54

Ганьо

преди 2 години

За какво са им на обикновените руснаци чужди стоки и технологии? Те скоро ще трябва да минат на купони, защото няма да могат да си купят основни хранителни продукти с обезценените рубли.

53

Анонимен

преди 2 години

60 точно обратното. Русия строи аеци в Китай.

52

Анонимен

преди 2 години

58 компании имат, хиляди нща строят, ваксини правят в космоса ходят. По добре погледни тук какво става.

51

Анонимен

преди 2 години

Сега големи китайски компании ще вземат пазара и путин се превръща в китайски ... как го каза посланничката ... подхвостник

50

Анонимен

преди 2 години

Аз така и не мога да разбера, нали досега имаше хиляди санкции, що западните компании се натискат там, а не тук? Даже един фолксваген не можем да излъжем.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 хаха и кои са тези големи руски компании, дето ще влязат на тяхно място :) коя компания в русия е по-голяма от газпром (която по борсова оценка вече е една малка компания). Руснаците ползваха чужди технологии и ноухау за добив на природните си ресурси, защото така е по-удобно и по-евтино. Така работи свободния свят. Сега ще трябва да извенстират в собствени технологии и ноухау, пардон, Путин ще трябва да ивестира от собствените си пари за това.

48

Анонимен

преди 2 години

Какъв жив тролски ентусиазъм тук - кефят се на войната и на непреките "жертви". Чиста злоба и незнание ... или... рублата падна още, трябва да се работи още повече за хляба...

47

Анонимен

преди 2 години

Чудесно, сега големи руски компании ще заемат тяхното място! ---------------- И ще въведат своите руски най-нови (т.е. най-доходоносни) технологии... като, междувременно, тези големи руски компании губят милиони и милиарди (долари, де!) всеки ден...

46

филип ейджи

преди 2 години

така китай си върна собствеността!

45

Анонимен

преди 2 години

Сега, въпрос към путинофилите: Знаете ли с чии технологии и ноухау Русия добива безценните си ресурси? Путин ще ги закопае за години напред, 20 години задушаваше икономиката, сега направо ще я затрие. След като окопира и завзе всичко в Русия, реши да посегне по най-безобразен начин и на чуждуто.

44

Анонимен

преди 2 години

До *По парите си - усещам, че съм със Запада. С душата си - със справедливата Русия, която смело бие големи шамари на западните мошеници и лицемери. Окаян аз, съвременен човек..." ______________ милият ***, не е мошеник и лицемер: ще видите вие, гледаме ви под прицел, няма да нападнем, Западът лъжат, че ще нападнем, ... уупс, започнахме войната ... Чист и справедлив като сълзица. Бие не шамари, а избива цивилни, деца!!!!! Руши голям монумент на холокоста (явно, не го признава!)

43

ГОЧО

преди 2 години

Чудесно, сега големи руски компании ще заемат тяхното място!

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44 От четири дни им свършват патроните на руснаците. Преди два дни им свършваха ракетите и снарядите. Май ykpите се обстрелват сами и някой трябва да им каже, че са победили!

41

Петко

преди 2 години

Изгонете наглусаксенците. Какав ми е кев сега как ште скимтият програмистите. Няма да има пари за тех и ште им резнат заплатите и ште получават 800 лева чисто. Хахахахаха. Тогава ште видим как ште си подаржат колите и къштите. Да си заврат програмирането в газа.

40

Анонимен

преди 2 години

И след случилото се напускане на тези големи компании акциите им полетяха със свръхзвукова скорост насоки.

39

81

преди 2 години

За тези, които питат за ЛУКОЙЛ в коментарите - ЛУКОЙЛ не е руска компания. ЛУКОЙЛ принадлежи на фамилята Ротшилд.

38

Копейка

преди 2 години

Ще ядат калая скоро, жалко че са толкова глупави, че не могат да усетят, дано наш Копейкин отиде и той в Русия скоро.

37

Анонимен

преди 2 години

Нещо за Лукойл в България не се ли чува!?!

36

Анонимен

преди 2 години

УжасТ това са все компании които мислят за доброто на служителите си, не са някакви компании дето експлоатирати изнасят парите на запад. При нас подобни компании изобщо няма

35

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще и свършат ракетите и мунициите.заводите трудно ще смогват. Народа и производство не е приентитано да прави бомби 24часа. Изобщо твърде твърде недомислена война от пудинг. Накрая си навлече омразата цял един народн, омразата на цяла Европа и свят. Абсолютна глупост.Тотална щета.