29

кофти

преди 2 години

До Браво на децата!Ами госпожо , няма го Бакърджиев / ЕвгениЙ / , за да го събори , СОРИ !

28

София

преди 2 години

Едно време в града имаше графит, на който пишеше "Внимание деца, полицията бие". И некак си децата беха респектирани от полицията, щото знаеха, че ако стъпят на криво - детска педагогическа и шамарената фабрика. Сега тука некви льольовци надраскали паметник - уволнили полицая, а тия едва ли не ги изкараха национални герои. Да ви имам изкривените разбирания за справедливост и отговорност.

27

Питане !

преди 2 години

До Браво на децата! Та не разбрах , ЗАЩО ЕС НЯМА АРМИЯ , И КЪДЕ СА МИЛИАРДИТЕ ЗА ВЪОРЪЖАВАНЕ ?

26

нали !

преди 2 години

До Браво на децата!Нали съборихте и мавзолея , и какво стаНЪ , България на всички последни места в ЕС , а Бакърджиев къде е ...''Който гроб копае , сам влиза в него'' !

25

Анонимен

преди 2 години

Добре де шефа уволнен,а милиционерите арестували децата остават на работа!Не трябваше ли да е обратното?

24

Анонимен

преди 2 години

Бати фашизма значи всякакви гаменчета могат да се гаврят с паметниците и никои нищо така ли?Утре на Левски или Ботев ше посегнат щото са гледали някакво клипче в тубата.

23

брей ,бре !?

преди 2 години

До Калеко Алеко.. Не минава , и без Калекото !Аве *** , в другите държави , при такъв случай , КАК СЕ ПРОЦЕДИРА ?Уволняват полицаите ли , или има КОЛОСАЛНА ГЛОБА , и още нещо . Никой няма право да драска където си поиска !Относно Паметника , той не е само за загиналите руски войни , но и за финландски , украински , румънски и други войници от други държави , ЗАЩО НЕ РАЗГРАНИЧАВАТЕ НЕЩАТА ?

22

Браво на децата!

преди 2 години

Поне на тях им стиска да изразят мнението си! Този "паметник" трябвач да се събори! Не да се мести! ДА СЕ ИЗРАВНИ СЪС ЗЕМЯТА ВЕДНАГА!

21

Анонимен

преди 2 години

Интересно, ако полицай залови някой рисувал по паметника на американските летци бомбандирали България кво ще стане. Сигурно веднага ще заеме мястото на Просто Киро.

20

Анонимен

преди 2 години

Нали нибуправляват тези дето всеки ден хвърляха яйца по държавни сгради. Нормално е при тяхното управление децата да им подражават и да знаят,че няма да има накзания. Пък после ние ще плащаме за чистенето.

19

Анонимен

преди 2 години

Пак комунистическо решение знаете ли това ако стане в щатите какво още ще последва ще ви вземат детето и ще ви глобят

18

Давам акъл

преди 2 години

Алоо , пиШлемета , следващият път да надраскате Парламента , там поне много повече , ИМА ЗАЩО !Да видим дали някой ще ви арестува !

17

КОФТИ

преди 2 години

Задминахме ромите , не спазваме вече елементарните правила и закони !

16

Разберете :

преди 2 години

Никой няма право да пише и драска , да боядисва , където му падне , това не е нормално , всеки може в Бг да се ОПРАВДАВА с какво ли не , заради нарушавано на ''правата'' му , когато извършва престъпление , това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !

15

Анонимен

преди 2 години

Напишете не кого е синче пикльото от частното училище!Това да не е същото училище, от където беше убиецът от Борисовата градина? Че го покриваха много дълго, въпреки че са знаели кой е.

14

нали !

преди 2 години

В тая държава нищо не е наред , хаос !Защо в другите държави , няма драсканици , или ако има то е нашенско ,....''ЛОКО СФ''!Не можете да си представите , каква нещастна нация сме !?

13

Владо

преди 2 години

Браво

12

ДА ВЕ !

преди 2 години

До SS... мАХАЙТЕ ВСИЧКИ ПАМЕТНИЦИ , ЗА ДА ИМА ДОСТАТЪЧЕН ТЕРЕН , ЗА ГЕЙ ПАРАДИТЕ ВИ ... , защо ли пък да имаме История ?

11

Анонимен

преди 2 години

Като ученик някъде в 4-ти клас помня, че във фоайето на нашето училище беше изобразен символът на БКП - сърп и чук. И ние малки, взехме тебешири да го оцветяваме в едно от междучасията. Дежурният учител ни хвана, после директора ни изпъна ушите и по една плесница в бузата

10

House M.D.

преди 2 години

Поредното доказателство, че МВР е гей организация.