90

Анонимен

преди 2 години

До Ламята, личи че си простовато момче. Поне средно образование да беше завършил, неук селендур!

89

Анонимен

преди 2 години

Долу Путин! Свобода за руснаците!

88

анонимен

преди 2 години

Съгласен съм

87

Анонимен

преди 2 години

И за какво са тези коментари? Хората умират, умират...в този момент! Разкъсвани, смазвани, стреляни...Срам за човечеството, срам! Нека си спестим празнословията за или против, нека си спестим думите- само гробовно мълчание и молитва за прошка са достойни за този ужас, този срам за всички нас, хората. Не е достойно да се коментира. Бъдете живи, бъдете човеци и Бог да пази душите ни.

86

Шаши

преди 2 години

До 96: Какъв документ ти е нужен? В България има хиляди документи, даже милиони. 4млн. сме били тогава. А произведенията на наши писатели?

85

Анонимен

преди 2 години

Украйна забрани всички езици, освен украинския, между забранените е и езика на българското малцинство, имаше репресии срещу малцинствата, в сградата на профсъюзите в Одеса изгоряха двама българи, а ние от благодарност ще им помагаме и ще ги подкрепяме във всичко.

84

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента да отваряме Корекоми в Русия, че след 10 години, мобилните телефони там ще са научна фантастика

83

Анонимен

преди 2 години

Наши медии правят национално предателство .Моля прокуратура да го вземат под внимание.На страна Украйна която скъса 13 национални знамена в Киев е ненормално и предателство да си .Категорично национално предателство .

82

Анонимен

преди 2 години

Хиляди са "против" конфликта, милиони са "за", защото разбират, че Русия защитава сигурността си.

81

Анонимен

преди 2 години

В Щатите имат 2.12 милиона в затворите. Путин не може да понесе и по това да го бият и затова действа скоростно да ги бие. И като се е запътил в тази посока мисли да ги бие с много, та никой да не може да му подобри рекорда. Сега ще натири 10% от населението на Русия (към 14-15 милиона) в лагери, така де гулази, имам предвид затвори.

80

Тюркски братя

преди 2 години

Слушайте братя българи, от турчин чиито баща е балканист и има достъп до архивите в Османската империя. Крим е бил винаги Тюркски и български! НЯМА ТАТАРИ ТАМ нито руснаци! Крим винаги е бил на България и Турция разделен поравно и хората за живели в мир и просперитет! В Османската империя много точно са се преброявали всички народи и там никога не е имало руснаци! Да се знае!

79

Анонимен

преди 2 години

Както е писано-"рибата се вмирисва от към главата". Основната вина за всички военни конфликти и воини имат политиците. Народа се използва като инструмент за постигане на целта от политиците.

78

Анонимен

преди 2 години

В Русия е забранено да се използва думата "война" в Украйна а заменено със Специална Операция. Същата история у нас през 1878 г вместо Санстефански предварителен мирен Договор заменено с Освобождение на България (м/у другото няма Документ който да казва че Русия освобождава България) просто чиста Дезинформация

77

До 93

преди 2 години

С ти как разбра,че доверието към Путин расте ? По ТВ Путина 24 ? Там,където онова украинско момче се сбогува с жена си и дъщеря си,а те го представиха като доброволец от Донецк !Как бе,как разбра,че доверието към Путин расте !Кажи ни !

76

Анонимен

преди 2 години

Статии как има протести и тн Русия, но доверието към Путин расте... странно. Интересни медиии :D

75

Шаши

преди 2 години

ОК

74

До 84

преди 2 години

Белград изостави Путин. Гласова против Русия в ООН.

73

Анонимен

преди 2 години

В Петроград започват брожения; през февруари 1917 г. на улиците се появяват тълпи с надписи на плакати Долу войната!. Тежките загуби по време на войната засилват мнението, че цар Николай II не е способен да управлява. Към 1917 г. загубите на Руската империя в Първата световна война достигат 2,5 млн. войници (загинали в бой, изчезнали, починали от рани и болести, загинали в плен) и до 1 млн. мирни жители.

72

Анонимен

преди 2 години

Блатная потъва ......Тея комунисти толкова пропаганда и лъжи изговориха ,че чак те си повярваха и започнаха нещо,което ще ги занули и приключи !Тотално са полудели и прогнили от манипулациите,които непрестанно извършват.Сега ще скъсат синджира с еволюцията ! Не ,че бяха много еволюирали,но покрай запада се наредиха и те на опашката.Вкусиха от съвременността и им хареса Да,ама сега пак отиват с Лада,в панела с 5 програми на Електрона.Радиа-2.Култура НЯМА.Няма и Холивуд.Няма facebook,you tube

71

Тоя Путин

преди 2 години

Много се обърка. Така или иначе си беше взел Крим и дори Радев му го призна за руски. Олигарсите му бяха изкупили половин Лондон, сума замъци във Франс и курорти в Алпите, Кипър, Испания...да не говорим за България. Кво го бодеше тая Украйна дето си е мизерия.