31

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше освобождението, Ататюрк щеше да ни изколи в последствие. Вместо да гони арменци, щеше да гони българи. Но ние сме роби по душа и възпитание, вместо да си оправим държавата - ходим да слугуваме в чужбина

30

Анонимен

преди 2 години

Е как българи са притежавали фабрики, дюкяни и занаятчийници тогава? Нещо което през съветското робство беше забранено.

29

До 41

преди 2 години

Тя История на България отдавна е Фалшифицирана , ти може да пишеш каквото си искаш , България няма да промениш , нито Римската- нито Византийската- нито Османската Империя успели.

28

Анонимен

преди 2 години

Какво "освобождение"? Няма такова нещо , всичко е дело на Руснаците. Руско-Турската война не е освобождение на България и никога не е било. Руска Пропаганда и нищо друго

27

Анонимен

преди 2 години

'' Народът е дълбоко разединен '' ........................... дълбоко разединен ?? ... иска ви се, путински ***. Народа си е напълно единен, ако не смятаме шепата платени руски *** и постоянно намаляващата група откачени, червени пенсионери.

26

бай онзи

преди 2 години

няма да сме народ, докато руските роби не измрат или не им помогнем по-рано да умрат...Тия корумпирани и мързеливи мизерници ни дърпат вече 70 години назад ...време е да им им бием един шут към майка *** за постоянно

25

Анонимен

преди 2 години

Човекът, който обедини българите и вдигна юмрук се казва Румен Радев. Обединеният народ срещу мутрите

24

Анонимен

преди 2 години

Човекът, който раздели българите и вдигна юмрук се казва Румен Радев.

23

Pitin

преди 2 години

I nie ne ra6avame koridorite

22

Анонимен

преди 2 години

"Той каза още, че войните не се водят заради ценности, а заради интереси." Едното не противоречи на другото, а само го допълва.

21

Анонимен

преди 2 години

"Войните не се водят за ценности, а за интереси" По принцип е така. Интересът на САЩ и Байдън е едно, на НАТО- друг, на Русия - трети. Какви ценности защитават САЩ и НАТО на територията на Украйна и около границите на Русия, струпали оръжие и войски много преди да се случи нападението? Ставащото е изключително поучително - договорите и законите не се спазват, няма справедливост и правосъдие в глобалния свят. Джунгла. И ще става все по-тягостно и глобализирано.Единство? Разделяй, граби и владей!

20

Анонимен

преди 2 години

"Той каза още, че войните не се водят заради ценности, а заради интереси."Абсолютно невярно - всичките американски войни напоследък се водиха за ценности, от висок хуманизъм и в полза на народите, които атакуваха - доказателство е, че никой в България и в демократична Европа не обели дума да осъди нито войната срещу Сърбия, нито срещу Ирак, нито срещу Афганистан, нито срещу Сирия, нито срещу Либия. Ако беше заради интереси или от алчност за петрол например, със сигурност щяхме да ги осъдим.

19

Анонимен

преди 2 години

Стига с тея комунистически термини бе искате да вкарате хората в калъп нема да стане

18

Анонимен

преди 2 години

Тоя е пудела на Банкянския лоен крадец

17

Анонимен

преди 2 години

Вижте самодоволната физиономия на нашио фотмачо ! Много се радва челяка , че има толкова балъми да го слушат ! А ся ша сваля доверието от КИРО, който сам той възкачи на престола ! ВЪЗХОД И ПАДЕНИЕ ....кой ли беше написал тоз роман ???? Я питайте КИРЧО , той е много учен !!!!!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Киро да излезе пред народа да обясни защо налагаме санкции на Русия - не снежна топка, ами камъни ще захвърчат по него.

15

Purin

преди 2 години

Makron i kadirov li

14

КорумпеМедия

преди 2 години

Гешев кой уби Юрий Галев с 7 куршума заради жена ти Детелина!?

13

Анонимен

преди 2 години

Много добре се развиват нещата, вече станаха ясни всички путинисти в управлението на държавата, Копейкин, БСП, както и президента издигнат от БСП който години наред на всеки международен форум ревеше да се махнат санкциите за Русия. Оттървем ли се от червената *** всичко ще си дойде на мястото.

12

Кажи кажи

преди 2 години

Близнашки ти си корумпиран, а Румен Пашата урежда ли ти ВИП компаньонки!