13

---

преди 2 години

Българи,Честит празник!Каквото и да си говорим, това е празникът за края на робството!Без силна империя като Русия нямаше как да се отървем от 5 вековното иго на другата голяма Османска империя!!!Гордейте се с опълченците, почитайте кръвта на загиналите чужди войни, заедно сме успяли да прогоним врага!Освен това и сме си платили 32 тона злато за 12 години на Русия!Така , че пито , платено! Остава почитта и преклонението пред саможетвата на воините, заради които днес имаме знаме ,химн и вяра

12

До 13

преди 2 години

Факт.Нали се сещате какво ще направи Турция след като се убеди,че е безопасно да присвояваш държави без никаква възможност света да се противопостави!

11

съд

преди 2 години

Не знам Навални дали ще обедини опозицията, ама глада и мизерията така ще ги обедини че изкуфелите старчета около Путин и самия психопат таварш Путин не знам дали ще оварят да избягат в Северна Корея при другия психопат.

10

Анонимен

преди 2 години

До Сюлейман паша пошол науй товариш и свали феса познахме те.

9

Анонимен

преди 2 години

Do "Как да е силна като 100 години им промиват мозъците. На нас 45 години ни ги промиваха и виждаме резултата.": А виждаме ли резултата от 33 години промиване на мозъци? Доходите ни как са спрямо останалите?

8

Няма съпротива,

преди 2 години

Който се съпротивлява на касапина от Кремъл - той го убива, така е правил и Хитлер навремето, Путин е Хитлер на 21 век !!!

7

До Сюлейман

преди 2 години

И светът няма да си мръдне пръста!Видяхме какво стана в Украйна.

6

52

преди 2 години

Браво! Набий им го на някои в простите глави, че турската власт е била робство за нас.

5

Щирлиц

преди 2 години

Няма как създание като Навални да смени Путин.Ако руснаците наистина имаха нужда от това,то отдавна да сме забравили Путин,а Русия да е потънала в небитието.

4

Анонимен

преди 2 години

Как да е силна като 100 години им промиват мозъците. На нас 45 години ни ги промиваха и виждаме резултата.

3

Анонимен

преди 2 години

Че как, иначе ще пият чай, ще хванат бравите на входните си врати, ще им изперат бельото

2

Анонимен

преди 2 години

Не трябва да търсите в руския народ недостатъци които ние ги притежаваме като безродничество и национално предателство,те са единни и каквото решат управляващите народа е с тях!!

1

Анонимен

преди 2 години

Медиен клоун.Навсякъде къде има какво да се коментира веднага е там.