12

Анонимен

преди 2 години

Много е ясно накъде върви това дело.Достатъчно е, че точно в това размирно време, когато вниманието на обществото е отклонено, да се пробута това дело и да се оневини един убиец.Наскоро пробутаха и оня, дето брат му показа мястото на престъплението.Който има пари и влияние, той е априори невинен.Даже не се надявам и на Бог, защото очевидно наказва някой друг, но не и провинилия се. Доказателство, че не съществува. Защото ако съществуваше, поне той щеше да даде някаква що годе справедливост.

11

era

преди 2 години

долно и лъжливо наркоманче. Къде е българския съд? Къде са експертите да позволяват такова безобразие? Утре на пътя на подобено *** може да е някой от нас.

10

Анонимен

преди 2 години

Две години съдите наркоман, който убива човек, докато шофира със 100 км/час в града, под въздействието на 4 вида наркотици. И после очаквате от гражданите да вярват в държавата и в нейното правосъдие??? Цялата съдебна система в България е една огромна клoaка.

9

Анонимен

преди 2 години

Митко Цонев и Коритаров още щяха да досаждат на народа. Те са като Хитлер - на власт до смърт.

8

Анонимен

преди 2 години

Кристиан ни спаси от Милен, а Ковид от Коритаров. Милен и без това щеше да умре от Ковид, защото казваше: "Маските са, за да мълчите". Господ го наказа за пропагандата, която щеше да убие още много хора от ковид пандемията. Мангъров остана ненаказан.

7

Анонимен

преди 2 години

Кой беше тоя Милен Цветков??

6

Анонимен

преди 2 години

Спаси ни от дрънкалото Милен. Но иначе лошо направи.

5

Ямболски цървул

преди 2 години

Това НЕЩО трябва да е в пандиза! Ама тати и мама имат парички!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Простено да му е. Препил с чай с коноп. Друг път да не прави така. Два пъти ще му се прости грешката, но трети път прошка няма да има.

3

kkkk

преди 2 години

кой е осъдил чорбаджия ...This is Bulgaria..все едно да протестираш в русия срещу путин

2

Анонимен

преди 2 години

Две години протакане. Накрая две присъда и на свобода, защото ще излезе че вече я е излежал наркомана. Затова няма не става нищо тук. Няма справедливост е меко казано. Има очевадна неправда. А ако не неше и Милен, а някой от нас. Този нямаше и да го викат в съда. Просто малшанс за боклуkkа, попадна на известен надрусания.

1

Анонимен

преди 2 години

Сега като сменат Гешев с по читав прокурор и точно до 1 седмица наркоманчето ще е булка на бай Ставри!!