44

Христо

преди 2 години

Айде стига сте всявали паника бълвайки стотици статии на ден за ядрена бомба, ядрена война, йод и бомбоубежища. Никой няма интерес да напада трети страни и да изстрелва ракети. Вие да не си мислите, че армията на Русия е разтегливо понятие и могат да намерят 300 милиона войници? Второ, всяка изстреляна ракета струва милиони, т.е. ти ги губиш тези пари безвъзвратно. Трето, всеки ден струва десетки милиарди на една държава да води война на чужда територия, която не знае дори как ще завърши.

43

Анонимен

преди 2 години

Дано не направят някоя грешна стъпка, че лошо....Така някога пак сме изтеглили късата клечка..

42

кире

преди 2 години

като тръгне язовир искър и ще излезе чак в обеля!

41

Анонимен

преди 2 години

По селата ще се спасяваме. София не е опция! Дано не се стигне дотам...

40

Shark

преди 2 години

Вместо да обсъждаме бомбоубежищата да преразгледаме действията на Киро и компания. Защото заради него може да се стигне до ползването на такива. Незабавна оставка на Киро и категоричен неутралитет на България. Това не е наша война и ние нямаме работа да взимаме страна. Киро пикльото да вземе пример от Ердоган!

39

Анонимен

преди 2 години

Не си чешете езиците, а бъдете готови с план. Аз бягам на вилата, в града няма да стоя. Мислете адекватно.

38

Анонимен

преди 2 години

Миналия месец се жалваше общината че не можела да плати тока на метрото, често се наводнява, а го смятат за бомбоубежище. Дано не се налага да се ползва като такова. Не че в другите градове убежищата в добро състояние. Просто безхаберие като всичко.

37

АнонимеН

преди 2 години

ПРИ ЯДРЕНА ЗАПЛАХА! БОМБОУБЕЖИЩАТА КОИТО СА ОКОЛО 10 В СОФИЯ ЩЕ ОСТАНАТ ПОЧТИ ПРАЗНИ ЩОТО НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ГИ ОТВОРИ И НЯМА ДА ИМА ОРГАНИЗАЦИЯ!!! ЩЕ СЕ СКРИЯТ СИГУРНО САМО В РЕЗИДЕНЦИЯТА ТАМ СИГУРНО ИМА ОРГАНИЗАЦИЯ И ТОЛКОВА!

36

Как ли пък не

преди 2 години

Половината ще бъдат без маски.

35

alf

преди 2 години

в метрото не съм влизал никога и няма да влеза. докато сме земноводни няма как да полетиме

34

ВодолазЪТ

преди 2 години

Могат да се съберат хора, вярно, ама в тая смрад няма как да оцелеят. Аз като се гмурнем на метростанция "Васил Левски" и издишам чак на "Младост"

33

Хахаха

преди 2 години

Аха, баш там. Ще се скрия в Столипиново. Там никой не бомби.

32

ха-ха-ха

преди 2 години

Тоази пътувал ли е с метро? Станцията, където живея е на нивото на мазето на блока. В софия по-дълбоки са само няколко.

31

Митко Бомбата

преди 2 години

И защо въобще трябва да го смятаме за бомбоубежище?!

30

Анонимен

преди 2 години

А, те тръгнат ли да бомбят София, точно в метрото ще се крия, щото имало вентилатори с ток за 72 часа... Направо хващам гората, далеч от населените места, изоставени къщички колкото искаш. Изоставени бункери - колкото искаш. Землянка може да си изкопаеш за седмица. Е, ако си джендааа вероятно ще бягаш в метрото, щото как така без ток... без интернет... и без диванче да ръсиш акъли...

29

Хм

преди 2 години

Какво бомбоубежище! Та то не е безопасно и при силен дъжд да се криеш!

28

Анонимен

преди 2 години

Кука ми на пура.

27

Анонимен

преди 2 години

В провинцията Метро няма. Къде ще се спасяват хората? В нашия град не зная къде има бункери. Ако завият сирени, не зная накъде да поема.И престанете с думата "бомбоубежища", щото, докато се произнесе, бомбата ще е паднала. Кой ги измисля тези натрупани сложни думи?!

26

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си луд, за да търсиш убежище в метрото. Живи погребани!

25

Анонимен

преди 2 години

Как метрото е най-сигурното убежище , не разбирам .... Най сигурното е място е Люлин 1000 евро на квадрат - затова хората дават толкова пари , защото им е чистичко , подредено , спокойно .