29

xaxAxXA

преди 2 години

С тази цена на Рублата, Българина ще има по-добра покупвателна способност от Руснака... Милите ще са на водичка в заведенията. Вместо да ходим по Гърция се замислете как да ни привлечете на нашето черноморие!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Простото Киро закри Мутроморието, а скоро и държавата

27

морски

преди 2 години

До /ще се сетят те/ Има паркинги безплатни и платени на брега.Има разлика огромна.Не ги е направила държавата, кметовите ги направиха.

26

geohunter

преди 2 години

До Алекс Ти си против, защото си т.ъ.п. Затова ще си останеш и беден. В съседна Турция, държавата дава безплатни концесии на плажовете към хотелите, плаща сума на туроператорите за всеки долетял турист, отлага вноски по кредиттите на хотели и тувоператори съобразно трудната обстановка. Така секторът ще излезе по-силен от кризата, докато тук най-глупавите дават най-много съвети.

25

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Всяко зло за добро. Сега има изобилие на предлагани магазини за Сезон 2022. Нали сте големи търговци?! Идвайте, да ви видим как ще подкаряте търговията...

24

ще се сетят те

преди 2 години

Бетонираха всичко и после защо никой не идвал. Кой от тия е завършил "икономика на туризма"? 1? Направиха от морето ни една строителна площадка, където разни мутряги си играят с камиончета да леят бетон. Руснаците отдавна вече ходят масово в Турция и Египет. На нас ни се падат пияни англичани и немци, дето изобщо не разбират къде са. И то със статус "клошар" в собствените си страни. А сега ревнаха, че държавата не помагала? Държавата ли направи тоя паркинг, наречен Черноморие? Хотелиери, сър...

23

Анонимен

преди 2 години

Първо не ме интересуват селските бизнесмени и хотелите им, от години не стъпвам тук. Второ не искам с данъците ми да се покрепят заведения, хотели, капанчета и кафененца. Като нямат работа да си намерят. Те с кво помагат на държавата или на мен, добро обслужваме, данъци, осигуровки?

22

българина

преди 2 години

единствените които реално могат да дойдат са руснаци и ние имаме интерес от това. Пърео, като са тук ракети няма да падат, второ знаейки това само те ще дойдат. но за целта трябва да се отречем от всички санкции веднга.... Чакахме 500 г запада да ни освоби, накрая Русия свърши мръсната работа. Докато чакахме наглосаксите превземаха и грабиха континенти и острови....

21

Анонимен

преди 2 години

Забраняването на полетите на руснаците нямаше как другояче да ни се отрази. Сега натегача Петков да изтича пак в Англия, да му кажат какво още да забрани, за да ни фалира икономиката.

20

Анонимен

преди 2 години

а безплатни чадъри по 30 лв ще има ли?

19

Алекс

преди 2 години

Какво означава липса на адекватна помощ от страна на държавата?Държавата да плати почивката на германците в България.Аз съм против мойте данъци да се използват за тази цел.Който иска да почива в България,да си плаща.

18

Анонимен

преди 2 години

Като печелят, не делят дори с персонала си, като губят, искат да делят с цял народ /бюджет/.да се оправят.

17

Хмм

преди 2 години

Я сравнете 5* хотел в Турция/Гърция и тук. Вижте храната, обслужването и т.н. Защо да ходя на нашето мутро-море пълно с пияници и чалга? От Април месец до Декември съм запазил всеки месец пътуване в чужбина и нито едно в България. Море ще правя на Миконос 1 седмица (500eur на вечер е хотела) и 3 в Тайланд, Пукет. Нашите хотелиери дано фалират най-накрая, дано съборят повечето хотели и тогава може да чакаме малко по-добри (богати) туристи.

16

За чадърите по 5 лв.

преди 2 години

Толкова ще е провален, че пак ще трябва в 5ч, сутринта да барикадираш чадър на плажа или шезлонг с чадър на басейна, както и да оставиш колата си на 2 км. от хотела срещу 12 лв/ден.

15

Анонимен

преди 2 години

Готинооооо! Ще има и тази година свободни чадъри по 5 лв на Златните )))

14

Като за начало

преди 2 години

хайде да спрем да плащаме да ни водят пияндета! И второ да идат и да искат от Путин помощи за проваления им сезон! Щом не ставате - СЛЕДВАЩИТЕ!

13

Ще се разплача!

преди 2 години

Сън няма да ме хване заради "бедните" ни хотелиери. Години отблъскват туристите с некачествено обслужване и долнопробна храна, но на скъпи цени и не се вслушваха в сравненията, в които все по-често се съпоставяха цени, усовия и обслужване в Турция и Гърция в сравнение с нашите. Хак им е. Да затварят хотелите, да ги събарят ако искат и след време нови хотелиери да черпят опит от съседите и да предложат атрактивни алтернативни цени и условия, с които да наклонят избора към себе си.

12

1-n

преди 2 години

Бъдете солидарни бе

11

Анонимен

преди 2 години

Бетонираха цялото черноморие и сега държавата им била виновна, пандемията и международното положение. Палячовци. Да фалират! Държавата да върне ДДС за туризъм от 9 на 20%! И да спре да раздава пари на тези алчни некадърници! Кара ново бентли, а персонала му на 700лв заплата!

10

Въпрос

преди 2 години

Нашите искат държавата да ми плати, че те вдигнали ж.к. на морето. В Турция помагали? Черно море в Турция се ползва само за риболов. Тяхното топло море и гръцкото е друго, не го сравнявайте с нашето. По соца, когато лагера няма топло море са идвали хора. Сега е друго. Има Африка, има острови, има екзотични дестинации. За нас си става, да отидем лятото да се разхладим, но толкова. А вие като сте го застроили, все едно света ще се стече тук, си е ваш проблем. Да сте мислили тези неща преди това.