88

Анонимен

преди 2 години

Щом някой кухоглав твърди, че 3000 американски ветерани се включват в защитата на Мариупол, той трябва да ни каже как на практика става това "включване". Мариупол е под купола на опълченците и руските въоръжени сили - градът е блокиран от всички страни по суша, никакъв враг не може да се приближи към него по море, във въздуха летят руски военни самолети, въртолети, бла. Всеки см2 се контролира от руски РЕБ-системи.

87

Анонимен

преди 2 години

До дъждовна водаСлабо написано. Кока кола и Пепси се отеглиха. Интел и АМД се махнаха. Сега Виза и Мастеркард. Apple, Google и др. също спряха услугите си в русия. Още да ти ги изброявам ли. Това са по-известните. Форд също се махна.

86

Анонимен

преди 2 години

Любопитни дрънканици накомунофекалиите. Общо взето - два вида. Едните сервират едни цифри дето твърдо показва че по аритметика в началното училище максимумът им е тройка. Иначе тати е платил за диплома от някой платен университет. Другите им беше зле физиката, ама напоследък ми се губят думите хипер, супер, свръх. Иначе едни имат да изплащат заграбеното от семейните партайковци, други все още се надяват на нещо от антуража на др. Митрофанова. Абе - все ЛAЙHA

85

дъждовна вода

преди 2 години

Някои интересни наблюдения от практиката на прилагането на санкциите срещу Русия. През последната седмица от Русия масово бягат европейски компании, затварят се въздушни пространства и пристанища. С интерес наблюдавам, че американските компании не бързат да бягат. Не бяга колата, не бяга мак'донълдса. Американската наръфана ябълка понечи да избяга, но се върна. Хитри са пиндостанците - излъгаха еесовците да напуснат и сега с лекота ще заемат освободилия се руски пазар.

84

Анонимен

преди 2 години

НАТО вече е внедрила в Украйна 20 000 военослужещи, ветерани, обучаващи, разузнаване, международен легион. НАТО е снабидила Украйна с оръжие за над 8 милиарда долара

83

Анонимен

преди 2 години

Путин е военнопрестъпник и убиец на деца

82

Анонимен

преди 2 години

НАТО е на границата с Украйна в пълна бойна готовност. Днес 3000 американски ветерани се включват в защитата на Мариупол

81

Анонимен

преди 2 години

Украински пилоти са в Полша и се обучават на Ф-16. Наще самолети отиват там

80

Анонимен

преди 2 години

103 Ами краища, защото ще бъдат "У края" на Китайската федерация. Много мъдро са го решили. Сигурно е Путин. Той е много мъдър!

79

В.

преди 2 години

Няма ли да е най-лесно да се откажат от ядрени оръжия и да сключат мир. Ние не знаехме за завода за Плутоний, не знаехме за неоригинално гориво на ядрените централи. Ако ЕС е организация на място тези неща нямаше да бъдат позволени. Също щяха да бъдат изпълнени минските споразумения.

78

Анонимен

преди 2 години

В момента в Москва се извършва майдан

77

Анонимен

преди 2 години

Изглежда на НАТО му писна и ще затвори въздуха над Украйна. Това значи, че ще доставя ПВО.

76

Очакваме

преди 2 години

Украйна няма да спре войната докато не превземе Москва

75

Анонимен

преди 2 години

Войната трябва да продължи, украинската армия минава в контранастъпление

74

Анонимен

преди 2 години

Русофилите в българия имигрират в Донбас

73

Анонимен

преди 2 години

Сега гледах политическата карта на Руската федерация. Ами там няма Русия! Има разни краища. Като се разпадне федерацията, къде ще живеят тия руснаци! В Китай?

72

Нона

преди 2 години

Депутинизацията в България върви по план!

71

В момента

преди 2 години

Руските войници хвърлят пушките и бягат

70

Анонимен

преди 2 години

До 85 Няма вече "укропи". Има пурлеро-фашисти в бг. Техните деца "котило" , тяхното имущество... Историята се завръща като фарс. Но новото Белене няма да се казва така.

69

Tor

преди 2 години

Украйна , това са хората, 1.5 милиона млади хора -основно жени и деца напуснаха страната, ЕС очаква още 10 милиона. На антихириста Путин ще остане една безлюдна земя. Путин ще загуби войната и ще гние в ада.