. Добре че с олигофренизма си, подправен с нацистка мегаломания, вова гарантира, че до две седмици тези 55 млрд. ще са равни на 500$

97

Анонимен

преди 2 години

По централната украинска телевизия съобщиха за над един милион убити руснаци! А украинските жертви са двама: единия се е натровил с наденица, а другият го е хванал ток. Това е истината. Другото е лъжа.

96

До 108

преди 2 години

Русия загуби войната в Чечня. Стигна се до безизходица и Русия се съгласи да плаща на главорезите огромни суми всяка година, за да останат формално в състава на Руската федерация. Според откровения на Кадиров става въпрос за около $5млрд. годишно(това е при курс на долара 73-75..преди войната) Реално 1.5% от руския бюджет е за Чечня

95

Анонимен

преди 2 години

Не Мога да разбера, защо реват за подкрепа.че урките до 10 дена Москва ще метнат.

94

Пачо

преди 2 години

При 11 хил. убити би трябвало да има поне 22 хил. ранени. Тяхното евакоиране щеше да се вижда от космоса. "Правилните" медии щяха да ни залеят със снимки.

93

До руските зомбита

преди 2 години

Поинтересувайте се в каква посока се евакуират хората от Украйна. Това ще даде представа за настроенията. В посока Русия са 5-7% от бежанците. Останалите 93-95% би трябвало да са нацисти, защото заминават на запад.Русия е с влияние под 10% сред украинското население. Все едно Турция да тръгне да защитава техни съграждани у нас и да твърди, че всички други освен турците са нацисти

92

Василев

преди 2 години

Накрая на военната офанзива се гледат плюсове и минуси, кой колко територия е завладял, колко суровини и залежи е придобил, колко войници и бойна техника е загубил, колко народ и икономика и пазар е колонизирал!!!Русия ще спечели тази война със сигурност, Русия с Путин нямат една загубена война досега!Но икономическите санкции могат да върнат руската икономика преди 1989 година, толкова са мощни и силни мултинационалните компании и банки, ако направят икономическа война и блокада!Хурейшо!ЦРУ!

91

Анонимен

преди 2 години

Живея в чужбина. До нас има украйнска фирма с над 40 украинеца все млади и здрави момчета. Нито един не се прибра да се бие за страната си ,както пропагандират в медиите. Напротив, купона е на макс. Не им дреме. Всички знаем ,че тези дето се бият на страната на Украйна са платени наркомани. Затова и руската държава напредва така бързо. Лошото е ,че украинските наркомани се крият сред цивилното население, болници ,училища.....

90

Анонимен

преди 2 години

Абе кой ги пише тези глупости .10 хиляди означава ,че Русия губи войната .

89

Анонимен

преди 2 години

Едните викат 400, другите 11000. При всички случай руснаците сериозно го загазиха в Украйна.

88

Анонимен

преди 2 години

До Rrr"Рейтерс прекратила работать в России после введения уголовной ответственности за ложь с 05.03.2022. Теперь лжет везде кроме России"Каза този, който правеше учения преди 1 месец- правда ,да? Уж отиде да "спасява" рускоговорящите- сега стреля по тях. Вече са започнали под зоркия поглед на Вагнерците насилствено да им връчват лугански и донецки паспорти и след това да подават молба за руски. Хората тръгнаха и от там да бягат.

87

Анонимен

преди 2 години

За пеевски боко и останалите крадци никой няма се сръжава. Но в такава обстановка тия биха били едни от първите убити!! А за българия ще се намери едни 15-20% процента от населението което ще е готово да умре в името на свободата и на семействата си!

86

Анонимен

преди 2 години

Нали никой не вярва на украйнската пропаганда? Най лошото е ,че тя е единствената пропаганда в България. Аз съм за велика Русия. Искам руснаците да унищожат тотално Украйна