44

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да се наредим и пред банките, не само пред бензиностанциите, за да си изтеглим парите и да ги подложим на стрес тест. Стига са ни обирали с измислени такси.

43

era

преди 2 години

докато оставят Лукойл да прави каквото си иска ще е така. Чрез прекупвачи и марж в цените с изключение на 2 год. не са платили и стотинка данъци, а всичките пари заминават извън БГ. Било горивото в БГ по-евтино отколкото в ЕС казват, да така е с 20-30 ст., но в ЕС е в пъти по-качествено и поне на мен колите ми са с 20% по икономични в сравнение с това, което имаме в БГ.

42

Анонимен

преди 2 години

интересно които се набълбукаха с 100 и 200 бона кредити за панелни кокошкарници как ще ги връщат .То и в Киев имаше апартаменти ,ама стане ли напечено човек нямам как да вземе апартамента ,спасява кожата.След Путин очаквам и финасов колапс и много народ ще вие на умряло по нашите ширини.Поне по морето ваканционните имоти ще паднат с 87% чудесно за инвестиране

41

Анонимен

преди 2 години

Корупцията и кражбите в момента са колосални.

40

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПак си минал тънко. Аз съм на Макс Моушън и последно заредих на 3,15

39

ФАКТ

преди 2 години

ГpиндЪрите (жалкия фигурант и шaйкaта му) rpaбят България както и турчин не е rpa6ил!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Карам с Екто дизел.Преди 2 седмици зареждах на 2,62 лв,преди една на 2,92, вчера гледам,че беше 3,09!

37

Da

преди 2 години

Дано другата седмица пенсионерския ГЕРБ не вдигне пак цените.

36

Анонимен

преди 2 години

А вярно ли е,че заради войната, цената на руския петрол пада? Не на петрола в световен мащаб,а конкретно на руския,с който Лукойл работи

35

Не.....ВЯРВАЩ !

преди 2 години

Нинова щеше да запазва цените на телефоните.....кво стана ? Що получавам друга фактура със по голяма цена ? Тъй и КИРО - ЛЪЖЕЦА , ще свали цените !!!!

34

Ууууу

преди 2 години

Защо да се задържа. Цените на международната борса спадат. Ууууу

33

ВЯРВАЩ !

преди 2 години

КИРЧО КАЗА , ЧЕ ВСИЧКИ ЦЕНИ ЩЕ ПАДНАТ , ТОЙ ЩЕ ГИ СВАЛИ ! КОЙТО ГОВОРИ ЧЕ ЩЕ ИМА УВЕЛИЧЕНИЕ ..... Л....Ъ.....Ж.....Е !!!!

32

Анонимен

преди 2 години

Киро Кашпировски. Ние не плащаме високи цени. То и война няма. Едни министри си е избрал. От луд по- луд. Как да вярваме на правителство с Нинова вътре

31

bai onzi

преди 2 години

тъкмо *** ще спре да кара 40 годишни коли, ще се върне на каруцата и ще рине на нивата

30

Анонимен

преди 2 години

Искаме си Царя.

29

А зелената енергия

преди 2 години

А най-устойчивият тренд (дума-чудо) са вашите зелени енергии, които правят бедните по-бедни, а богатите - супербогати. И накрая замърсяването без промяна!

28

Анонимен

преди 2 години

Бойко,на кого ни остави

27

анонимен

преди 2 години

Трябва да се мисли за вдигане на заплатите в частния сектор и замразяването им в държавния. Хората сами да напускат службичките, за да се развиват. Вижда се вече, че пари за търтеи нямаме, всеки трябва да запретне ръкави и да свърши нещо полезно. Тази простотия никъде по света я няма, един инженер в малък град да взима 800лв, а един държавен лентяй в София да взима 4000лв.

26

Комбинацията Киро ЖП

преди 2 години

Как няма да не падне това правителство на Харвърди и бизнесменчета иноватори на стартъпи. Киро с икономиката се справя като Жан Виденов и с мъжествената дипломация в стил на Росенчо Плевнелиев. Така че перфектно съчетание и изпълнение Киро Жан Плевнелиевки. Ке падне сам и харвърдската купена диплома няма да му помогне.

25

sofeto

преди 2 години

Всичко е следствие от "путинизма"(по виша форма на фашизъм), русофилята в БГ го подкрепя от сърце дори и трева да рупът за наяждане!