46

Гочо

преди 2 години

Това лято ще има не само украинки, но и много повече рускинки. Ще ги пердашим евтинко. Машала

45

Анонимен

преди 2 години

Какво и е британското на Индия?Живеете в далечното минало.

44

Анонимен

преди 2 години

До 52. Какви 700 нови самолета боинг бълнуваш. Може би имаш предвид тези, които са си на руски компании? А и 40 млрд долара за САЩ са джобни пари. Е да, в рубли може би са няколко трилиона - хи-хи-хи.

43

Анонимен

преди 2 години

Полша иска от евросъюза да не се купуват руски въглища. Хубаво. Китай купиха руски въглища за 20 милиарда долара.

42

Анонимен

преди 2 години

До 50. Хе-хе, ами нали тези държави, които не подкрепят санкциите, не са се обявили против ЕС? Какво пречи и те да си търгуват помежду си? Нещо много ти е инфантилна логиката.

41

Анонимен

преди 2 години

38 Като напишеш Индия и Китай да не мислиш, че мнението ти става по достоверно и ще уплашиш някой. Индия е британска, нищо че се води отделна държава. Каквото кажат те, това става там. Китай вече обърнаха гръб на Путин. Да не мислиш, че точно те ще се жертват заради един луд. Даже съм почти сигурен, че точно китайците ще го ликвидират в крайна сметка.

40

Анонимен

преди 2 години

В резултат на санкциите в Росия в момента стоят 700 нови самолета Боинг. Загубата за американците само от тях е 40 милиарда долара.

39

Анонимен

преди 2 години

Накрая пак само ние ще го отнесем. Не знам как го постигат нашите

38

Анонимен

преди 2 години

Турция обяви че въобще не смята да налага някакви санкции на Русия, защото от тях им зависят ядрените проекти и защитата на въздушното пространство със С-400... така че, малко се пропукват тия санкции...

37

Анонимен

преди 2 години

До 41, Деййба и неинформираните ви глу.паци деййба. България има достатъчно резерви в други мощности и може и без Козлодуй.

36

Киро

преди 2 години

Таблетката. Дето тръгва на путин. В харвард приема е с лсд

35

Анонимен

преди 2 години

Що за анализатор!Икономиката не е борсата.Както е имало, така и ще има други начини за производство и търговия, независими от долара. Страната е с ресурси за всичко.

34

Анонимен

преди 2 години

До 36. И ти нещо тотално си се объркал. Никой от цивилизования свят няма да търгува с диваците от Сибир в следващите десетилетия.

33

Анонимен

преди 2 години

Април идва плановия ремонт и презареждане на Козлодуй - вие мислете как ще платите на руснаците, щото ако не им го платите... те да не са луди да работят ей така, вие да имате ток? Почвайте от сега да мислите, че ще седим на тъмно :)

32

Анонимен

преди 2 години

Масови фалити в бг и банкова паника.

31

Анонимен

преди 2 години

До 33. И кой ще ги купува тези суровини на "баснословни" цени от империята на злото бе, глу.пак? Венецуела, Куба или Бангладеш. Тъпчо.

30

Още не са...

преди 2 години

До 24 Анонимен Байдън ясно сега захвърли клоуна си и каза, че със санкциите е приключено, което е ясен знак, че енергийните отношения между Русия и САЩ (бизнес) продължават. =) А на какви цени ще става това... И че американски войник няма да стъпи в Украйна, което е повече от шамар за Украйна - това е шут направо. Толкова им трябват, но петрола е по-ценен. Дотук с ценностите. Всичко е мъни мъни за "демократичният западен свят" Излеза на светлно това разделение, винаго се подозираше и сега лъс

29

Анонимен

преди 2 години

До ГерманецБългарските евроатлантици - демократи направиха всеки българин милионер, да де не милиардер, да де *** по-точно. Хайде да не плачем за руснака - предстоящ голтак дето щял да става.

28

Анонимен

преди 2 години

Общо взето - нищо не я чака руската икономика. Ще поиска плащания в злато за ресурсите си и европейците ще ги хванат за шлифера: тръгват едни конвои със злато към Рашша. Общо взето това със санкциите е прострелване в крака - трябваше само срещу олигарсите да ги насочат. При положение че Русия има на разположение Индия и Китай да им продава същите стоки срещу долари... санкциите нямат чак такъв удар. В същото време САЩ продължава да купува петрол от Русия?!?

27

Това няма никакво...

преди 2 години

До до 123значение за тях, пазарите са затворени. Центробанка командва нещата. Има указ за забрана на изнасянето на рубли и евро и каквито и да било активи зад граница. Газ, петрола и бая други суровини ще носи свежи валути на баснословни цени във валути, затягайте кесиите и намалявай парното българи! Тока не знам къде ще е. И най-вече не гледай само в чуждата чиния... виж че си гол бос и нищо не произвждаш, последна дупка на кавала. Руснаците ще се оправят, украинците малко... не